אתם ימניים או שמאלניים?

plane crazy

New member
ימני!

אני באמת לא מבין איך עדיין קיימים אנשים שחושבים שיהיה שלום פה......

jenngirl

New member
מה?../images/Emo82.gif

מה הקשר? לדעתך אנשים ימניים לא מאמינים בשלום?רק שמאלנים? [איך קיימים אנשים שחושבים שיהיה שלום?מקווים.צריך תקווה מאוד גדולה...]

moriboy66

New member
יש לי פיצול אישיות.

אני שמולני עם פיוזים מאד קצרים.. אני כלכך שמולני שאני לא עולה לירושליים...(עד עכשיו כי בלאקפילד) אני שונא את העיר הזאת אני רואה אותה כסמל למלחמות ולא רוצה להיות קשור אליה מצידי שתחרב היום. אני יודע שזה נשמע נאצי אבל זה העניין... אני ממש קיצוני בדברים האלה.. מצד שני ואם כבר נאצים... אז אני הייתי רוצה פה איזה שלטון כזה שינקה את המדינה שלנו קצת ולא דווקא מערבים או מאנשים עם צבע שונה .. (חלילה, אני הכל. לא גזען) אבל מאסירים שאנחנו מממנים להם את הנייר טואלט ואת המטהר אויר שלהם.. משטר שבאמת יאחוף את החוק שלא כמו בפאקינג מדינה שלנו ששוטרים מקבלים שכר מינימום.. ואז מאשימים אותם שבני סלע בורח..(אני לא מצדיק-אבל זה חלק מזה).. או דברים כאלה.. לא מקובל עליי. אמורים לפחד ממשטרה לא להיות חברים שלהם ולשתות איתם אחרי ממסיבות עיתנואים.. מכאן זה מתחיל... ויש עוד מיליון דברים נלווים לזה או ממש לא שצריך להפוך פה. פשוט לנקות פה את הכל.. לעשות סדר בבאלגן ובאיןסוף בירוקרטיה בשיט שיש פה.. אבל מה אני. סתם עוד מספר בסטטיסטיקות של האנשים שלא טוב להם בחיים ושרואים מה באמת קורה פה זה סוף העולם האמיתי במחינתי... אז לא נקוות ולא נחלום אבל זה עדיף מילדים שאונסים אחד את השני ומרציחות ללא סיבה וממנהיגים שמרשים לעצמם יותר מדי דברים ומאלימות שהולכת ומתעצמת מיום ליום... אז לא נחלום קצת..זה לא יהיה סוף העולם... חפרתי הא.. לא נורא לפחות קצת הוצאתי ..אתם תסלחו לי..

מעיין51

New member
אבל אתה...

כמו הרבה אנשים אחרים.. מתייחס רק לדברים הרעים שקורים במדינה.. [ואני מזכירה שחלק גדול מהדברים הרעים האלה הוא הפיגועים] ובקשר לירושליים... לא ממש מבינה איך אתה יכול להגיד משהו כזה.. אני לא דתייה.. אבל בכל זאת, תחשוב כמה נלחמנו על ירושליים.. כמה אנשים חלמו להגיע לעיר הזאת מכל העולם.. היא קדושה לכולם.. וזה מה שטוב בה. .. ואני לגמרי לא מסכימה עם הדתיים שחושבים שירושלים צריכה להיות רק של היהודים.. היא של כולם. והיא קדושה לכולם.. ואנחנו צריכים להגיד תודה שהיא נמצאת בארץ שלנו... ובקשר לשאר התפקוד של המדינה.. אני חושבת כמוך.. צריך לעשות פה סדר ומהר.. אבל זה ממש לא קשור לירושליים....

