אתמול היה כל כך שקוף לראות את התערבות ההפקה

ALIsuperstar

New member
מי דיבר בכלל על האנגלית שלהן

לא מבין למה כשמישהו אומר שהן סתומות ישר מקשרים ליכולת המדהימה שלהן לאנגלית, וכן איזו יכולת... כן הן מצחיקות ומביאות את הרייטינג... אבל אי אפשר להתעלם מיכולת ההפקה לעזור להן להגיע לגמר... וכן חכמות הן לא... לא רק באנגלית, כמעט בהכל...

מישהו014

New member
ואוו , אתה קובע את זה ממש

מעניין אתה מכיר אותם בטח נכון ?

ההפקה עזרה להם ?
שאני יתחיל לפרט לך לגבי זוגות אחרים איך ההפקה עזרה להם ? כי אם ככה כל הזוגות סתומים העונה הזאת

ALIsuperstar

New member
ההפקה עוזרת לפעמים גם בדרכים

יצירתיות יותר... אנחנו קוראים לזה עזרה. אני קורא לזה פשוט תסריט עם סיבה, למה למרות הכל הן הגיעו וזוגות אחרים לא... כל מיני. וזה בסדר. זו עדיין תכנית מעניינת למרות כל הלוקשים.

ALIsuperstar

New member
כן אני חוצפן כי אני מביע את דעתי..

מותר לי לחשוב שהן סתומות בדיוק כמו שלך מותר לחשוב שהן חכמות. כן שכחתי לשאול אותך באמת.

מישהו014

New member
אני מדברת על המשפט הזה על מה שחשבת

מי אמר לך שאתה שואל אותי תרגע

אתה פשוט עוקץ במשפטים לא קשורים ואני מדברת איתך לא באה אלייך מלמעלה אז גם אתה יכול קצת לנחות ולא להביא לי משפטים שמרמזים על דברים כאילו

אני גם מנחשת את מי אתה אוהב משם אתה לא צריך אפילו להגיד

אז אני אשמח שתגיד

ALIsuperstar

New member
אהבתי את הזוג איציק והבלונדי

אבל לא באמת היה לי מועדף. לא ברמה שאני מתחיל להגן עליהם או לסגוד להם. סך הכל תכנית. אני אהבתי את החיבור של החכם והסתום חיבור טוב, מצחיק... הם נראו אמיתיים, והריבים שלהם נראו אותנטיים, למרות שמדובר בתיסרוט... בתוכניות מהסוג הזה קשה להיות ספונטני. ואני מנחש שלא ניחשת נכון את הפייבוריט שלי. אם הייתי מנחש הייתי אומר שהסגולות יקחו השנה. זה הימור די טוב, ההפתעה? כנראה שהזוג החכם אם ינצח זה יפתיע אבל זו הפתעה לא משהו. הסוורים? קיבלו את הזמן מסך שלהם, קמפיינים כבר באופק. בנות ירדפו אחריהם. ודבי והבת? מתחילים לשכוח אותם.

זוכה001

New member
הן ממש נתמכות על ידי ההפקה! והמשימה הבליטה

זאת! האנגלית העלובה שלהם הצליחה להגיד משפט ברמה כזאת גבוה שאפילו מישהי שחיה שנים בארה"ב, ואחד אחר שלמד כמה שנים בארה"ב, התקשו להגיד?

אפילו בעריכה לא נתנו לך לראות אותן אומרות את המשפט המלא - כי הן פשוט לא הצליחו להגיד אותו.

Lepton

New member
בוודאי שהוא נתן להם את הרמז ביד, מה חשבת?

כששכרו אותו אמרו לו - כשתראה את המתמודדים תתחיל להציע לאנשים מסביב וגם להם בתקווה שיקחו. מה את חושבת, שהדפיסו עשרות אלפי דפים ונתנו לו לחלק לכל מי שמתסובב בשוק? ההנחה היתה שהמתמודדים, גם אם יגיעו אליו, לא ירצו לקחת את הדפים כי אין להם מה לעשות עם דפים בסינית, כפי שאכן קרה לרומי ולקורל בפעם הראשונה.

להתייחס לתוכנית בתור "שיא העליבות" במקום ליהנות ממנה - אני לא מסוגל להבין את המצב הנפשי של מי שעושה את זה.

ALIsuperstar

New member
התכנית באמת כיפית בסופו של דבר

אבל זה הורס את כל הכיף לראות את הפרק עם המשיכת משאית ולגלות שיש נהג במשאית ולגלות שהחבל בכלל אינו מתוח. זה משנה לך את הפאזה ולצעוק לאוויר, מכור. זה כמו לגלות שהנשיא שלך הוא אנס... נו מה... אבל איזה נשיא כיפי הוא היה...

