אתמול סיימתי את מחזור הזיתים ......

שקדי

New member
אתמול סיימתי את מחזור הזיתים ...... ../images/Emo5.gif

השחורים במלח הראשון להשנה עכשיו הם שרויים במים כדי להפיג מהם קצת את המליחות אבל חלק כבר לא התאפקתי וטעמתי.........יאמממממיייייייי פרטים למעונינים בהמשך......ויום קסום לכולנו..........

עיניים

New member
עולם של פנטזיה

זית שחור על שפתיים מליחות צורבת, עוקצת, חלקלק מתגלגל לו בין חיך ולשון נינגס בין שיניים עסיס מתפזר בחלל ממלא פה בטעם גן עדן...... הלכתי לאורך העיקבות, פסעתי צעד אחר צעד, בחנתי, הפכתי, הזדהיתי, נהניתי. בקיצור - אהבתי.

שקדי

New member
התשובה אגב.................

נישאת ברוח..................... שנאמר נשיאים ורוח וגשם אין...................

עיניים

New member
בשידור ישיר

שקדי??? אתה לא צופה בטקס ההלוויה ???? נשיא - יש רוח - כל ה"מכובדים" עושים (ראה שידור ישיר ב-TV) וגשם??? - היה בבוקר
) ואגב - גם השלג דאשתקד - נחשב לנוסטאלגיה.

שקדי

New member
אני צופה בחצי אוזן.................

מכיוון שלא בא לי להיכנס לאקטואליה אומר רק........בעצם למה לי.......אולי בתום השבעה וגם זה לא פה............... אל נא תבכי עיניים שלי...................

עיניים

New member
כל עוד

העיניים שלך פ ה מולי על המסך - לא איכפת לי שתיצפה ש ם בחצי אוזן
ושמור את דבריך לעוד כמה שעות (שומרת על הזכויות)..... כי כבוד - מגיע.

שקדי

New member
טוב.....סיפור נוסטלגי על גנדי......

בתקופת ספטמבר השחור כשהמלך חוסיין זכר צדיק לברכה בדרכו הדמוקרטית והמיוחדת טבח בפלסטינים הנ´´ל הבינו איפה בטוח חצו את הירדן והתמסרו לשבי הישראלי גיס שלי היה במוצב להיכן שהגיעו כמה מחבלים והם הודיעו למי שהודיעו והגיעו לקחת אותם בין השאר הגיע גם אלוף הפקוד גנדי פתאום הודיעו שבאים מהטלויזיה לצלם גנדי הורה למחבלים לחצות חזרה את הירדן ולהתמסר שוב לשבי והוא אישית קיבל אותם......לנוכח המצלמות כמובן והשקה אותם מים מהמימיה שלו וזה מה שראה עם ישראל באותו ערב בטלויזיה...................

שקדי

New member
אין ארוחות חינם עיניים............. ../images/Emo6.gif

זרקי סיפור נחמד הכיוון ונחשוב על זה............

שקדי,

כשאני מספרת סיפורים אנשים כמוך מסמיקים
(נזכרת במשהו שכתבת לפני כמה ימים) אז אולי בכל זאת? בלי תנאים?

עיניים

New member
אלייך, פנטזיה

אלייך שירשר שקדי, הוא מכיר את הכתובת לסיפורים ההם ששווים טעימה של זית,,,,,
)

שקדי

New member
או קי.....סיפור כזית...............

בתערוכה חקלאית אחת איכר פלוני הציג זית ענק שכמותו טרם נראה והעיתונאים באו לראיין אותו איך הצליח וכך סיפר להם האיכר: אני בכלל אין לי זיתים אני מגדל חיטה יום אחד חרשתי את שדי ומחרשתי העלתה מהאדמה כד פתחתי את הכד ומתוכו יצא שד ואמר לי בגלל ששיחררת אותי יש לך בקשה אחת .....כל מה שתבקש אמלא אבל הוא לא שמע טוב........................

עיניים

New member
זה לא רק

שהשד הקטן יצא מהכד... נראה לי שהאיכר הקטן יצא מהארון אופססס......

למעלה