moriboy66

New member
אמרתי מה אני חושב באמת

ואת האמת אין לי כוח לדיין בזה כי לא נצא מזה.. ומה טוב בארץ בדיוק? שאוליגרך קונה לעצמו בוחרים לרשות הממשלה על ידי מחנות אוהלים והורדת אנשים לאילת הוא אולי אדם טוב.. אבל זה רק אינטרסים.. ומה טוב במדינה שהרשויות לא משלמות לעובדים שלהם שכר? ודווקא בישובים שבאמת צריכים שכר.. וזה שאנשים פרטיים כמוני וכמוך וכמו עוד המון תורמים ואוספים ומחלקים בין עם כסף ובין עם מצאים לחייל הבודד אי שם בחרמון.. מצד אחד. אני מתרגש מדברים כאלה.. מאד..אני לפעמים רואה כתבות על הארגונים האלה ובוכה מהתרגשות הם באמת בני אדם טובים וזה מדהים.. רק מה.. את מבינה שהם עושים את העבודה של המדינה והרשיות? איפה עוד זה ככה? ולמה זה חייב להמשיך ככה? עד מתי? ולא מדבר על חברות מסחריות.. למרות שסבבה וזה מאד מבורך. אבל הם מקבלים פרסום.. אני מדבר על אנשים רגילים ממש..זה הדבר אולי היחיד היפה בארץ. אבל זה לא צריך להיות ככה. ועל ירושליים אמרתי מה אני חושב.. לא רוצה להיות חלק ממנה ונכון. כלכך הרבה דם נשפך בגללה...ועל מה? אז אצלנו זה חתיכת חומה אצל האיסלם זה הר הבית שמוחמד מת שם (גופה רקובה) ולנוצרים יש את ישו שנצלב שם? או משהו.. עוד גופה רקובה לא חבל על כל הדם שנשפך וממשיך להשפך בגלל הגופות והחומה הזאת? אני שואל ברצינות ולדעתי חבל. חבל מאד

galush29

New member
אתה יודע,יש אנשים שגרים בעיר הזו../images/Emo6.gif

לא נסחפת? שתחרב?:O

שתחרב אתה יחתיכת סתום

כל הדתות היו רוצים תעיר הזותי שלהם ועד שאנחנו זכינו בה בדם ויזע, אתה פה כמו קוץ בתחת ואומר שתחרב היום.... לך תתניאק יזבל!

Hosh17

New member
מרכז נוטה לשמאל

יש עוד הרבה דברים שהשמאלנים מאמינים בהם מעבר ל "שלום עם הערבים"... מה עם שיוויון זכויות? דמוקרטיה? עבודה והגנה? כל העיניין של רווחה ועזרה לאנשים חסרי יכולת? חיי שיתוף ללא הבדל של גזע דת ומין? ומה יותר יפה מלנסות ולפתור בעיות בשכל הגון ובשפה יפה מאשר להוציא רובים ולגמור בשניות חיים?ואני לא אומרת שהערבים כולם בסדר. דיברתי עלינו בקיצור, אני מרכז, רוצה שלום, אבל לא נשארת אדישה אחרי פיגועים (וגם לא צועקת "מוות לערבים" אחר כך) מצד שני אני לא מרגישה את הציונות שבי. זה היה פעם. אחרי יום הזיכרון ה9 לרצח רבין איבדתי אהבה למדינה. אני מעדיפה ללכת לחיות במקום שקט וטוב כדי לממש את עצמי ואת הרצונות שלי מאשר להישאר במדינה של חורבן. מתחילת האנושות יש ריבים על השטח הזה. למה לנו? מבזבזים דורות שלמים לחינם.

מעיין51

New member
עם החלק הזה של השמאל כולם מסכימים

"מתחילת האנושות יש ריבים על השטח הזה" למה? בגלל שאין לנו מקום אחר ללכת אליו.. אבל לא רציני..

Hosh17

New member
אני אגיד לך למה

בגלל שירושלים קדושה לשלושת הדתות מוסלמים יהודים ונוצרים כולם רבים מי יקבל וכל אחד מסתמך על העבר שלו עם "אלוהים" פעם זה מוחמד פעם זה ישו פעם זה משה אברהם יצחק וכל השטויות האלה

למעלה