Lepton

New member
בוודאי שיש נהג במשאית, תחשבו קצת, בחייכם !!!

חייב להיות נהג במשאית! כשהמשאית מתחילה לזוז היא ממשיכה לנוע בכוח ההתמדה, ואם לא יהיה נהג שילחץ על הבלמים - היא לא תעצור (אלא לאחר מרחק רב מאוד) ועלולה אפילו לדרוס את המתמודדים. המנוע במשאית ***לא*** פעל, התפקיד ***היחיד*** של הנהג היה לעצור אותה בקו הגמר.

בנוגע לחבל, היו שם שני סוגי חבלים. החבל שהם משכו בידיים הוא תמיד לא מתוח כשהוא מאחוריהם, המתיחה שלו היא מקדימה. וגם החבלים שהיו קשורים בין הרתמות שלהם למשאית לא חייבים להיות מתוחים כל הזמן כי כאמור המשאית נעה בכוח ההתמדה לאחר שהחלה לזוז, ואם הם עוצרים לשנייה - החבלים מתרופפים.

בקיצור, במקום לשנות את הפאזה ולצעוק לאוויר - לא יותר עדיף לחשוב טיפה?

ALIsuperstar

New member
טוב שכנעת אותי

אתה ממש דביל ועיוור... אל תתייחס. אבל בסדר יש גם כאלה, כמוך שלא משנה מה יגנו על... תזכיר על מה? תכנית טלוויזיה מצולמת מראש? בלי תסריט? ספונטנית לחלוטין? מה לא מה פתאום. כן נהג שילחץ על הבלמים כי המשאית שוקלת כל כך הרבה שהיא עלולה להדרדר על המשתתפים, מי סיפר לך את זה? איך הצלחת להמציא את זה? והיו שני סוגי חבלים? אז מה מישהו אחד משך? וכששני החבלים לא היו מתוחים מה אז? אז הממממ תהיה בריא. ושנה טובה וזה...

Lepton

New member
מי שסיפר לי את זה הוא ניוטון

תלמד פיזיקה בסיסית, אחר כך תגיד לאחרים שהם דבילים ועיוורים. ובאותה הזדמנות תלמד גם נימוסים.

ואם לא שמת לב שיש שני סוגי חבלים - סוג אחד שקשור בין המכונית לאנשים וסוג שני שמעוגן לפניהם והם מושכים אותו בידיים - אז באמת אין לך שמץ של מושג איך זה עובד. חבל שאתה מסתכל במירוץ, אתה לא מסוגל להבין דברים בסיסיים שמתרחשים בו.

ALIsuperstar

New member
דווקא הבנתי

ואין בזה שום דבר רע לגלות שצפית בתכנית מתוסרטת מראש... ולהגיד ניוטון על כל שטות... שלא תבין ניוטון הוא לא שטות, שלא יהיו לך רעיונות לתגובה הבאה. אבל להשתמש בו לסיבה מדוע היה נהג כשברור בתכנית שניסו להסתיר את היותו שם, היה שחור פריימים קצרים מאוד, שאם היית שם לב לזה אז אתה מבין שאתה רואה שקר. או שהחבלים לא מתוחים בכלל, והם משחקים אותה מושכים, ואז פתאום המשאית מתחילה לנסוע... איזו שטות. טוב אני את שליאמרתי אתה מוזמן להקליט את הגמר שבו הסגולות יזכו, כמה צפוי...

מישהו014

New member
אני דווקא חושבת שזוג אחד ינצח

יש לי תחושה שמחר טליה וקובי לוקחים

ALIsuperstar

New member
אין סיכוי

הם לא מתאימים למיינסטרים הרדוד של הצופים שמתחברים לסגולות או לאחיות, כאילו רק אני שמתי לב שהאחות הבלונדה סובלת כשהיא מתראיינת, או סנובית מידי ומה לא... כן הנשואים נראים מוזרים מאוד, מאוד. אבל הם לא יזכו...

Lepton

New member
מי ניסה להסתיר?

אני זוכר שאמרו במפורש לנהג - "עצור, עצור!"

Lepton

New member
אם אתה לא מבין...

ש***חייב*** להיות נהג בתא, אחרת זו סכנת חיים כי אין מה שיעצור את המכונית - אז לא, לא הבנת, ואל תנסה לעשות את עצמך, חבל.

ובאותה הזדמנות, אם אתה חושב ששני אנשים - אפילו מעיין ובת-אל - לא יכולים למשוך משאית כזו בתנאים הנתונים ובזמן הנתון, אז באמת אין לך הבנה בסיסית בפיזיקה. הסברתי את זה מספיק פעמים בעבר, אני לא מתכוון לחזור שוב.

למעלה