אתמול היה כל כך שקוף לראות את התערבות ההפקה

ALIsuperstar

New member
יכולים כן

בפיזיקה אני מבין מצויין. כי כשאתה מושך בחבל הוא אמור להימתח... מה לא? מתי משחת בחבל והוא לא נמתח מר פיזיקאי גדול...

Lepton

New member
נו, באמת, "בפיזיקה אני מבין מצויין"...

יש גבול לכמה פעמים אני יכול להסביר. תישאר בבורותך, ואם בא לך לחשוב שאתה גאון בפיזיקה - בסדר, אתה מבייש רק את עצמך.

אילרי

New member
אין שום קשר בין ביקורת להנאה

אני מאוד נהנית
נהנית מהסגולות המדהימות
נהניתי מהג'נטלמניות של הסוורים
נהנית לראות את הרדידות של שתי האחיות
(ושואלת את עצמי איך שתי אחיות יכולות ככ להיות לא מחוברות אחת לשניה?)
אבל
עדיין מרגישה שיש כאן משחק מכור.. מה לעשות? עם הרגשות לא מתווכחים

ALIsuperstar

New member
נכון. זו הרגשה שיש באוויר

ואותי זה מתסכל לדעת שמנסים לעבוד עליי... והכי מתסכל זה צופים שכל כך התחברו, עיוורים שמנסים לשכנע אותי שזה לא רק בשביל להרגיש טוב עם עצמם, ולא להרגיש כאילו עבדו עליהם, כאילו הפרצוף הזה כשאתה מגלה שעשו עלייך קומבינה, או שעברו אותך בטור ושתקת, שהחברה שלך בגדה בך ורק עכשיו שמת לב... איזו הרגשה רעה זו, ואז מרוב טיפשות אתה מתעקש שמה שראית לא נכון... הורגים אותי אנשים כאלה. טיפשות.

Lepton

New member
אם אלה הדברים שאת נהנית מהם, אז המצב ברור

הסגולות מדהימות? "חיים שלי חיים שלי חיים שלי" זה מדהים? לכל היותר אחת מהן מצחיקה.

הרדידות של האחיות? אחרי טליה וקובי הן הכי אינטליגנטיות בקאסט, והקשר ביניהן מרתק ויפה.

טוב, תמשיכי ליהנות (ולייצר תיאוריות קונספירציה).

ALIsuperstar

New member
מה זה לא כזה ברור?

שתוכנית שמצולמת מראש תהיה גם מתוסרטת היטב? אני לא בטוח שזה נחשב לתכנית ריאליטי, בדיוק כמו הפספוסים בהישרדות שרואים את המרואיין באחת הנקודות בתכנית מחזיק תפוצ׳יפס וכן גם שם היה אחד כמוך שאמר, שבטח הצלם ריחם עליו ונתן לו שקית כדי שיוכל, צחקקתי לסיבה ולעצימת עיניים מרוב התמכרות קשה, כי כשאתה מכור אתה מסביר מדוע אתה מעשן ויכול להפסיק כל רגע, מדוע אתה עושה 7 או 8 פעמים ביד ביום כי אתה מכור לסקס ולא מודה בזה והחברה שלך בכלל לא יודעת מזה כי אתה מספר לה שאתה לא צופה לא בפורנו כמובן לא עושה ביד אבל כן עשית ולא נהנית מזה... נו מכיר את זה? לא? מוזר...

ALIsuperstar

New member
והקשר בין האחיות מזוייף... מאוד.

גם רואים את זה. שהבלונדינית לא מתלהבת מהיופי שלה כי היא יודעת שהיא יפה, אבל השיער שחור כל דקה תשים מחשוף או תבליט את הישבן, וזה מה שמוכר... מה לעשות.

choco2602

New member
יש להן שמות..

לא צריך להתייחס אליהן כאל חפצים עם צבע שונה.

ALIsuperstar

New member
מה אני אעשה. זה מה שהן

לא שיש להן עומק או משהו... ובאמת שאני לא זוכר את שמן רק שאת בלונדינית והשנייה שחרחרה, בטוח שיש להן שמות, אבל רוב הגברים שמו לב שלאחת יש ציצי גדול ולשנייה יש תחת נהדר, מה לעשות אנחנו עם רדוד ושטחי, ואיזה מזל שהתוכנית מודעת לצרכים שלנו...

ALIsuperstar

New member
כן טוב

לגבי זה אין כל כך הרבה מה לעשות... רק לקבל את מה שיש... זו לא איזו תכנית שבה אתה חווה שינוי ומתחיל להתנצל

choco2602

New member
תתפלא לשמוע שיש לא מעט בנים בפורום

ולא כולם בעד רומי וקורל בגלל גודל החזה של אחת מהן, או גודל התחת של השניה.

