אשתי רוצה להתגרש

גדיל1

New member
תשובה

את החקירה הזאת אשתי כבר עשתה.
אני שוב אגיד לא בזבתי כספים - אני לא בזבזן רק התנהלות לא נכונה.
חוץ מזה אתה יודע כמה אנחנו מרווחים?
יש לך תאומים? אתה יודע כמה הוצאות זה?
ואולי זה לא היה ברור אבל אני נותן את עצמי בגידול הילדים בצורה מלאה, אפילו יותר ממלאה.
אני קם איתם בבוקר
אני לוקח אותם למסגרות חוץ מיום אחד
אני רוב הפעמים מקלח אותם
רק אני קם אליהם בלילה
מספיק טוב לך?
וחוץ מזה אני יודע שיש לי הרבה בעיות, הודתי בזה כבר אבל וזה אבל גדול בזוגיות יש שני אנשים אז הכל קשור לשנינו

RonspotNL

New member
משום מה אני לא מאמין לך

אני לא יודע כמה אתם מרוויחים אבל מתאומים לא מגיעים לחובות של יותר ממאה אלף שקל וחובות בבנק שצריך בשבילם לבקש הלוואות ביותר ממאה אלף שקל מההורים שלך גם כן (שככל הנראה יש להם )אני בטוח שעשית משהו שאתה לא רוצה לספר כאן שהביא אותך למצב הזה אתה יכול לטפח לעצמך את האגו ולהגיד כמה אתה בסדר ואחרים לא אבל כאן זה לא יעזור לך הרבה ואם בזוגיות יש שני אנשים למה אתה לא שיתפת אותה במצב? למה לא שיתפת אותה כשהלכת לפסיכולוגית ? אם הכל קשור בשניכם אתה צריך לשתף אותה זה צריך להיות ברור לך

גדיל1

New member
תשובה

אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי.
מי אתה שתכתוב דברים כאלה?
אני במצב על הפנים ואתה עוד מוסיף לי?
מהתחלה אמרתי שזאת אשמתי שלא סיפרתי לה?
האשמתי אותה? לא, האשמתי אותי.
אתה חצוף בדברים שאתה רושם כי לא הוצאתי שום כספים מיותרים.
אתה יודע כמה עולה רק גן לתאומים?
אתה יודע כמה עולה מטרנה וחיתולים לתאומים?
כבר אמרתי שאם אשתי הייתה יודעת אז מן הסתם ההתנהלות הכספית הייתה אחרת.
לקחתי את כל האחריות עלי?
המקום שלך הוא מקום קטן ולי אין את הכחות הנפשיים לריב איתך אז פשוט תפסיק להגיב על דברים שאין לך מושג.
א נ י ה ו ל ך ל ה ת ג ר ש וזה רק באשמתי אז תרד לי מהווריד.

RonspotNL

New member
מי אני שאכתוב דברים כאלה?

אני אחד שניסה לעזור לך בפורום ציבורי אם אתה יודע שזו אשמתך מה הקטע להאשים אותה ולטעון שהיא שמה לך ברקסים? אם לא הוצאת שום כספים מיותרים לא היית מגיע לחובות האלה מצטער ילדים עולים כסף אני חי בהולנד גם כאן הגנים יקרים אבל לא מגיעים לחובות גדולים שכאלה בסכומים של יותר מ200 אלף בגלל גן ומטרנה או חיתולים צר לי לפחות תודה באמת ואגב אם אתה הולך להתגרש בשביל מה אתה כאן?

גדיל1

New member
גמרת אותי

יופי
תודה לך
אין לי סבלנות, כנראה שהפורום הזה לא בשבילי.
את הטעויות שלי עשיתי וכנראה היה טעות לשתף.
פה אמורים לעזור (לדעתי).
אני פתחתי את הלב וקיבלתי התקפה....
תודה על התגובה שלך....
זה ממש כמו לדבר עם אשתי
אני אומר משהו אחד ואחרים מבינים דברים אחרים

מריוס זכריה

Member
מנהל
רגע אחד

תלמד פה משהו חשוב: זה לא משנה מה פלוני אלמוני חושב עליך.
גם אתה פה אלמוני.
לאמכירים אותך לעומק.
תבין שכל אדם כותב דרך המראה של עצמו, ומתכתב בעצם לא איתך ,אלא עם עצמו.
לא התחברת למישהו? לא קרה כלום.
אתה לא במשפט.
אל תיעלב ואל תפגע.
אני אומר את זה לטובתך.

