אתם יכולים לעזור לי במשהו?

ט ל i i ש

New member
*נחנקת מהביגלה*

תזהיריייי אותי לפנייייי זה מסוכן!!!! אני לא רוצה את אלכססססססס

גל GS

New member
אהבתי אני ישנה עכשיו את../images/Emo110.gif

השם!!!! תודה טלוש

crazy4tc

New member
מניאקית....

רק ככה בשביל הידע הכללי גם אני שיניתי את החתימה! (עניין החתימה הזה יוצא משליטה...) בנות צריך לדבר לצורך משא ומתן על הסכם שלום! (לעשות שלום זה לא קשה, נכון?)

aYaLoLy

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלכס הוא שלי ! שלי שלי שלי שלי שלי!! ולא של הבלונדינית!!!!

crazy4tc

New member
בשביל גל../images/Emo13.gif

א-נ-י ל-א ב-ל-ו-נ-ד-י-נ-י-ת-!-!-!
תקלטו את זה טוב טוב!!!!!!!! (הפרסום ברדיו עובד! חחחח סתם...) אז נא להפסיק לקרא לי ככה!!!!!!!!!!!!!!!
אני רציתי לעשות הסכם שלוווווווווווווווווווווווווום
אבל אי אפשר לדבר איתכן!!
!!!!!this means war
צירפתי תמונה של אלכס כדי שתבינו מה קורה כאן באמת...

Charmed 4ever.

New member
לאה! ../images/Emo46.gif ../images/Emo54.gif

אני כועסת עלייך! בעלי הוא בלונד. לא בלונדיני, בלונד. התחתנתי עם שיער של מישהו... בנדוד של שרון ליתר דיוק. בלונד זה חמוד! ובנדוד של שרון גם טוען שהוא שטיני, אבל בשבילי הוא בלונדי. ולכל התועים והטועים, *שיעול*יעל*שיעול* אני לא מאוהבת באמיר, אני מאוהבת בשיער שלו ורוצה לאמץ אותו לאח קטן!

crazy4tc

New member
כולם כועסים עליי../images/Emo4.gif

אף אחד לא רוצה לעשות איתי שלום...
don't you love me anymore ו... ו... ו... *נחנקת מבכי* והכי גרוע ש... כולם לוקחים לי את אלכס!!!!!!! *פורצת בבכי קורע לב*

crazy4tc

New member
גם אני אוהפת אותך!!!

ותודה על ההשאלה אבל אני אסתדר!!!

ט ל i i ש

New member
יולי ואותי את לא אוהפת!?!?1?../images/Emo7.gif

אני אוהפת אותך @@@@ אני חולקת איתך אגודה!!

Charmed 4ever.

New member
ואותי? אותי אף אחד לא אוהב ../images/Emo54.gif

חוץ מארבע הנשים שלי ובעלי... חוצמזה, לאושית, אני כן אוהבת אותך, אבל אני יותר אוהב אותך אם את בלונדינית, אני שטינית ואוהבת שקוראים לי בלונדה, אלא אם כן זה בא מפיה של חברה שלי שאומרת בזה שאני ממש ממש טיפשה.

Charmed 4ever.

New member
וטאלו'ש, את חוצפנה! ../images/Emo54.gif

איך את מעזה לקרוא לפרה ג'ניפר?! מה הפרה עשתה לך? מו-מו רולז!

crazy4tc

New member
גם אני אוהבת אותך ואת כוווווולם

אבל את לא מבינה... הן קוראות לי בלונדה בקטע של טיפשה... לא משנה להן הצבע שיער שלי...

למעלה