ארוחת טעימות בכתית

הגרגרן

New member
אבל אצלכם המנות נראות כל כך זעירות...


 
כן. מאד

אני מאד אוהבת את הבישול של מאיר אדוני. את שפע המרכיבים והטעמים ואת יצירת האמנות על הצלחת.
בעלי פחות אוהב את הסיגנון. לכן לשם אני הולכת עם חברות.
 

מיתר44

New member
אני חושב שאתה מחמיר

מלבד אדוני אני חושב שגם ה״ר הנוכחית, קלואליס, מול ים, טאיזו וגם - בלזק ניגשים לטפל בחומרי
הגלם בראייה יצירתית.
נכון שהמנוע של אדוני פועל בטורבו אבל האחרים שאני מכיר המוזכרים כאן עושים את מלאכת היצירתיות
בלא פחות רצינות ומעוף, אם גם בצעדים יותר איטיים. כנראה שסיבותיהם עמם.
 

salo22

New member
זה יותר מחומרי הגלם

זה הטכניקה וריבוי האלמנטים, בקטע הזה המקומות שהזכרת אפילו לא "נוסעים בכיוון" של אדוני. יש רבים שלא מתחברים לסיגנון העמוס, בשבילי זה כמו גם משחקים שגם מעורר לחשוב מה ואיך..
 

גסטרו

New member
ברוך בואך לכאן ! איזכור הלחמניות של ערן

היה צריך להדליק לי את הנורה
חשבתי שזה גרגרן נטול ה ה שכותב כאן
מזל טוב ליום ההולדת
 
למעלה