RonspotNL

New member
גמרתי אותך?

בסך הכל ככל הנראה אמרתי את האמת הטעות שלך היא שלא שיתפת לא קיבלת התקפה אלא פשוט ניסו להסביר לך (אני לפחות) שהבעיה היא אצלך אשתך מכירה אותך יותר מאיתנו אז כנראה שהיא יודעת יותר טוב מאיתנו שהבעיה אכן אצלך אני מציע שאכן תיגש לייעוץ פסיכולוגי ופסיכיאטרי בשבילך ובשיתוף איתה אתה בהחלט צריך לפתוח את הקלפים מולה אחרת גם במערכת היחסים הבאה שלך מאוד ייתכן שהמצב יהיה דומה לזה

elvinnox

New member
אל תתייחס אליו

אתה אבא למופת, קם בלילה, מקלח את הילדים, דואג להם הרבה יותר מהאבא הממוצע.
כל מה שעשית זה לדאוג לפרנסה, ולא עשית שום דבר רע
&nbsp
גם זה שנכנסת לאתר היכרויות - זה לגמרי זכותך אחרי שאשתך מנפנפת לך בכזאת קלות שהיא מתגרשת.
&nbsp
שוב - אתה לא אשם, אישתך לא אהבה אותך מעולם.
אין קשר להתנהלות שלך או להתנהגות שלך, היא פשוט אף פעם לא הייתה שם
היא לא רואה אותך אלא רק את עצמה מהסיבה שאין שם אהבה
&nbsp
אני מבטיח לך שגם אם לא היית משקר, גם אם היית 100% היא עדיין הייתה מתגרשת ממך בגלל זה אין לך מה לאכול את עצמך. זה לא קשור אליך. פשוט אין לה רגשות אליך ולא היו לה מעולם
&nbsp
לעומת זאת, אתה כן אוהב אותה, ומוכן לעשות הרבה בשבילה
אבל אין פה הדדיות.
&nbsp
ושוב, אל תתיחס לאנשים שאין להם מושג, גם אם היית מיליון אחוז ולא משקר ומתנהל נכון כלכלית, היא הייתה מוצאת תירוץ אחר. היא כבר שנים רוצה את הגירושים האלה - הגיע הזמן לשים לזה סוף ולהתחיל בחיים חדשים. עם אהבה אמיתית
&nbsp
בהצלחה
&nbsp

RonspotNL

New member
מאיפה לך שהוא אבא למופת?

הרי אף אחד או אחת כאן לא מכירים אותו ומאיפה לך שאשתו מעולם לא אהבה אותו מאיפה לך שהיא היתה מוצאת תירוץ אחר?? בינתיים זה הוא שהעלים ממנה מצב כלכלי במשך שנים ארוכות וחובות במאות אלפי שקלים זה הוא שלא שיתף אותה בטיפול פסיכולוגי סלח לי אבל האחריות שלו ברורה כאן למרות שלא שמעתי את הצד שלה ואני לא מכיר את כל הסיפור האחריות שלו גדולה משלה למצב הנוכחי בינו לבינה ואדם שמסתיר במשך שנים ארוכות חובות שכאלה (כי ככל הנראה עשה משהו שלא היה צריך לעשות) יעשה את זה שוב( ככל הנראה קשה לדעת אבל סביר להניח שכן)במערכת הבאה שלו ...

elvinnox

New member
חרטא

אין ביניהם יחסים אינטימיים כבר תקופה ארוכה עוד הרבה לפני שהיא ידעה על החובות
מה גם שהוא דאג לכסות אותם בעזרת הוריו, לא בזבז את זה בהימורים או זרק כספים על שטויות.
&nbsp
אם אתה לא יודע, גידול תאומים עולה הון תועפות, כן מאות אלפי שקלים בשנים הראשונות
רק הגנים זה 200K בלי כל שאר הדברים מסביב אז תפסיק לחרטט

