אשמח אם תעזרו לי ..

meatball1

New member
אז לסיכום

כי אני לא הולכת להגיב כאן יותר.
אני משתמשת בפורומים השונים של תפוז לאורך שנים מאז גיל ההתבגרות. זה כיף לעיתים להביא בעיה מחיי היום יום ושאנשים שונים יביעו את דעותיהם , אלה שקוראים ורואים מהצד.
אין לי בעיה עם ביקורת, אך שתהיה ביקורת בונה.
נתקלתי פה במגוון דעות ,חלקם באמת בונות וטובות וחלקם גרועות.
oneofus הזה הוא כנראה האדם המבוגר ביותר שמגיב פה , אך, עם הכי פחות יחסי אנוש. לא יודעת מה קורה אצלו בבית ולמה הוא כ"כ נהנה לריב בפורומים מאחורי מסך ומחשב אבל זה מי שהוא.נתקלתי באדם, שמנסה בכח לשפוט אותי על מי שאני מבלי באמת להכיר אותי וכאילו שמישהו שם אותו בעמדת השופט.
אם אתה אבא לילדים שאמור גם לחנך ..אתה אמור לדעת איך מעבירים ביקורת על בן אדם ...אבל כנראה שלא למדת בטכניון איך להביע את עצמך.
לכל מי שכתב פה , במיוחד לאלה שכתבו דברים רעים נגד הזוגיות שלנו. אנחנו מאוד אוהבים...לא ציינתי שבהמשך התאהבתי בבן אדם. הזוגיות שלנו עברה הרבה דברים יחסית לזוגיות צעירה,כשחבר שלך לוחם ואתה מעבירה איתו שירות של שנה או שהוא סטודנט . וכן , כמו שרובכם ניתחתם זאת זוגיות בוסר בשבילי...בהודעה הראשונה רשמתי שזה קשר ראשון שלי.
כל מה שניסיתי להעביר פה , ואולי זה גם מסר לחלק מכם שקוראים את זה, שזוגיות זה עניין של הדדיות. גם כשאחד מוותר, הוא צריך להיות מתוגמל בדרך אחרת..אף פעם אל תוותרו על עצמכם בשביל מישהו שלא מחזיר לכם משהו בחזרה. זה לא עניין של התחשבנות..זה עניין של להעריך את עצמך.

JORDEN21

New member
בהצלחה

עם החבר.
ואל תתייחסי לרגע לתגובות של כמה מסכנים פה...
תרחמי עליהם ותשמחי בחלקך:)

Hermineh

New member
מייעצת לך שלא יהיה לך כל כך הרבה זמן פנוי.לכי

ללמוד גם. תשקיעי בעצמך כי זה חשוב בגילך להשקיע בעתידך ובקרירה שלך.
ואם חבר קורא לך סתומה וילדה קטנה אז זה לא בסדר מצדו.

למעלה