אתמול היה כל כך שקוף לראות את התערבות ההפקה

מישהו014

New member
זה כבר עניין שלך

אם קשה לך להאמין לזה אין לי מה להגיד לך

חבל לי על הזלזול הזה כי כמו שאנשים פה ממציאים קונספירציות לזה שההפקה עוזרת כיב יכול להן אני יכולה בקלות רבה לשלוף מלא קלפים על רומי וקורל אני יכולה להגיד שבמשימת מציאת הפרסה ההפקה כיוונה אותם , אני יכולה להגיד שההפקה התערבה במשימת הגלגל בלאס וגאס בכך שבתאל ומעיין היו אחרונות שם , אני יכולה להגיד מלא דברים ולשים את זה תחת הכותרת זלזול באינטיליגנציית הצופים אבל אנשים אוהבים להתפס לקיט'צ אבל ניחה

שיהיה כל אחד ודעתו

את טועה

יש זוג שלא עזרו להם וקוראים להם הסוורים!
הם הזוג היחידי שאינטלגנטי וחזק מספיק כדי לשייט בקלות ברוב המשימות! העזרה שלהם לאחרים נובע מטוב לב אך גם מהמקום שהם החזקים ויכולים לעזור לחלשים.
זה שהחלשים ינצחו בסוף זה הכל בגלל ההפקה למי שעוד לא הבין.
ללא עזרה מההפקה ועריכה- הסוורים לוקחים את המליון בפער גדול!
מעניין ששתי הקבוצות המתבכיינות- האחיות והסגולות, הם פייבוריטים לנצח, לא כי הם חזקות, ממש לא. הם לא חכמות במיוחד, בעיקר קורל והסגולות אך גם רומי ממש ילדה לרוב. והם רבות כל אבל כל הזמן ובוכות כל הזמן. בכייניות לא ינצחו לרוב אלא יקבלו עזרה.
לעומתם, קובי והחמודה הם זוג מבוגר עם ידע רב וחוכמה הרב יותר מילדות שרק יצאו מהתיכון, והם כמעט ולא בוכים והם היו מגיעים שני לסוורים עם המירוץ היה באמת מירוץ ללא עזרה.
מצטער, אבל לא קונה את האהבה של העם הישראלי לשתי הזוגות של הבנות טיפש עשרה שהם היו באמת לוקחות את המליון במשחק ללא התערבות. זה רק כסף כסף כסף למי שעוד לא הבין. רייטינג ופרסומות והכרת הקהל ומה הוא רוצה- זה שם המשחק!
ללא התערבות הסוורים לוקחים את המליון בלי בעיות בכלל.
מי שלא הבין, הסגולות והאחיות הם לא משעממות ובטח יותר מעניינות מהסוורים והחנונים...והקהל הממוצע הוא עם אייקיו נמוך וקונה כל מה שיגידו לו כמו רובוט. אז מכרו לכם משהו וקניתם אבל רק מרוויחים עליכם רייטינג ופרסומות שהוא רווח הרבה יותר ממליון שקל לבעל התוכנית.

mmeny

New member

אורישקי

New member
מה את מקשקשת?

הן מצאו את הרמז לפני הסוורים - זו העריכה שמתחה אותנו.

אם ככה גם הבחורה שחילקה פלאיירים נתנה למעיןי ובת אל את הפלייר ליד!!! ממש ליד.

ואם זה מכור לרומי וקורל הם היו נותנים להן את זה מההתחלה.

קיצר את פשוט ממורמרת על הפייבוריטים שלך שהודחו, כנראה.

ALIsuperstar

New member
תפתחי עיניים. כי זה מכור לאללה.

ולא משנה מי הפייבוריט, אתה צופה בזה כי זה מצחיק, כי הם חתיכים, כי הן כוסיות, כי הם זקנים ומחזיקים מעמד, כי הם חכמים וחנונים וכשהייתי בן 12 נתתי לאנשים כאלה כאפות אז נחמד לי... כי הן סתומות כי הם עוד יותר סתומים... בסופו של דבר מה שמושך אותך לראות זה לא מי ינצח זה מי מעניין, תארי שההפקה עשתה טעות ודווקא למי שיתחברו יעופו מהר... זה קורה לפעמים...

אורישקי

New member
קודם כל, אני בן.

