אריאנה מלמד

fannyd

New member
ממש לא

היא מאלצת אותי לצפות במשהו ששנים לא כוס התה שלי. דווקא כאן יש כתובת לפנות, ממונה על תלונות של הרשות השנייה. מאד מקווה שהיא תדע לשמור על הגבולות. די משעשע שהיא דווקא מאד פגיעה כשמדובר בפרסונה שלה עצמה ועל כל פיפס תובעת אנשים. כנס ודף פייסבוק שלה וראה.

adiavn

New member
ראיתי בהחלט

אבל המצב המצער הוא שהסתה נגד ציבור שלם אינה מוגנת כמו דיבה נגד אדם בודד.
אבל הרעיון שלך בנוגע לתלונות לרשות השנייה מצויין, אבדוק איך מגישים להם תלונות.

KallaGLP

New member
הוכחה נוספת לסגנון שבו היא מתנהלת במרחב הציבורי.

אישית, מעולם לא צפיתי בתכנית וגם לו הייתי בארץ לא הייתי צופה בה. אני מאוד אוהבת את ישראל ויש הרבה דברים שאני מתגעגעת אליהם, אבל כשאני שומעת דברים כאלה, בעל כורחי אני שמחה שבתי נמצאת כרגע בחו"ל.

China8

New member
גם אני לא צופה

לא אתחיל לצפות גם עכשיו. אם יהיה משהו מעניין לענייננו אנא עדכנו

סביון1

New member
מה אני אגיד לכם, קיבלתי בחילה.

היה לי פעם כבוד לאישה הזאת. מיום ליום הוא הולך ופוחת.
אני רק רוצה להבין, בתור אחת שמעולם לא צפתה בתכנית הזאת, איך בדיוק היא תקדם את האג'נדה שלה בתכנית? מה, המשתתפים יושבים ומדברים שם על כל מיני נושאים ברומו של עולם? איך זה אמור לעבוד, בקיצור?

eee60

New member
אוי ואבוי...

לא צפיתי ולא אצפה בתוכנית ומאחלת לה להיות המודחת הראשונה...היא אמורה למצוא חן בעייני הציבור ולהיות הורה מאמץ לילדים מאומצים עם תיסמונת האלכוהול זה יכול מאוד. למצוא חן בעיני הצופים.בקיצור צפו לבעיות

זואילי

New member
ןלמי שתוהה ולא צופה

אז בכל פעם שאריאנה מדברת על ילדיה או על האישיו- המצלמה עוברת... ולא מראים.
או שלוקחים את החומרים שלה כדי לערוך אותם ואז מן הסתם- עריכה זו עריכה (עבור צופי ערוץ2) על כל המשתמע מזה- איך הדברים יוצגו.
או שפשוט יחתכו את מה שהיא מספרת וככה ממילא לא נדע מה אמרה.
או שלא נותנים לה פתחון פה בנושא הספציפי (יענו שקופית אחרת כשהיא מדברת) או שפשוט רוצים לערוך אותה לפי רצון האח הגדול..

למה הם חותכים את זה?

גם אני שמתי לב לזה. אולי לא מתאים להם שאנשים ינסו לנצל את התוכנית כדי לקדם כל מיני אג'נדות ולפרסם נושאים שלא קשורות לתוכנית?

זואילי

New member
אין לי מושג

זה ככה כל הזמן ובכל עונה.
ההפקה בוחרת מה לדעתה מעניין, בין אם לערוך ובין אם לחתוך.

adiavn

New member
אני תוהה בנוגע לחוק

מלמד השיגה אישור בית משפט עבורה לחשוף את אימוץ ילדיה בניגוד לחוק, אבל האם האישור הזה מגן משפטית גם על הפקת התוכנית?
ייתכן שהם החליטו שהם לא מוגנים, ומעדיפים שלא להסתבך.

זואילי

New member
ובסופו של דבר - היא המודחת הראשונה

וכאמור - כל שיחה בעניין ילדיה - צונזרה.

סביון1

New member
תודה על העדכון! מן הסתם היא תמצא ערוצים אחרים להתבטא בהם,

אבל ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

eee60

New member
אשה מסכנה.ילדים מסכנים

היא לא בריאה.בקושי מתניידת בטח קשה לה עד מאוד לטפל בילדים שלה עם התיסמונת.מסכנים הילדים מסכנה אריאנה.היא לא היתה צריכה להשתתף בתוכנית מלכתחילה.באמת שאין לה נה למכור בתוכנית.פירסום חיפשה-לא נראה לי רעיון טוב

היא מספרת היום בעמוד הפייסבוק שלה

שממש ביקשה מכולם להיות מודחת ככל המוקדם
כדי להיות מטופלת כראוי בעניינים בריאותיים שהחמירו בזמן השהות בבית האח הגדול.

זואילי

New member
אז היתה צריכה לצאת מיוזמתה

לפחות ככה עם קצת כבוד... ולא אחרי שחבורת טינאייג'רס שמסמסים החליטו שהיא הכי לא מעניינת שם.
נו שוין.

eee60

New member
התוכנית הזאת לא בשבילה.

ובכלל נניח היתה נשארת שם עד הסוף.איך אפשר להשאיר ללא. אמא 2 ילדים סופר בעייתים.?נראה לי לא לעיניין כל הרדיפה הזאת שלה אחרי. רייטינג ופרסומת

למעלה