אתם יכולים לעזור לי במשהו?

ט ל i i ש

New member
זה רק אני או ש....

זה ממש כיף לראות אנשים נורמליים באים לפורום ואחרי שבוע הם כבר ניהיים משוגעים כמוונווווווו אני פשוט אוהפת את זה!!!

crazy4tc

New member
זה הכי כיף בעולם!

גלוששששששש חזרת!!!!
איזה כיף!!! איך היה? אתם חייבים לשמוע איזה קטע היה לי אתמול: הלכתי עם חברה לקנות דיסק לחברה אחרת ונכנסו לחנות דיסקים (פעם ראשונה) קנינו את הדיסק והלכנו. אחר כך ראינו את הקטלוג של קסטרו מן (רק בשביל הבגדים...) ובטעות הפלנו אותו על האנשים בקומה למטה... עשינו תמונה שלנו שיצאה ממש מכוערת והיינו צריכות מספריים בשביל לחתוך את התמונות ולחלק ביננו. אז חזרנו לחנות ושם המוכר (החמוד ביותר) חתך לנו עם סרגל וסכין יפני... באותה הזדמנות בדקנו איזה דיסק עולה יותר אמינם או דה קולינג והסתבר שדה קולינג!! אחר כך ברחנו מכל מיני ערסים מפחידים והמשכנו להתווכח מי שווה יותר דה קולינג או אמינם ונכנסנו (פעם שלישית!!!) לחנות דיסקים בשביל לשאול מי מוכר יותר דיסקים... המוכר (המאוד חמוד ביותר
) חייך ואמר לנו פעם שלישית גלידה...
שאל מי אומר מה ואחר כך אמר ש... אמינם מוכר יותר...
אבל!!! דה קולינג יותר טובים!!!!
המוכר אמר שדה קולינג יותר טובים!!! איזה כיף!!! זה פשוט עשה לי את היום!!!

TCgirl

New member
רולז!!! ../images/Emo19.gif

אבל כאילו שמישהו מטיל ספק בזה...
האמת היא שכן... אני מכירה מלא אנשים שמתווכחים איתי על זה, אבל מצידי הם יכולים לקפוץ בזיגזג ולעשות פירואטים באוויר...

aYaLoLy

New member
yep yep ...../images/Emo157.gif../images/Emo6.gif

טוב לדעת כמה רבה ההשפעה שלנו על אנשים תמימים...

aYaLoLy

New member
well...

חברותי חסרות הטעם ורואות המורדים (=\) אומרות שדה קולינג הן חבורת הומואים שלא יודעים לעשות מוזיקה!! תגובתי: ומה המורדים?! חבורה של ילדים קטנים שלימדו אותם במשך דקה וחצי לשיר והעלו אותם על במה!!! dontyou think?! ארררררררררררררררררררררררר חזרתי ממסיבת פיג'מות שכל הבנות דיברו שם אך ורק על המורדים!!!!! כמעט הרבצתי להן בראש עם בובת קרטון של פליפה שהביאו לה ליומולדת......... ארררררררררררררררררררררררררררררגגגגגגגגג

ט ל i i ש

New member
../images/Emo4.gif

גאאאאד אצלנו הבנים מדברים על מיה כמה שהיא כוסית שווה יפה חמודה מתוקה בונבון מה הם היו עושים לההה ובלעעעעעעעעעעעעע ואני חושבת לעצמי-היא לא יפה כל כך!!!!! ןהבנות מדברות על כמה שפילפה חתיךךךך כיאלו הבנאדם בן 19 והוא ניראה בן 14 אני במקומו הייתי בוכה!!! אבל מזלי שחברותי הטובות אולי רואות המורדים אבל הם לא כמו המטומטומות\מטומטמים שמדברים עליהם 24 שעות ביממה אז ככה שמצבי טוב.. אבל את יולי חמודתי המשוגעת את מסכנה את צריכה ללכת להופעה שלהםמה עוללת במה חטאת!?!!?!? אני איתך לאורך כל הדרך....

aYaLoLy

New member
אני אצטרך תמיכה נפשית קשה

אחרי ההופעה אני אחיה בתור זומבי

crazy4tc

New member
אוי גאד!!!!!

גם אתם ראיתם את הבובות קרטון האלה בצורה שלהם??? זה כל כך נוראי!!!!!! כמעט הקאתי!!! דרך אגב טל תתחדשי על החולצה! אני קניתי עגילים בצורה של עלה גראס בשיל להפחיד את ההורים...
אבל בסוף הם לא התעצבנו מזה... הם התעצבנו בגלל שאמרתי שאני אחזור בשבע וחזרתי בעשר... אופס...

aYaLoLy

New member
מאיפה העגילים?!

אני באבל!!! שרשרת ה -peace שלי נקרעה!!!!

aYaLoLy

New member
תמונה שתשפר לי את המצב רוח!!!!

ובזאת נפתח שרשור תמונות האהובות שלכם!!! זאת התמונה האהובה עלי:

ט ל i i ש

New member
אין כניסה לנשים בהריון...

חה חה חה(צחוק מרושע...) הכל בשביל שלאה תסבוללללללללללללללללללללללללללללללל אני עוצמת עיינים אז אני לא רואהה בלעעעעעעע שונאת אותם.. יולי תהני גם את.. אני מחכה לראות את התגובות שלכם...

crazy4tc

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

התעוורתי!!!!!!!!!!! למה עשית לי את זה טל????????? למה????????? למה זה מגיע לי????????? למה?????????????? רגע רגע רגע.... למה יש לך תמונה כזאת במחשב??????????? טל... את...את....את.... א....או....או...אוהבת המורדים!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך את יכולה לבגוד בי ככה???????? אחרי שנים של נאמנות!!!!!!!!!!! (חחחחח עלק שנים!) טל... את....את... בוגדת!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo7.gif

איך את יכולה?!?!!? לחשוב שאני טל אוהבת המורדים!?!?! חשבתי שאנחנו חברות... זה מעליב! זה פוגע! זב כואפ! זה לא הוגן! אני טל *חסוי* שונאת המורדים!!!!!!!!

ט ל i i ש

New member
אוקיי חחחחחח

אחרי שלאה ויולי בכו לי באייסיקיו אני אתתן לכם ציטוט של לאההההההההההההההההההה: טלללללללללללל העיניים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 למה עשית לי את זה???????. למה???????????. אח הכאב!!!!!!!! חיחיחיחיחיחיחיח ויולי: חוצפנית!!!! איך את עושה לי את זה?! את רוצה לגרום לי למחלת נפש קשה יותר ממה שיש לי עכשיו? גם ככה ישנה לידי בלילה אחת שחיבקה קרטון של פליפה כאילו הוא איזה דובי!!!! =\ חחחחחחחחח אז בננות מצטערת פשוט זה היה דורש וגם אני שונאת אותם וגם לי כואבות העניים... אז קחו תמונהההההה של פרההההה חמודה!

למעלה