וברור שיש להפקה יד, אבל הטענה שלה פשוט לא רלוונטית בגלל שהעריכה הראתה שהזוגות סיימו באותו זמן כדי למתוח את הצופים, ובלי קשר המחלקי פלייארים חילוק פלייאר ליד לכל זוג.
חוץ מזה שלא על כל דבר אפשר להגיד "ההפקה עשתה את זה" כי אין לך הוכחה. על משימות כמו משימת פלאייר אין לך הוכחה שנתנו לזוג אחר ולזוג אחר לא.

ALIsuperstar

New member
זה לא רק זה

וזה בעצם כל ההבדל... מה את חושבת שזו המשימה שנתנה לי להבין שהכל מכור? דבר ראשון צריך להבין בתקשורת ובהפקה. שאני מבין, אם הייתי בתעשייה הייתי שותק, אבל אני לא אז מה עושה לי טוב? זה לבכות על זה. אז דבר ראשון צוות הצילום חייב להיות מתוזמן מראש כל משימה חייבת להיות מתוזמנת מראש בין אם זה האנשים מסביב בכל ארץ וארץ. דבר שני זה זמן צילום... שחייבת להיות אינדיקצייה ולכן זה מתוסרט מראש, יש תסריט יש סדר יש קונפליקטים כי אתה לא יכול לזרוק זוגות למירוץ ולראות מה ייקרה. זה לא טוב מבחינה כלכלית. ואתה חייב להוסיף לזה טיפשות מסויימת.

אילרי

New member
תגיד, אתה לא לוקח את זה חזק מידי?

וי, וי, וי - כמה כעס יש בך..
כאילו מה? אמא אמרה לך תמיד שאתה הכי חכם, הכי מבין והכי הכי
שלא משנה מה ואתה תמיד צודק?
מה לעשות, ויש גם לאנשים אחרים דעות, תחושות, העדפות והם, מה לעשות mr. perfect, לא תמיד תואמות את אלו שלך...
אז אתה, ממרומי האולימפוס הצודק שלך, מזלזל בסגולות כי הן, מה לעשות, לא בדיוק ממגדלי יו
ואתה, מזלזל בתובנות של טליה, ובאינטלגנציה הרגשית של הסוורים
וכל, אבל כל מה שאומרים כאן, - הכל לא נכון ולא מדויק כי רק לך הפתרונים, כי רק אתה הכי יודע, הכי שווה הכי הכי הכי
בדיוק, אבל בדיוק כמו שאמא אמרה..

אז ככה, הסגולות מדהימות, ולא משנה שהן לא סיימו תואר ( כמוך...?) ולא משנה שהן ממושב עלום שם
הסוורים, נחנו בתכונות אנושיות מופלאות, כאלו שאתה חסר אותן ( ואולי זה מה שמקומם אותך נגדם?)
ושתי הסתומות, הנקראות אחיות, הן ספל התה שלך, כי גם אותן חינכו שהן הכי הכי - הכי כוסיות ובגלל זה צריך לחשוף כמה שיותר שדיים,
ולנענע את הישבן, ולעשות תנועות מגעילות ליושבי הפאב

צר לי, אבל זה לא המרוץ לפסיכולוג, זה המרוץ למליון

ALIsuperstar

New member
דווקא האמא לא אמרה

ומפה מגיע הפה שלי... קשה? לא ממש... זה דווקא אני לוקח בקלות, מה לעשות אני דעתני. לא יצא לי לקרוא את כל התגובה המלומדת שלך אבל מהפסקה הראשונה הכל ברור. סורי על הישירות קחי בקלות.

Jason2

New member
אני צופה בזה גם כי זה מבדר

אבל בעיקר בגלל המירוץ.

Jason2

New member
אין לי מושג אני לא רואה דייט בחשיכה

אי אפשר לראות, חשוך מידי.

LiRs Lullaby

New member
אנחנו כבר פרק הגמר....

מה זה יעזור עכשיו להתלונן?

חוץ מזה, אפשר לומר ממש כל דבר על ההפקה, בכל כיוון ועל כל זוג. רק אתמול התווכחתי עם מישהו שחשב שעזרו לסוורים, ועכשיו מתווכחים על עזרה לרומי וקורל. אפשר באותה המידה לומר שהמחלקי עלונים עזרו לסגולות או לטליה וקובי. למעשה, אפשר לומר שעזרו להרבה זוגות לכל אורך הדרך.
אולי תחליטו כבר לאיזה זוגות עזרו ומאיזה טעם?

למעלה