אתם מונעים מתוך שנאה

Nandikesh

New member
אתם מונעים מתוך שנאה

חבר'ה תקשיבו.. אני רוצה להגיד לכם הרבה דברים, שאותם אני לא אכתוב. מה שאני רוצה שתחשבו עליו, זה למה אתם שותפיםב פורום שהוא נגד אנשים אחרים. אפילו השם שלו - "די למשתמטים", אתם בעצם נגד משתמטים. אתם מרכזים אנרגיות בלשנא אחרים. זה מאוד עצוב אם אתם שואלים אותי. אתם אנשים עצובים. מה יוצא לך, גם אם תצליח בכל הנגד הזה שלך? נגיד שהצלחת, גם מי שלא רוצה להתגייס מתגייס. וכ! ,אני יכול להגיד מי שלא רוצה להתגייס! כיום במדינה יש כאלה שרוצים, ובדרך כלל לא מבחינת אדאולוגיה אלא בשביל החויה, להרגיש טוב אם זה שהם היו בקרבי, להתקל בערבים, כל אחד והסיבות שלו. אבל יש גם כאלה שלא רוצים. עכשיו נגיד שגם אלה שלא רוצים מתגייסים, הצבא יישאר בזבזני ומסורבל, עם עודף של עוד 30% של אלה שלא יצאו שתאכלס אין כבר איפה לתקוע אותם. ועוד 30% של אנשים שמתבאסים על החיים ויכלו במקום זאת לתרום למדינה (הרי זה כל כך חשוב לכם) בתור אזרחים, להכניס מיסים למדינה, לצאת אל השוק החופשי - אתם קצת שוכחים את זה. אם אתם לא מבינים מה שאני אומר אתם תקועים מדי בתוך השנאה, וחבל לי עליכם, חוץ מזה כל ההתרעמות שלכם היא בגלל שאתם יודעים שכל "צבא העם" והפטריוטיות בשקל הזאת כבר גוססת, ואתם מנסים לעצור את זה. מסכנים.

חלילה,רק מתוך אהבה למדינה

איכפתיות ממנה כי אין לנו ארץ אחרת. אני אדם שמח שדוגל בשויון בנטל. איני שונאת איש .ההיפך הנכון. לצערי בהודעתך טמון הכעס והשנאה.

Perfect MAMZ

New member
בתור חייל שיצא השבוע מהמערכת הזאת :D

לאחר שלושה חודשי שירות מפרכים בצבא הגנה למות, אני חייב לציין שמהצד זה נראה ממש ממש רע מה שאתם מתכננים לעשות. ובצדק, לפני חודש, גם שאני הייתי לבוש במדי הכיבוש היה בי שכולם יתגייסו. חשבתי אפילו לפנות ל"פורם לשיוון בנטל". לא מתוך פטריוטיות, לא מתוך ערכים של שיוויון ולא מתוך שום דבר. מסיבה אחת מאוד שטחית ואינפנטילית: שכולם ישחו בחרא שאני שוחה. המחשבה בראש שלי הייתה "שיהיו אפילו מש"קי ממטרות פעם בשבוע". שיעשו משהו, או שלא יעשו כלום, העיקר שיהיו כפופים למערכת המסריחה הזאת. העיקר שהחיים שלהם מגיל 18 ועד 21 יתעקו , כמו שלי נתקעו .

או, מישהו שחושב בצורה הגיונית

אני בעצמי חיילת כרגע, עם כל ההתנגדות למערכת אבל עדיין אני לא אפגין נגד השתמטות רק כדי שכולם יסבלו כמוני מזל טוב בחור! מה עכשיו? חו"ל?

יניבל1

New member
אתה ידוע משהו אמא

ההודעות שלך, ובעיקר האחרונה, מזכירות לי יותר מדי כרזות קומוניסטיות משנות ה-50, נראה שמה שמעייין אותך מעל הכל זה שיהיה שיויון בנטל , שלא תצא פראיר , מצדך שהצבא יתמוטט, שהכלכלה תתמוטט, שהרווחה תתמוטט העיקר ש"יהיה צדק מוחלט".

ממש לא

ומדוע אתה מתעקש שאני אתה ולא את ? לא. אתה רוצה לשמוע באמת את דעתי ? אני חושבת שצה"ל אינו זקוק לכולם ! צה"ל יגייס את מי שמתאים לו. האחרים ישרתו במסגרת לאומית או אזרחית. כל אחד ישא בנטל לפי יכולותיו וכישוריו. אחד יעשה שירות קרבי, אחר יעבוד במסגרת הקהילה, השלישי ישרת כתומך לחימה. אין קשר לפראיריות. אני גאה שאני ובעלי שירתנו שירות משמעותי בצבא. גאה שכל ילדי היו לוחמים ואין לי שמץ של תחושה רעה. ההיפך. חינכתי ילדי לאהוב את מדינתם.

