ארז טל האם ידעת?הכנסת את המאפיה לבית

יNOT

New member
../images/Emo6.gif לא

בשני הדוגמאות הזכרת את שמו של "שי" .
עצם הפנייה היא ביקורת אישית. אתה גם צריך לדעת להבדיל בין המקרים שבו יש צד שלישי שמעורב , אבל כל המעורבות שלו תלוייה בצד הראשון. במקרה הנוכחי , ברגע שזה פנייה ישירה , אין פה דרך להימנע מזה, אם זה דיון על הנושא בפורום , יכולת לומר: "שהתנהגות של אנשים שמתפרצים על חבריהם ועוסקים בסתימת פיות היא פסולה" (עוד קצת והשרשור הזה ייתווסף לחוכמות חז"ל
)

נו מה יהיה ?

גם כאן אני חולק עליך . הרעיון הוא שאפשר לבקר דמות ספציפית ועדיין לשמור על הביקורת עניינית לדבר מסויים ולא להפוך אותה לביקורת אישית ברמה כזו שמתייחסת לתכונות הבסיסיות של אותו האדם אלא לתכונות משניות . לדוגמא : "ונסה את לא יודעת לשתות " עבורך זאת ביקורת אישית . בעיניי לא . וזאת משום שזה לא ממש פוגע בונסה האדם ה"רגיל" אלא מותח ביקורת על התנהגות או התנהלות מאוד ספציפית . מיצד שני , במונח של הסימנטיקה של הדברים כל הפניה של ביקורת לאדם הריי שהופכת לביקורת אישית משום שהיא נאמרת לאדם ספציפי . ואז הכוונה שלך היא להפרדה בין ביקורת ספציפית כלפיי אדם לבין ביקורת חברתית , או ציבורית . אני חושב שאפשר לומר כמעט כל ביקורת ( אישית כלשונך ) שרוצים . אבל הדרך בה הביקורת נאמרת זה הדבר החשוב . פוליטיקה , פסיכולוגיה ואינטילגנציה ריגשית מאפשרים את זה . אז מבחינת העובדות היבשות והסימנטיות אני חייב להודות שצדקת . ( אל תתלהב ! )

יNOT

New member
../images/Emo9.gif מאוחר מאוחר , ומבחינתי טוב שכך ../images/Emo9.gif

איתי בל

New member
אני רק אוסיף

שכשאני דן בנושא אני לא אומר איזו מין אישה זו אשתו של אשר שנתנה לו ללכת וככה ככה וככה אני לא שופט אותה אני שופט את אשר ודן לגביו ולא לגביה זה שהיא קשורה וזה משפיע עליה זה ברור אבל אני דן אותו ששם את עצמו שם ולא אותה

יNOT

New member
צודק , ולכן אני מבהיר זו דעתי גם אם היה מדובר

באבא של "קיפי" , או של החבר הכי טוב שלי. אני הגבתי רק על אופן ההתנהגות לא משנה מי זה שנוהג כך. אשר פשוט הוא מה שהפורום סובב סביבו (חלק מהווילה )

ליטליקSD

New member
נולדה בת והיא הייתה בחודש התשעי

הריון נורמלי נמשך 9 חודשים, התוכנית התחילה בתחילת החודש התשיעי, משמע שבסוף ספטמבר היא הייתה צריכה ללדת והלידה התעכבה בכמה ימים. סתן תיקונון. אגב, מעניין אם ביום ראשון יראו את חלי והתינוקת בטלוויזיה... לא נראה לי, אבל בשלישי יש מצב כי נראה לי שאשר יהיה מועמד להדחה.

איתי בל

New member
כשהוא נכנס לוילה היא הייתה בחודש השמיני

לכן באחת התוכניות כשהאח הגדול קרא לאשר להודעה מרגשת הוא ידע שהיא לא ילדה כי היא רק בחודש שמיני

ליטליקSD

New member
ממש לא נכון

תיכנס לראות שובאת הכרטיס ביקור/ת"ז הזה של אשר. בכלל, אתה כמו רבים אחרים, מתבחבל בספירה. הריון מלא הוא 9 חודשים מלאים. הרבה משום מה חושבם שחודש שמיני הוא האחרון ובכניסה לתשיעי יולדים, וזה לא נכון. אשר נכנס לתוכנית כשאשתו, חלי, הייתה בתחילת החודש התשיעי והאחרון להריונה. הוא ידע שבסביבות ה20 לספטמבר היא אמורה ללדת. היא ילדה כמעט שבוע אחרי שהיא נכנסה לחודש העשירי. הוא ידע שהיא לא ילדה כי הו זכר שהיא אמרה לו שלפי הספירה שלה החודש התשיעי סתיים בסביות ה20 לחודש והוא לא ממש זכר מתי, התקרית שהבאת קרתה בתחחיילת ספטמבר, אחרי הכניסה לבית כשכולם חשבו שהיא ילדה והראו לו את הופא ובדיקת אולטרסאונד... באמת סתכל בכרטיס, הנה קישור (תלחץ על תוכניות, ואז על הראשון מלמטה): http://www.keshet-tv.com/BigBrother/LobbyVideo2Levels.aspx?lv=5531

טלטוש

New member
הוא כמובן החליט מראש לא להיות בחודשים הראשוני

במידה שהוא סוחב את הבית עד הסוף, ברור היה לו שכשהוא נכנס לבית הוא יראה את הילד רק כשיהיה בן חודשיים. ואם יודח באמצע יראה קודם. למה שידיח את עצמו עכשיו? הרי הכל היה ידוע מראש, זה לא נתון חדש שהוא צריך לשקול אותו

droriko

New member
טוב מאד שהוא ממשיך במשחק

המשחק הזה זה בשבילו חוויה חד פעמית שלא תחזור וכדאי שיהנה ממנה כמה יותר. חוץ מזה האבא ,להבדיל מהאמא ,לא חייב ליהות עם התינוק בחודשים הראשונים שלו, ככה שזה לא קריטי כמו שאתם מציגים את זה.

shellram1975

New member
סליחה אבל למה רק האמא צריכה לקום בלילות??

אנחנו כבר לא בשנות ה- 50 שרק האמא מטפלת בילד.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif זה מאוד נכון ולא רק זה

יש לזה השפעה בכלל על כל הקשר של האב עם הילד בעתיד.

איתי בל

New member
כי הילד צריך את הציצי שלה

בקטע של מי יקום באמצע הלילה להחליף לו חיתול..שניהם יכולים לעשות את זה אבל יש כמה דברים שאמא יכולה לעשות שאבא לא... אבל כן לא לעניין

בולשיט!!

תינוק לא צריך רק ציצי!! הוא יכול גם לאכול מבקבוק! וכולם יכולים לעשות הכל,אין דבר כזה אישה וגבר בנושא הזה...

למעלה