RonspotNL

New member
בוא נתחיל מזה שאין לך מושג

מה הוא עשה עם הכספים האלה מאוד סביר שהוא כן בזבז על שטויות או הימר או אולי אפילו עבר על החוק בצורה כזו או אחרת כי ממטרנה גן ותאומים לא מגיעים לחובות של יותר מ200 אלף שקל כשיש גנים מסובסדים שמתחילים בפחות מ700 מה שאומר פחות מ20 אלף לשנה לתאומים לעשות קצת שיעורי בית לא יזיק כשמדברים בנושא ...

elvinnox

New member
אתה מדבר שטויות

גנים ב3 שנים הראשונות לא מסובסדים, עולים בסביבות 3K לתינוק
&nbsp
רואים שאין לך ילדים.
&nbsp
הדיון מסתיים פה.

RonspotNL

New member
בבקשה

כאן אתה יכול למצוא מחירים [URL]https://www.d.co.il/priceList-10880/[/URL] מעונים גן עיירייה וצהרון מתחיל ב635 כשיש מעונים שממשיכים בפחות מ1000 ש"ח לפחות אני עושה שיעורי בית כשאני מדבר בנושא הזה אתה אולי עם ילדים אבל מעולם לא עשית שיעורי בית בנושא ככה שאין לך אפילו מושג כשמדברים על מחירים

elvinnox

New member
אתה גם לא יודע לקרוא מסתבר

עד גיל 3 אפשר רק גן פרטי
&nbsp

RonspotNL

New member
ועד גיל 3 אפשר למצוא פתרונות אחרים

כמו שהורה אחד יהיה עם הילד או הילדים ביום ראשון וההורה השני ביום שני וככה להתגמש במשך השבוע ולעבוד ככה בהתאם ולהכניס ילד או ילדים לגן עירייה בגיל 3 אם רוצים לחסוך או אם אין כסף לשלם על גן פרטי צר לי כשאתה מחליט על להביא ילד לעולם אתה צריך לעשות את השיקולים ולדעת מה ההוצאות על הכל ולחשוב על פתרונות מתאימים בהתאם להכנסות שלך ככה אמור להתנהג אדם אחראי ...

elvinnox

New member
אתה אמיתי?

למצוא פתרונות? 3 שנים לא לעבוד?
אולי במקרה של תאומים זה כדאי למי שיש שכר נמוך אבל תאמין לי שזה ממש לא כיף רק לטפל בילדים 3 שנים
&nbsp

RonspotNL

New member
אתה בהחלט עם בעיה בהבנת הנקרא

כשאמרתי באופן ברור שאפשר לעבוד בגמישות כשהורה אחד לוקח יום אחד לטיפול בילד וההורה השני ביום הבא וככה במשך כל השבוע להתגמש מבחינת הטיפול בילדים והעבודה לא אמרתי לא לעבוד אם זה לא כיף רק לטפל בילדים 3 שנים אל תביאו ילדים זה די פשוט לא?

אני מבינה שאין לך ילדים אז אתה לא מבין במחירי גנים ומעונות,

אבל אין לך גם עבודה? מה זה אומר "אפשר לעבוד בגמישות" יום כן יום לא? אפשר מבחינת מי? אם הם שכירים במשרה מלאה, מי ייתן להם לעבוד יום כן יום לא?

elvinnox

New member
הבן אדם חיי בסרט ומדבר שטויות במיץ

לעבוד בגמישות? גם לי בא לעבוד יום כן ויום לא, מה לעשות שלרוב השכירים במשרה מלאה זה לא מתאפשר
&nbsp
אין לו גם מושג בעלויות של גידול ילדים.
והפתרון הכי הזוי שלו - אם זה לא כיף 3 שנים אז אל תביאו ילדים בכלל.
&nbsp
&nbsp

alongrin

New member
הוא לא רק חי בסרט...

הוא חי בהולנד...
והמדינה נותנת הרבה יותר הטבות ותמיכה לזוגות עם ילדים.
החל מחופשת לידה ארוכה בתשלום וכלה בכל מיני הטבות שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם פה.
בנוסף הם לא קורעים את התחת בעבודה כמו בישראל.

למעלה