אתם מונעים מתוך שנאה

respecta1

New member
מישהו שלא יבצע את התפקיד שלו יענש

באותה צורה כמו שחייל שלא עושה את התפקיד שלא נענש ובכללי בכלל אין תפקידים כאלה אם הם עושים משהו עם חולים זה ללכת לבתי חולים לקרוא לילדים סיפורים לעזור להם בדברים לשמח אותם ללמד אותם, אבל למה נראה לך שהם עושים תפקידים של עוזר סיעודי?

יניבל1

New member
אז רגע שאני אבין

כל המלחמה שלך בעצם זה על זה שיהיה מישהו שיקרא לילד סיפור לפני השינה? בשביל זה אתה פותח בקמפיין כל כך קיצוני כנגד משתמטים? זה מה שיגרום לך לישון טוב בלילה אם הם ילכו להקריא סיפורים לילדים לפני השינה?

respecta1

New member
אם הם ישלמו את החוב שלהם למדינה.

ולא יהיו משתמטים שלא עשו כלום ושחרור מהצבא לא יהיה שלוש שנים חופשיות, אלא יהיה להם תוכנית לאומית לזמן הזה שבו בתנאים היותר נוחים ישלמו את חובם לחברה.

יניבל1

New member
אוקי

אז לך מה שאכפת זה יהיה חרוט לו על המצח "שילם את חובו לחברה" זה העניין? אפילו אם לא יותר מדי יועיל לחברה באמת , העיקר שלא הוציאו אותך פריאר.

שמע, לא אכפת להם מעובדות...

לא אכפת להם משום דבר. הוא לא הולך לבדוק אם יש שרות לאומי סעד או לא?! קופץ לו לראש שאין הוא ישר כותב שאין. שטרן אומר לו שהבעיה זה המשתמטים הוא לא הולך לבדוק. ישר מאמין וקונה את זה.

respecta1

New member
תתפלא אתה לשמוע, יש לי הכרות טובה הרבה

יותר מלך תהיה בטוח.

כנראה שאין לך שום הכרות!

שרות לאומי הכי קל סתם לכתוב... נכון?! אני בספק אם באמת אכפת לך מהמדינה כפי שאתה טוען. רכז\ת רוחמה אלמליח - 050-7434214 שם המוסד ביה"ח ברזלי סיעוד אזור\יישוב דרום\אשקלון תחום כללי בריאות תחום המוסד בתי חולים תקן בית 35 תקן חוץ תאור מקום השרות בבי"ח מגוון רחב של מחלקות טיפול שונות הנותנות מענה טיפולי וסיעודי. בנות השירות משתלבות בסיוע בתוך המחלקות, מתן עזרה לרופאים, אחיות, כח עזר לחולים. בנות השרות תפקידי הבנות מתן עזרה לצוות הרפואה (הרופאים והאחיות), חלוקת אוכל לחולים והאכלת חולים שמתקשים באכילה עצמאית (בחלק מהמחלקות). לקיחת בדיקות דם למעבדה והעברת מידע חיוני ממחלקה למחלקה ומתן אוזן קשבת למצוקת החולים. תכונות הנדרשות: חריצות, אמינות, איכפתיות, אחריות, עמידה בלוח הזמנים, מקבלת מרות, ראש גדול, לב טוב וסבלנות. מסגרת פעילות אחה"צ אין חיוב לפעילות אחה"צ , אך ישנן בנות שמשתלבות בהתנדבות אצל משפחות נזקקות, הפעילות הזו תורמת רבות לעוסקות בה. דרכי הגעה לבנות מחוץ לאשקלון - הגעה לתחנה מרכזית ומשם צעדה קלה ברגל עד לבית החולים כ- 3 דקות. אופי המקום עיר יפיפיה השוכנת לחוף ים, דירות השירות ליד הים. עיר עם אוכלוסיה שרובה נמצאת באבטלה, כתוצאה מכך יש הרבה משפחות שנקלעו לקשיים. ישנו כולל ציוני, פורח וגרעין תורני רציני. 5 סניפים של בנ"ע + סניף עולים. כל האורייתות של הרכזת רחל ליכטמן מתקיימות בביתה: * בנות האולפנא- אחת לשבוע. * בנות מינהל- אחת לשבועיים. * בנות למען- אחת לחודש. * בנות שנה שניה- אחת ל- 3 שבועות. הבנות של הרכזת רוחמי אלמליח, אורייתא : *בי"ח- אחת לשבועיים בתוך הבי"ח. * משרד הביטחון- אחת לשבוע בדירה. תנאי השרות כידוע בנות השירות משתתפות באורייתא המתקיימת במהלך שירותן, תדירות האורייתא בביה"ח אחת לשבועיים, בשירות הביטחון התדירות היא אחת לשבוע בדירת השירות. כל הבנות של ביה"ח גרות באשקלון או בסביבתה לכן הישארותן היא לא לצורך שירותן אלא מגוריהם. לעיתים אנו יוזמות שבתות פתיחות לא מחייבות לגיבוש והעשרה.

