ארגון משחקים

dianno

New member
אובכן

אני מניח שההודאה הזו שלי מיותרת למדי כי אני מדבר איתך כל 20 שניות בכל מקרה אבל ארקי, שיהיה ברור- התקלה הקטנה שלי לא מוסיפה ולא גורעת - מה שאתה צריך- אני שם. נ.ב.- לא באמת נכשלת כקפטן, אנחנו סתם בכיינים, כי הכי קל להאשים את הממשלה. נ.נ.ב.- אני לא משאיר טלפון- נראה אותך יוצר איתי קשר ;)

lightningbolt

New member
תראה

אתה לא הראשון שמדבר על זה לפי דעתי כבר רץ אירגון על משחק המשף או משחק חוזר אבל כל הכבוד על היוזמה נ.ב לפי דעתי אין למארגנים שום דבר להוכיח לא היה שום דבר שאף אחד לא יכל לעשות אל מול הגשם

asshole

New member
אתה לא יודע איפה היו טעויות!

זה לא רק מזג האויר יש המון שאתה לא יודע. אל תקפוץ "לארגן" עוד משחק חבל על הזמן שלך.

Varkong

New member
העניינים מתקדמים. . .

דיברתי עם מספר אנשים, ואכן כמו שרדגסט כתב, יש משחק שמתארגן מן הצד הרוסי. המשחק הייה מתוכנן ל 05.05, אבל כרגע האפשרות נשקלת שוב עקב העובדה שזה הוא הזמן של המתכונות בתיכונים. כל העסק יסגר ביום שישי, בתקווה ואוכל להודיע משהוא נחמד. מיכאל - הטלפון שלך זהה לטלפון של אמא שלך? כי אז אני מהכלט יודע אותו. תודה על התמיכה. AssHole - שמך תואם את רמת האינטלגנציה שלך. אני בטוח שאני יודע יותר ממך על הארגון, אלא אם כן הייתה משהו יותר קרוב לארגון מקפטן.

Lin from Harad

New member
המממ...

אני לא יודעת מה המקורות שלך אבל הבנתי שלארפ חוזר מתארגן לשבועות קרי 16-17/5.אנשים כבר מתחילים להתארגן מחדש בקבוצות. אבל עקב בעיית הכספים (לפחות בצד הרוסי) העלנו את אופציית חיפוש ספונסורים ללארפ. נשמח אם תעזרו לנו עם רעיונות או מציאת אנשים עשירים שיירצו לעזור בארגון לארפ מחדש:) ניתן ליצור איתי קשר כאן או במייל [email protected] או בפלאפון 067-378328 אני מבחינתי(וכך גם הקבוצה שלי) מוכנה לעזור לכולם בכל הקשור להתארגנות ללארפ הבא.

Nyimirond

New member
אפשר לתת לחברות להקים דוכנים

נגיד בבזאר או בנק´ הרשמה, חברות של מוצרי פנטזיה ומשחקי תפקידים, יהי אפשר לגבות מהן כסף אולי

Lin from Harad

New member
רעיון מעניין

אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר.יש חברות פנטזיה ומשחקי תפקידים בארץ??? אם כן - איך הן נקראות והאם תוכל לעזור לי למצא אותן,בבקשה? העלתי רעיון (בפורום הרוסי) לפנות לכל מיני אירגונים התומכים באינטגרציה.להוכיח שאנחנו העולים והישראלים מסתדרים מצויין ביחד ויש לנו פרוייקטים משותפים... האם למישהו יש רעיונות נוספים? הכל יתקבל בברכה.לפעמים רעיונות שנשמעים הכי לא הגיוניים ומטורפים עובדים ממש טוב.

סילבן

New member
יש מעט

´אוליב´ יבואנית משחקי תפקידים ו-´ספורטל´ יבואנית מוצרי מ"וד לישראל.

motech

New member
אינטגרציה- רעיון מצויין!

הרעיון של שילוב גופים התומכים בשיתוף של עולים ו-"צברים" הוא גדול! לא רק מבחינה כספית, בכלל התרשמתי מהלארפ על השיתוף היפה של הקהילות.

אפשר גם

לחכות עד אחרי שערוץ 2 ישדרו ביום שישי בערב ברבה אנשים (ובעלי אירגונים) צופים בערוץ הזה בזמנים האלה

Lin from Harad

New member
ייתכן ש...

כמו בכל משרד בירוקרטי להחריד נצטרך את תמיכתכם בהחתמת הצהרות מסוימות. עדיין אין לי מושג איך ולמי לפנות, אבל ברגע שנקבל את ההודעה הרשמית מהמאסטרים נוכל לפנות אליהם עם הצעות. מתחילת שבוע הבא במידה ונקבל את אישור המאסטרים נוכל להתחיל לפעול ולפתוח דפי זהב. בינתיים בואו נזרוק כמה שיותר רעיונות דומים(או לא). וכמובן אשמח לקבל מכם תמיכה בענייני הצהרות למיניהן אם יהיו כאלה...

Panique

New member
עוד שם של ספונסור אפשרי

יש איזה חנות ברעננה שמארגנת כל מיני שטויות של משחקי תפקידים אני עדיין לא יודע עם היא קיימת אני חושב שקוראים לה "פלאדין".

lightningbolt

New member
היא קיימת...

אבל זה לא ברעננה(לא עד כמה שידוע לי) בהתחלה היא היתה בכפר סבא ואז היא עברה דירה לרמת השרון עד כמה שיודע לי היא עדיין שם

Varkong

New member
האמת היא שכן

אמותת ידידים הפועלת למען קליטה של עולים חדשים והתבוללותם בחברה.. זה עלול לעבוד.

Varkong

New member
אתה צודק

אתה צודק בתאריכים... האי סי קיו הדפוק שלי הראה את התעריך הפוך, בשיחה שלי עם המארגנים. תודה על התיקון.

אתה בטוח שאתה מעודכן??

אתה טוען שלא היו שום תקלות חוץ מגשם??? אני מקנאה בתמימותך.... בלארפ הזה היו הכי הרבה בעיות ארגוניות שראיתי... ואם אתה לא רואה את זה - אני תוהה עד כמה תוכל לעזור בארגון של הלארפ החוזר...

yontanbn

New member
קונסטרוקטיביות

לילית, יקירה, אם את טוענת שאריק לא יודע משהו, אנא פרטי. מהם הבעיות הארגוניות הנוספות שהיו?

למעלה