אתם ימניים או שמאלניים?

היו צריכים להחריב חצי ביירות

לדעתי במלחמת לבנון השנייה החזיבאלה שהם לוחמי קומנדו איראנים בעצם מחופשים למחבלים פשוטים שונאים אותנו ואיין להם שום כוונה או רצון להגיע לשלום אלא להעיף אותנו אל הים ידוע יש להם שם בבירות איזור מחייה רובע הדחייה קוראים לזה הם ירו על אזורים שלמים ונרחבים טילים (קטישות) ללא הבחנה באזרחים היה לנו את כל הזכות להחריב מהאוויר את כל איזור המחייה שלהם של שליחי איראן שונאי היהודים הנאצית ,,,,, איין להם מבחינתי זכות קיום , לטורירסטים האלו עכשיו אחרי מה שכתבי ואני מאמין בו לחלוטין איין זה אומר שאני ימני קיצוני אלא רואה את המציאות כמו שהיא באמת לדעתי ולא מתחבא מאחורי מחשבות שווא על שלום כי איתם פשוט אי אפשר מזיקים צריך להשמיד

plane crazy

New member
ישראל........

אתה עוד תראה שיש במה להתגאות. תזכור את המילים שלי.

shylop

New member
צודק אבל...

הימנים/הקיצונים לא עושים הבדלה בין טרוריסטים פשוטים והחיזבאללה והקיצונים בצד של המוסלמים שרוצים במותנו ואין בכלל על מה לדבר אלא הם מחשיבים את כל הערבים ראית מה אביתר (או משהו כזה) אמר וזה מה שמעצבן בצד השני, רחוק מעיניינו נמצאים ערבים שמאלנים, או סתם כאלה שרוצים בדיוק את מה שאנחנו רוצים ולכולנו יש מטרה אחת והיא להפסיק עם השפיכות דמים אבל בכל חברה יש את הימנים הקיצונים (ואני מדבר על שני הצדדים) שמעדיפים להלחם בשביל אבנים מסריחות ד"א אם לא הבנתם אני שמאלני

אני חושב שגם בחוגי השמאל בארץ

יחשבו לנכון את מה שאני אמרתי אנשי החיזבאלה הם רוע טהוא שקיים בעולם שאינו מאמין כלל בדיו קיום בין דתות אני סבור שאם היה להם נשק יותר מתקדם/הרסני היו משתמשים בו ללא היסוס נגד אזרחים לכן מבחינתי אנשים כאלו איין להם זכות קיום ויש להילחם בהם בכל הכוח אחרת זו או אנחנו או הם וזה כניראה מה שיהיה בין העימות הגדול הבא במזרח התיכון בין איראן לארה"ב

מחזקת ומוסיפה,

היטבת לתאר את ארגון החיזבאללה, ובכך שפכת אור על עוד ארגוניים קיצוניים שקיימים ועונים על הגדרתך, חלקם אף חולקים עימך שפה תרבות ועבר- מה הפתרון שאתה מציע עבורם?

חס וחלילה

אני רק אומרת שקומץ קיצוני כזה קיים בשני העמים, ואם לדייק בשתי הדתות. ואם כבר הזכרנו דתות הנה לך אשמה אמיתית וראויה למלחמה הזו (ולכל מלחמה באשר היא).

ester233

New member
לדתות אין שם קשר

אני לא יודעת בנוגע לדתות אחרות אבל אצל היהודים הדיבר הראשון הוא "לא תרצח " -

למעלה