זאת אולי האמת שלך. אבל אל תכליל את כל הבנים בעניין.

חוץ מזה שאני לא מבינה את הרצון שזוג שזה כל מה שמעניין אותך בו ינצח. מה אכפת לך מי יקח את המיליון אם זה כל מה שמעניין אותך?

ALIsuperstar

New member
וזה בדיוק

כמו שמישהי מצביעה בשביל מישהו שנראה טוב... אותו דבר בדיוק, אז לכן מותר להצביע לחתיך? ולנו אסור להסתכל ? איזה שטויות... ברור לך שבכל תכנית יש סקס מוכר, הרי אם לא היה אז באח הגדול לא הייתה בריכה ובהשרדות לא הייתה מרינה ובמירוץ למיליון לא היו רומי וקורל... למה לכל תכנית ריאליטי מכניסים לך סקס? כי יש כל כך הרבה בנים שונים. פה בפורום. אז קיבלת קצת אמת. יאללה.

choco2602

New member
אני בעד קובי וטליה. נראה לך שאני "מצביעה"

לחתיך? מה אני בת 12?
וחמוד, אל תגיד לי תכירי בנים כי הכרתי בנים כמוך רק לפני 7-8 שנים. אתה מתנהג כמו ילד בתיכון שמרייר על כל מי שהוא רואה..

האח הגדול לא מעניין אותי והישרדות ידוע שזה מכוון לשם. אני לא הייתי בעד זוג נטו בגלל מראה..

ALIsuperstar

New member
למה את קופצת הרי דיברתי בכללי

וזה לא רע להתנהג כמו ילדה בת 12. נו אז מה... וזה שהכרת בנים, בסדר. הכרת ויודעת שהם מסתכלים ופה אני כבר לא איכנס איתך לבוטות כי רואים שאת נפגעת בקלות. אז הכל טוב.

מישהו014

New member
האחיות ? בטחחחחחחח מזהההה

וכן הסגולות מדהימות בעניים שלנו התחילו מאפס ומסיימות בגמר

בשבילנו זה נחשב חוזק הם העיפו זוגות חזקים שאמרו עלייהם שהם יעופו ממזמן
הם לוקחות כל משימה בשמחת חיים
ואין מה לעשות ה"חיים שלי" זה חלק מהעניין
וגם בלי החיים שלי זה מצליח להן
אולי לך יש בעיה בצחוקים הקטנים האילו אבל לעם ישראל זה מספיק ביותר לראות ילדות צעירות כאילו שבקושי ראו עולם והתקדמו בצורה כלכך יפה
מה לעשות ? בעניים שלנו זה נחשב מדהים כן זוג שהגיע מלמטה והצליח לעלות למעלה למעלה בעזרת הכוח הרצון שלו
נחשב מדהים בענינו , לא זוג שתמיד היה למעלה ולא התמודד אפילו עם פרסה אחת ,
הראייה הזאת היא שטחית ביותר וחבל שהיא מסתכמת בלראות את זה ככה את יכולה בקלות לראות את הצד הטוב שבסגולות ואת מתעקשת כמו עוד כמה פה לראות רק את הצד הלא טוב שגם הוא לא רע רק אתם לוקחים אותו כרגע

ולהתחיל עם תאורית הקונספירציה שההפקה עוזרת להן לא תצליח
כי יש בזה חור כי אני יכולה להמציא גם אני מליון תאוריות לגבי קובי וטליה ולגבי רומי וקורל וכל זוג שהוא במירוץ הזה

ואני עדיין חושבת שאם יש משימה אחת שהראתה ברור למי ההפקה מסכימה לחפף זאת משימה האגם חד משמעית ולא משנה כמה התירוצים פה יהיו הגיוניים והם לא יכולים להיות הגיוניים כי אתם בעיקר בקטע שלהם נכנסים מתחת לאדמה ומנסים למצוא תולעים שמנסות לתרץ את העניין הזה ברור אבל שלושה זוגות עשו את זה לא טוב ואם הם עשו את זה טוב אז ההפקה יצאה לא בסדר ובכל מקרה אפשר לראות התערבות מצד ההפקה על ידי עיקוב שתי זוגות שיכלו לעשות את במהירות הבזק ולא להכנס לאגם קפוא שיכול לגרום לסבל
בקיצר מכל הכיוונים זאת המשימה היחידה שהייתה ממש מסריחה במירוץ אז מממש

וזהו

ALIsuperstar

New member
הבעיה היא שבמציאות זה לא היה קורה...

רק בסרטים מצויירים כמו המירוץ למיליון.

למעלה