אתם יכולים לעזור לי במשהו?

ט ל i i ש

New member
כמה דבריםםםםםם

1.לאוווושיייית זה לא בקטע של לרדתתתתת אני לא קוראת לך מטומטמת זה כמו שכולם פה קוראים לי גמדהההההה... ואת בעצמך יודעת שצבע השיעא שלך הוא בלונדיני אז ששששש אל תכחישי!!!!
2.אנילא קראתי לגני פרה...אני חושבת... אני רק שמתי תמונות של פרההה ווו רק רציתי להגיד שגם אותך אני אוהפת ניציייייי

crazy4tc

New member
זה בסדר הבנתי את הקטע אבל אני

באמת לא בלונדינית!!! אתן יודעות מה? צריך להפגש!!!!!!!! מי בעד?

michelle love

New member
אשליות...

אשליות מתוקות.... אבל לא נורא תמיד אפשר לקשקש על תמונה של ג'ניפר סקיי (הכלבה- מי שלא יודע חברה של אלכס) ותמיד אפשר להשלות את עצמך ולחלום שאלכס מקשקש את השם שלך בצד של אותו הדף שהוא כותב את השירים- בהשראתך....

Charmed 4ever.

New member
חזרתי ממפגש פורומכושפות ../images/Emo54.gif

אצל שרון... ורק עכשיו יוצא לי לכתוב בפורום. ראיתי שיש שרשור ממש ארוך מעליי ואני בשוק. טלו'ש, אהרון חמודון. לאה ויולי, בנות, תרגיעו! אלכס שלי! בעצם... לא... לי יש כבר... ארבע נשים ובעל... שהוא תאים מתים על ראש של ילד בלונדינדין! וכמובן שיש לי את אריק!!!
אני לא יוצאת לטיול של התנועה מהסיבה הפשוטה ביותר... "לא בא לי". ואני צרודה וזה מצחיק.
וזה כל מה שיש לי להגיד לרגע זה, כאן ניצן מדווחת, להתראות.

ט ל i i ש

New member
ניצנווווווווווווווווציישןןןןןןןןןןן

אני שמחה שנהנתתת... למה לכל הפורומים יש מפגש ורק לנו אין!?!?!?!?1?!?!!?!!?!?!?! אוחחחחחחחחחחחח פורום רע~~~סתם תקלטו בננות אלכס לא שלכם.....

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gif

ניצייייייייייייי! איך היה במפגש? אנשים! מה עם המפגש שלנו? למה לא בא לך???????? מה זה יוצא ביום שלישי?? ("ואם ביום שלישי לא בא לי")

אלנלה

New member
אני גם מתה עליהם!!!!

האהובים עלי! הריאשון זה ואבר ויל יו גו.

aYaLoLy

New member
אני מציגה בפניכם את............/images/Emo6.gif

וב
י| אאאאאאאאארון!!! כן כן, החלטתי שאהרון דומה לדובון קטן וחמוד!!!! :) מי חושב כמוני?!

crazy4tc

New member
טלושית... יש לי משהו לספר לך...

זאת אמממ... אמממ... חברה שלו... ...i'm sory

ט ל i i ש

New member
לאאאא אני כל כך עצובה

NOT!!!!! חחחחחחחח מי יהיה עצוב בגלל אהרון!? חחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי

crazy4tc

New member
טוב נו.... אהרון בשבילך...

אבל הייתי בטוחה שאת קוראת לו בכינויי חיבה אחרים...

aYaLoLy

New member
../images/Emo85.gifיופי טופי../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif|

למעלה