respecta1

New member
נו, זה מה שאמרתי

"ובכללי בכלל אין תפקידים כאלה אם הם עושים משהו עם חולים זה ללכת לבתי חולים לקרוא לילדים סיפורים לעזור להם בדברים לשמח אותם ללמד אותם ובסגנון הזה" "תפקידי הבנות מתן עזרה לצוות הרפואה (הרופאים והאחיות), חלוקת אוכל לחולים והאכלת חולים שמתקשים באכילה עצמאית (בחלק מהמחלקות). לקיחת בדיקות דם למעבדה והעברת מידע חיוני ממחלקה למחלקה ומתן אוזן קשבת למצוקת החולים." תראה מה הוא כתב "אני רוצה לראות אם תסכים כשתיההי זקן שישלחו אותך לבית אבות עם שיטפל בך מתי שיתאים לו, שיקח אותך לחרבן בשירותים רק מתי שיהיה נוח לו אם בכלל ועל הזין שלו שתעשה במכנסיים, שינקה לך בחדר מתי שיהיה לו כח וגם כשינקה יעשה את זה איך שבא לו ועל הזין שלו שישרצו אצלך בחדר עכברושים וג'וקים ויהיה ריח מסריח , שיצא לטייל איתך בחצר רק אם באותו היום יהיה לו זין לאיזה זקן נודניק על הראש ועל הזין שלו שתתיקע ימים שלמים בתור החדר שלך כאילו אתה בכלא . נשמע אחלה דיל לגיל הזהב אה?" לא עושים שום דבר בסגנון. הדבר הכי "גדול" שעושים זה להאכיל חולים שמתקשים לאכול בעצמם וגם זה בחלק מהמחלקות.

יניבל1

New member
לא זה לא מה שאמרת שקרן!

אמרת "לכל היותר מקריאים איזה סיפור לילדים" , זה פשוט מדהים איך אנשים ממשיכים לשקר למרות שחשפו את מערומיהם. ואין משהו בסיגנון שנאי אמרתי? אין סיוע גריאטרי? בבקשה: http://www.sherut-leumi.co.il/mosad.aspx?MOSAD_NO=23344 http://www.sherut-leumi.co.il/mosad.aspx?MOSAD_NO=23751

respecta1

New member
כן, אמרתי לכל היותר ../images/Emo6.gif

" אם הם עושים משהו עם חולים זה ללכת לבתי חולים לקרוא לילדים סיפורים לעזור להם בדברים לשמח אותם ללמד אותם" זה הציטוט המדויק, למה לזיין בשכל? ותעשה לחיץ אם אתה רוצה שמישהו יכנס לקישורים שלך.

respecta1

New member
המתחמק היחידי זה אתה

הוכחתי שקראת לי "שקרן" לשווא (וזה אגב, עושה אותך לשקרן).. ועוד אני מתחמק? ואהבתי "תם שירות" הטרול אומר "חבל על המאמץ שלך"..נראה כאילו כל הטרולים בתפוז התאגדו והחליטו להציף את הפורום..אבל האמת זה מובן שהרבה מהמשתמטים חסרי חיים שמסתובבים בתפוז כל היום..

ולמה לחייל לילד בי"ב לעשות את זה?

תאכלס, לא שווה כיום להתגייס. פראייר מי שמתגייס. הפטריוטיות הולכת ונעלמת, עד שלא יהיה צבא מקצועי אני ממליץ לתלמידי י"א י"ב לא להתגייס. אז אני לא פטריוט, תתבעו אותי. אתם והפטריוטיות שלכם, רק מיליטאריזם ומלחמות הבאתם עלינו

למעלה