קודם כל, זה יפה
אם יש משהו שאני לא סובלת את זה את הקונספט של "ככה השף הגה את המנה ולכן אין אפשרות לעשות שינויים"
Having said that, נראה לך רציני לבוא לכתית ובכל אחת מהמנות לבקש להשמיט בין רבע לחצי מהרכיבים?
לי לא.
כי באיזשהו מקום זה כבר באמת לא כמו שהשף הגה את זה, ואתה בא למקום כמו כתית כדי לטעום את ההזייה של הבן אדם...
אני חושבת שזה מקסים שבת ה-13.5 בקטע של מסעדות עיליות ,
אבל זה כנראה לא עניין של גיל..... כי אני עברתי את גיל 35, ועדיין לא שם.... אני גם לא מרגישה שזו איזו מטרה נעלה ושינוי שאני חייבת לעבוד עליו (רוצה לומר, יש בי עוד כל כך הרבה דברים דפוקים שצריכים תיקון שלזה אני אגיע, אם בכלל, בטח רק באיזור גיל 70...
)