ארגון משחקים

Zigmar

New member
חבל שאתה לא יודע לקוא רוסית :)

בפורום ברוסית אנשים "וותיקים" במשחקי תפקידים פרסמו רשימה ענקית של בעות אירגון שהיו שבכלל לא כשורות לגשם. רק לדוגמה - בעיות של אי-ארגון אבטחה, חוסר מפות של המקום והססברים כיצד להגיע (אנשים חיפסו את המקום במשח שעות!) וכו´. אישית ראיתי משחקים בלגניסתיים, אבל בלגן כזה עוד לא ראיתי. :) גם כן אישית, אני מוכן לסלוח את כל הבעיות אירגון (nobody is perfect) אבל ממש לא מוכן לסלוח למסטר את הריסת המשחק במו ידיו. הכוונה שמסטר לזה הוא הסף את כולם ואמר שמשחק מבוטל.

Varkong

New member
אני יודע לקרוא רוסית

וכל הבעיות שמדברים עליהם בפורום הרוסי, הן בעיות: א. קטנות יחסית ב. לא היו אמורות לפגוע במהלך המשחק עצמו

Zigmar

New member
קטנות?

אתה רוצה להגיד זגשם אשם בהכל? אני לא חושב כך. ממש לא. דרך הגב, האנשים שדיברתי איתם אחרי המשחק (כולל אותי) אמרו שהם לא באים יותר למשחקים של המסטר הזה.

קטנות אתה אומר??

אני מוכנה לעשות תרגום של הנושא מהפורום הרוסי כדי שגם החבר´ה דוברי העברית יהיו ביניינים... לעשות זאת???

Zigmar

New member
אין לי מבפרים מדויקים ../images/Emo8.gif

נראה מחר ברכבת מה יגידו אנשים. אבל ממה שאני יודע (אנשים ששמעתי מהם תוך כידי או אחרי משחק ופרורום הרוסי) זה רוב של קהילת הלרפים דוברי רוסית. חוץ מזה ידוע לי על קבוצה אחרת של מאסטרים שמארגנים replay למשחק הזה, שעלו אנשים כן ירצו להגיע...

סילבן

New member
יש עץ בפורום הרוסי שפתח מישוטקה

הרושם שלי שהוא איננו מותקף שם על אף מספר התגובות הרב, אבל אודה לכם אם תסייע קמעא להבנתי.

Lin from Harad

New member
הוא לא ממש...

הותקף.מרבית התגובות היו קשורות להצעות מימון שאת חלקן העליתי כאן.העברתי לשם גם את הצעותיכם. ההערכה שלי היא שעד סוכות הרוחות ירגעו ואנשים יסכימו לבוא ללארפים הבאים. דרך אגב - הועלה רעיון של פתיחת "מועדון חברים" ללארפים הבאים עם מימון של גופים כעיריית ת"א או משרד הקליטה וכדומה.ניתן לפתח רעיון זה לכל מיני כיוונים אבל עיקר העניין הוא גיבוש תוכנית פעולה מסודרת והגשתה לגופים אלה.יש מצב שהתוכנית תתקבל ולא נהיה יותר גוף מחתרתי, אבל הכל תלוי גם במוכנות והסכמת האנשים לרעיון כזה...

Umrug

New member
Not the quantity, but quality

At least some great and the most experienced leaders like Lizardcat, Toyvo, and Vastak team. If the only smart thing that can be done will be done (remove Lesha Orc) some of them will return. o

בארד

New member
../images/Emo150.gif מידע למעוניינים ../images/Emo150.gif

אם למישהו לאו דווקא חשד יש שאלות בקשר לאיזשהו נושא באר, כל שאלה, אשמח לעזור ולהפנות אותו לממונים שידעו לסייע לו . אשמח ליצור קשר ולענות ולסייע לכל הנזקקים. תודה רבה -בארד- אי מייל [email protected]

סילבן

New member
סקר אכות על הלארפ!!!

בכתובת הבאה ישנו סקר אכות על המשחק, כרגע כולם נותנים לו את הציון הנמוך ביותר, אבל הכל תלוי בכם: http://roleplay.kulichki.net/cgi-bin/game.pl?id=742

elanor

New member
מה לאזעזל אתה חושב לעצמך?!

נחמד מאוד שיש סקר וכולי אבל להעביר בפורום הישראלי (שבו הרוב הם דוברי עברית/אנגלית בלבד - אחרת הם היו הולכים לפורום הרוסייי...) סקר ברוסית???!!!!! man that´s idiotic
לא לקחת אישית, הכוונה שלך הייתה טובה. אבל הביצוע טיפשי (סליחה על ההתבטאויות...)

סילבן

New member
זה לא סקר שלי!

זהו סקר מאתר הלארפים עולים הרשמי שם הם מביעים את דעתם על הלארפ - ולרעה. אני מציע לכם להביע את דעתכם שם, על אף שהשפה מפריעה במקצת.

elanor

New member
מפריעה במקצת??!

אני אנסה להסביר שוב ככה שתבין (אני מקווה). לא אמרתי שבנית את הסקר - אמרתי שזה היה לא חכם להביא סקר ברוסית לפורום ישראלי בו אנשים לא יודעת רוסית (!). ו"השפה מפריעה במקצת"??!!!! fuck! u just don´t get it do u?!!..... קח אותי לדוגמא: לא יודעת רוסית. לא. מה אני אעשה... יודעת להגיד: "יא נייה גווארו פרוסקה" ו"אטה אוטשן חרשו סצ´ס סקז´ימניה שטוטה דרוגיה". (וכמובן קללות אבל לא משנה..) אבל לקרוא רוסית - לא יודעת! וככה גם רוב האנשים בפורום הזה. אז כמה שהיינו רוצים להביע דעה - ואני רוצה, אני פשוט ניהנתי נורא (לא מהלארפ, אבל מהקמפינג לפחות)- אני פשוט לא יכולה. כי אני לא יודעת מה לסמן איפה. חבל. פעם הבאה, אם החלטת להביא סקר רוסי לפורום ישראלי - תרגם אותו ככה שנבין. ואז נוכל גם אנחנו להצביע.

סילבן

New member
זה קלי קלות...

פשוט תבחרי את האפשרות המנוגדת לאפשרות הפופולרית - שהיה גרוע........

למעלה