ארז טל האם ידעת?הכנסת את המאפיה לבית

איתי בל

New member
לא נראה לי שתינוק בן יום יכול לשתות מהבקבוק

אני לא יודע מה עושים במקרים לא עלינו שהאמא מתה בלידה וכאלה איזה תחליפים אפשריים כן יש אבל ככה מהבקבוק זה לא כזה פשוט ובצורך הטבעי של ילד הוא זקוק יותר לאמא מאשר אבא באופן טבעי בואי נגיד אם תקחי את האבא מהילד זה ישפיע עליו פחות אם תקחי ממנו את האבא פשוט באופו הטבעי של הצורך של הילד שלא תביני לא נכון שאני מתרץ או מוריד מאחריותו של האבא... להפך הרבה פעמים אני חושב שלא נותנים לו מספיק קרדיט אבל לשם השיחה...

בטח שתינוק יכול לאכול מבקבוק

לא כל הנשים רוצות להניק אז יש תחליף גאוני אחר ...האכלה מבקבוק

shellram1975

New member
לידיעתך לא כל אמא מניקה

יש אמהות שקובעות מראש שהן לא רוצות להניק, כל אחת מסיבותיה אבל עובדה שתינוק לא חייב את הציצי. כן, הוא יכול לינוק מבקבוק מהיום הראשון .

איתי בל

New member
כן אני יודע

והעלתי עוד אופציה כמו חלילה האישה מתה בלידה ברור שיש תחליף..אבל לא נראה לי שזה בקבוק וגם ממש לא נראה לי שמותר לתת לו חלב שקונים בסופר בטח מטרנה או משהו... בכל מקרהעדיין זו תכלס לא באמת הנקודה

droriko

New member
גם אם אשר יחזור היא תטפל בילד(משפחה מסורתית)

בואי נגיד שהילד לא יגדל עם תסביכים בגלל החודשיים האלה בלי אבא , אז שהאשה תחזיק מעמד חודש-חודשיים מה הסיפור?

טלטוש

New member
כי האמא מתעוררת בכל מקרה אם זה להניק ואם

לבקבוק. זה שאני בכל התעוררות הערתי גם את בעלי מתוך "טוב לב" זו באמת היתה בחירה שלי. בכל מקרה בלילות אני זו שהתעוררה, כי הנקתי, בעלי היה שם לתפאורה וכדי להביא לי דברים אם שכחתי להכין אותם מהלילה. אני לא אומרת שהבעל מיותר, הרבה יותר קל להעביר את הימים הראשונים לאחר הלידה כשהבעל נמצא, כשיש ילד ראשון זה ברור, כי הכל חדש ורוצים להעביר את החוויות בשניים. ומאידך כשיש עוד ילדים בבית וצריך עוד זוג ידיים של מבוגר שיעזור לטפל בהכל. אני בטוחה שאשתו היתה מודעת לכל המצב כשהוא הלך לבית, ואני מאוד מקווה בשבילה שיש שם מי שיעזור לה.

איתי בל

New member
הילד הזה מתכוון לצאת מהכוס של אמא שלו כל שנה?

כי אם לא גם זה חוויה די חד פעמית שלא תחזור על עצמה וזה שיהיו עוד הרבה שנים לגדל אותו זה ממש לא אותו דבר בוא נגיד אם שמים על כף המוזניים תוכנית ריאליטי והולדת בינך.. הולדת בינך די לוקח את זה...

ליאורי13

New member
נסחפת , עאלק קשרים עם העולם התחתון

כולה יצאה עם מישהו שהתברר לה שהוא היה עבריין, יש הרבה בנות- טובים שנמשכות לעבריינים,הן אוהבות גברים מצ'ואיסטיים אל תשפטו סתם בלי לדעת את כל הפרטים, יש מצב שהיא הייתה ילדה קטנה והתלהבה מהלכאורה גבר גבר עובדה שנודע לה על כך, היא ברחה ממנו כל עוד נפשה בה אתם נטפלים ובוחנים כל פיפס קטן שהיא מוציא מהפה או מכניסה{אוכל} כאילו אחרים לא טוחנים אוכל בכמויות, רק עליה אתם מסתכלים שיפרה,שי,אשר הם בלנדרים, אז תעשו טובה

עזוב ,

כל העניין היה הריי " שזה לא מפתיע אותו " שיש לעינב קשרים לעולם התחתון . בפירסום הבא יתגלה שיוסי הוא הסנדק ... ואז שי יבוא וינשק ליוסי את הטבעת ... ( תגובה זו מיועדת רק לאנשים שצפו בסנדק 1 - הסרט וזה כמחווה לאלה מבנינו שחיים בסרט )

יNOT

New member
כן זה סוג התגובות בפורום שאני מסווג

כתגובות שנועדו להתססה , שים לב שתמיד אילו שכותבים גברים כאלה בוחרים להתחיל שרשור חדש. זה סממן התנהגותי , של מי שרוצה להתבלט.

יNOT

New member
סליחה הכוונה הייתה לדברים

אין עריכה בתפוז ! אוליי שמישהוא ייצעק על ההנהלה בקשר לזה , כך פחות פוסטים יימחקו

ליאורי13

New member
כל עוד אתה מתבסס על דברים שנאמרים כאן

לא חושבת שיש לך את הזכות להביע עמדה כמו שהרבה דברים שלא ראיתי או שמעתי, אני לא מגיבה להודעות שקשורות בהם כי אין לי על מה לבסס את דעתי יש פעמים שדברים יוצאים מהקשרם,מספרים אותם בהקצנה,כי הכותב לא אוהב את מי שהוא מדווח עליו. עכשיו, נניח, אני יכולה להפיץ שצבר או איתי הם נצר למשפחות פשע. אז מה תאמינו? או שתבדקו אם אכן זה נכון? אז באמת די לרישעות, בואו נסתכל על המשחק כמשחק ותו לא

shellram1975

New member
אשר לעינב... אני לא ראיתי את הקטע הזה

הלכתי רק לפי מה שאמרו כאן. אבל אחת עם מזג וגסות רוח כמו שלה אז כן, זה לא יהיה לי הלם, בואו נאמר.

droriko

New member
אני חייב שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד

מה בדיוק אמרה עינב לאשר לגבי האקס מהעולם התחתון תנו פירוט .....

היא אמרה

שהוא היה קונה לה מה שהיא רוצה והיה מביא לה את הויזה שלו והיא הייתה מגהצת חופשי ולא היה איכפת לו בכמה כי כסף לא היה פרמטר אצלו הוא היה עשיר.

rebecca121

New member
לא הייתי סומכת על עינב

בקשר לזה. לדעתי מישהו עשיר נחשב אצלה כמישהו שיכול לקנות לה ג'ינסים של דיזל בלי הגבלה. רק ככה היא מבינה את המושג "עשיר"

למעלה