יניבל1

New member
תראי

את כותבת מצד אחד "אין קשר לפריאריות" ומצד שני "כל אחד ישא בנטל לפי יכולותיו וכישוריו" יש כאן סתירה ומה בדבר בחור בן 30 עם משפחה ועבודה קבועה ובית גם תייעצי לו ללכת לשירות לאומי לעבוד במשכורת רעב בשביל ש"כל אחד ישא בנטל לפי יכולותיו וכישוריו"

זאת הצעה קומוניסטית לגמרי!

וולהזכירך הקומוניזם נכשל. לא חשבתם לרגע איזו קומבינות ילכו בשרות הלאומי?? וגם ממש ממש לא ברור לי איך אפשר לעשות שרות לאומי בכפייה? סתם דוגמא מתנדב מד"א שמתעצבן על הבוס/מפקד שלו לא יוכל לפרוש ויכול עוד בטעות לפגוע בנפגעים שלו. טרוף מוחלט!!! התנדבות עושים באהבה או שלא עושים בכלל!!!

יניבל1

New member
ההצעה שלה מזכירה לי את כיתה י'

כשאיימו עלינו בבית ספר שמי שלא יתנדב לקהילה פעם בשבוע (קראו לזה אז "מחוייבות אישית") אז לא יתנו לו לעלות לי"א זו היתה בדיחת השנה! חצי מהשיכבה שלנו צחקו לבית ספר בפנים והבריזו מהדבר הזה, בסוף השנה התיכון כדי להראות שהוא כביכול לא נכנע לנו ולא יצא פראיר נתן לנו להגיש איזה עבודה של עמוד וחצי על נושא אקראי כדי "לכפר על אי ההתנדבות". פששוט בדיחה.

respecta1

New member
הבדיחה היחידה זה אתם.

שחושבים שיצאתם גברים על זה שלא עשיתם משהו לטובת הקהילה שאתם חיים בה.

יניבל1

New member
הבדיחה היחידה זה אתה

וההתעקשות שלך לא להבין הקשרים של הודעות . הנושא הוא לא אני והשיכבה שלי, הנושא הוא שהרעון הזה להכריח אנשים ללהתנדב הוא אקסימורון , התנדבות מעצם היותה התנדבות זה משהו שנובע מרצון אישי כנה, לא מאונס .

respecta1

New member
אין פה שום אונס.

כל מי שיכול לעשות צבא, יעשה צבא. מי שלא יכול לעשות צבא (חוץ מאנשים עם נכויות שהם בעצם אלה שצריך לעזור להם) יעשה שירות לאומי.

יניבל1

New member
יופי

אז אני מביןש אתה ממש חפץ לראות מטפל סיעודי שיתייחס לחולה שהוא מטפל כאילו הוא לא חייב לו שום דבר?(שהרי הוא לא באמת בחר ליהות המטפל שלו כדי לטפל, "תקעו" אותו שם).

אתה לא יכול לחשוב שני צעדים קדימה???

תחשוב כמה כסף נצטרך כדי להקים מנגנון ענק לגיוס לשרות הלאומי לגייס מלא פסיכולוגים שאולי יתנו פטור מתפקידים מסוימים בשרות הלאומי. הכשרות שונות שהמתגייסים לשרות הלאומי יצטרכו לעבור. המדינה תטבע בים הביוקרטיה! וזה עוד לפני שדיברנו מה לעשות עם כאלה שאין מוטיבציה לשרות לאומי ויעשו את התפקיד בצורה דפוקה. אי אפשר לכפות על מישהו שרות לאומי. זה יהיה אסון לאומי! אנו כופים שרות צבאי ותראה איך הצבא שלנו נראה. אתם לא מבינים איזה מזל יש לנו שהאויביים שלנו הם הצבאות הערביים, פשוט כמה שהצבא שלנו מטומטם שלהם אפילו עוד יותר. לפחות זה היה כך בעבר כיום אנחנו בצעדי ענק להשיג אותם מבחינת הטמטום.

koneko90

New member
פסיכולוגים?

אדם הטוען לנזק פסיכילוגי, מוחי כזה או אחר מן הסתם מאובחן מילדות. ואם לא מילדות, אז אדם שטוען לאותו נזק ומונע ממנו להתגייס לצה"ל הרי שהוא צריך להתאשפז בבית חולים פסיכיאטרי. הצבא שלנו נראה כמו שנראה (במיוחד במלחמה האחרונה) בגלל ה"כפייה" להתגייס? באמת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה מזלזל באויב שקורא להשמיד אותנו ולפי הגישה שלכם של ההשתמטות, הוא גם יצליח. -.-

למעלה