אתם ימניים או שמאלניים?

ס ט י י ק

New member
יש סיבה גם להפצצות שלהם אצלנו

ואת רק חושבת שזה בקטנה,זה שלא מדווחים לך זה משהו אחר. אנלא באה להיות רמטכ"ל ולהגיד שאני יודעת על כל פעילות שאנחנו עושים אצלהם,פשוט לא מדווחים לך על כל חיסול או ווטאבר.

מעיין51

New member
לא.. אין סיבה

הם רק לא מרוצים מההחלטה של האו'ם................... צודקת, אני לא מודעת לכל מה שהצבא שלנו עושה אצלהם.. אבל עדיין אפשר לדעת שזה עדיין לא מגיע לרמה שהם 'מתעללים' בנו.. ו.. שיש הרוגים אצלהם.. כן מדווחים

ס ט י י ק

New member
טוב אני באמת לא יודעת על מה אני דנה

איתך,כנראה זה חסר טעם. וד"א רק תסתכלי בסטטיסטיקות של סוף שנה או מתי שהם מתפרסמות ווטאבר,איפה נהרגים יותר,ותווכחי לעובדות.

מעיין51

New member
שישראל היא גם המדינה של היהודים

והם לא אוהבים את הרעיון שיש יהודים בארץ ישראל .. וזה תמיד היה ככה...

"גם" של יהודים? את רואה פה פלשתינאי

ם? ובהמשך לדיון שלך- נורא קל לא לראות מה קורה שם רק כי הדרג המדיני מעוניין להשתיק את זה- ככה שאנחנו ניראים הקורבן- אם תבדקי את העובדות ותקראי גם קצת חדשות בינלאומיות תגלי שמספרית יש שם הרבה הרבה הרבה יותר אירועים והרבה הרבה הרבה יותר הרוגים ונפגעים. יש לי תחושה כאילו במדינה שלנו אנשים נורא סקפטים לגבי ערך חיי אדם כשזה נוגע לנו- אבל שוכחים את צורת החשיבה הנאורה הזאת כשזה נוגע לאנשים בצד השני, שתאמיני או לא- נהרגים כמו זבובים וחיים (ברובם) בתנאים שקרוב לוודאי שלא אני ולא את מכירות או יכולות לתאר...

מעיין51

New member
בטח שיש פה פלסטינאים...

ובקשר לדבר השני... בדקתי ...קראתי..ושאלתי...ואתם די צודקים.. יש לפלסטינאים יותר הרוגים מאשר לנו- לפי הסטטיסטיקות.. טעיתי..

מה הקשר למי יש יותר הרוגים??

תעלי טיפה את רמת הוויכוח זה לגמרי טיפשי שמי שמסכן הוא זה שיש לו יותר הרוגים.... צריך לטחון את כל עזה בפצצה גרעינית אחת זה מה שצריך לעשות וכל ערבי שרואים ברחוב צריך לכרות לו תאיבר שלו

יאללה יאללה

עדיף לחתוך לערבים תזין מאשר להגיד עלינו עם כובש ולהאשים את עצמנו בכל רוע שקורה בעולם! דיי לשינאה העצמית ראבק!

..

זה שהדיעות שלך קיצוניות ברמה מפחידה, לא אומר שלאנשים שמתנגדים לך גם יש כאלה דיעות קיצוניות..

מה הקשר?

יותר קיצוני זה ללכת להפגין עם ערבים ליד הגדר, או להגיש בג"ץ על בתים לא חוקיים של מתיישבים (כמו שהיה בעמונה), זה קיצוני ומטומטם כי יוצא שאתה נלחם בעצמך ולא מספיק יש לנו אויבים מסביב עכשיו יש לנו גם מתוכנו... עצוב מאוד לא?

למרות שאתה כותב מתוך בורות

שכלית ואנושית, הייתי מסוגלת למצוא לך תשובה לכל טענה, אבל הזמן שלי יקר, אז רק שיכתב בפרוטוקול שאני חושבת שאתה אפס.

השפה המתרוממת שלך

לא עושה אותך למישהו שצריך לזרוק לכיוון שלו. אנלא מדבר מתוך בורות אני למדתי את הנושא הזה במשך שנים מי את שתגידי לי שאני מדבר מתוך בורות?? מה את מבינה בכלל?? כולך פריקית מושפעת של אביב אני בסך הכל מרחם על אנשים כמוך

plane crazy

New member
אפשר להיכנס לוויכוח?

אולי תגידו לי איך אפשר לעשות שלום עם עם פראי ומגעיל שכל מה שמעניין אותו זה לקבל את ישראל בחזרה גם אם צריכים לשלוח ילדים ונשים לפוצץ את עצמם? תיראו מה הולך שם! כל אחד רוצח ת'שני! העם הזה חי על שנאה ואלימות ודם ומלחמות! לא הספיקה לכם ההתנתקות כהוכחה שהערבים האלה לא מעוניינים בשלום? הם עשו מנגוש קטיף מקום צבאי לטרור. והקטע עם המצב שלהם בעזה זה שטויות! אם הם היו רוצים אז הם כן היו מנסים להתפתח. אבל הם בוחרים רק בדרך האלימה והפראית.

מעיין51

New member
נסחפת

לא כל הערבים שונאים יהודים ולא כל הערבים שייכים לארגון חיבאללה או משהו כזה... צריך לחסל ר-ק את הארגונים שמזיקים לישראל!

אההה..

את מודעת לכך שהמצב שאנחנו חיים בו היום שונה הרבההההה מההחלטה של האו"ם?.. שונה ל"טובתנו"...

אוףףףף

זה ברור שישראל לא יוצאת לפעולות יזומות הכללללל בא בתגובה רקקק לפיגועים ..... אפילו על קאסמים אנחנו שותקים לכל הרוחות!! כל הפסקות האש הופרו על ידם, הסכם אוסלו פוצץ על ידם... זה גורם לך לחשוב קצת?

חמדונה

New member
קצת עצוב

שאת צריכה פיגוע כדי לחשוב. מה, המוח שלך נכנס לקומה כשאנשים לא נהרגים? לא יודעת מה איתך, אני נוהגת לחשוב ברוב הזמן... לא רק אחרי אירועים מסויימים.

למעלה