אתמול סיימתי את מחזור הזיתים ......

עיניים

New member
גלובוס,,,,,

"הכל תלוי - בטיב המילוי". קראנו לזה אז: "רפיל" של עט כדורי

magy

New member
יש מכשיר פשוט...

שתי זרועות שמתחברות בקצה אחד....ובקצה הזה.....יש מקום לזית....גומחה. ובצד המקביל....יש פין.....צ´ופצ´יק....שדוחף החוצה את הגלעין....בצד של הזית......וגם לו יש בגומחה.....בור קטן....ליציאה....... נו .....מקווה שהבנת את ההסבר.....או שאשלח לך אותו בדואר......
)))))))))))))))

magy

New member
בדיחה שוביניסטיתו MADAM BI √

בדיחה שוביניסטיתו MADAM BI √ מה היתרונות של סקס אורלי? תשובה למטה יותר חצי שעה שקט....

magy

New member
את מעצבנת..........מאדאם.....

שלוש הודעות חדשות רק היום.....ללא צורך ממשי.... הזזתי את הבדיחה הבלתי גמורה שלך..... לתוך שרשור..... האם את שולטת היטב באנגלית, גרמנית, צרפתית, ערבית, יידיש...רומנית...????????? אני יכולה לפנות אלייך גם בשפות אלו.. רק תשרשרי .....אלא אם כן..... יש לך משהו מדהים שחייב כותרת................. אני לא מתלוצצת איתך........יש עוד אנשים בדעתי שאינם כותבים לך כותבים לי............... אז די.................................................

magy

New member
כל מה שאת כותבת הרבה יותר

מוצלח........ברצינות.... מה לי ולכתיבה........????????? אני ......סתם ......כזה, כאילו.......מתברברת......בסלנג....בסחבקיות. את.............כותבת............ אני עם סמי, כתבתי לכם.....יש לו תיאורים........שמשתרעים על עשרות עמודים עם תיאורי טבע.....מים.....עצים, שרפות......מעיינות...... איזה סבלנות יש לאיש.......... תיאורים................של נוף.......ואני מחכה לראות מה קורה עם אשתו........אם כבר שכב איתו או לא........... הספר ייגמר.......ועוד לא הייתה אף.....נו.......איך קוראים לזה......???????????? נו............אתם יודעים............. אילו היה זה פורום ספרות ,,,,,,לא הייתי מסוגלת לנהל אותו..... אז מה נשמע?????????????????????????????????

עיניים

New member
אני חושבת

שאני מכירה את הסמי הזה. תגלי לי מתי שתדעי את התשובות? במחשבה שניה- את מעידה על עצמך שאת כל הזמן איתו, במיטה, אז איפה יש לו צ´אנס שיהיה... נו.... איך קוראים לזה???? בינהם, שלא לדבר על לשכב איתו

magy

New member
הוא לא רק איתי

לפחות עוד כמה מאות נשים הולכות איתו למיטה בלילה..... לפני שהיו עם בן זוגן או מיד אחרי..... הוא בוגד הסמי הזה..... אני לא היחידה שלו......
)))

שקדי

New member
מה הוא עושה לה מה וא עושה??? ../images/Emo46.gif

עם מין פרצוף תמים כמו שה מילא אם היה באמת כזה אז טוב אלא שהאמת היא שזה בכלל לא כך וחוץ מיזה...... מה שמרגיז פה עוד זה שבעצם ברור מאד מה הוא עושה לה מה הוא עושה מה הוא עושה לההההההההההההה??????????????? אגב זה לפורום הזה או האחר?????????

magy

New member
מתאים מאד לפה..

הגשש ששר את "מה הוא עושה לה"....על פי שיר איטלקי........ "מרוסלה"..... להיט בזמנו....... אהובתי יעל......גם שיר כחלחל עם רמזים..... לא זוכרת במדיוק את המילים..........אבל הרימה את שמלתה מעל ראשה, כי התביישה לראות מה הוא עושה לה... זוכרים את התרנגולים עם השיר הגס ביותר בהיסטוריה...... החיילים ....הולכים הולכים בדרך..... .....את יכולה עם אחרים....... ברחו לי המילים.......טוב, אני עוד מנסה להזכר במה שחלמתי הלילה.... וגם זה מתעקש לא לעלות לי בצלילות......רק קיטעונים , פירורים קטנים.. אני זוכרת רק דבר אחד בבירור, בסוף החלום הבלתי ברור.... מישהו חיבק אותי..... במשך היום גם אזכר מי זה היה.... למה אי אפשר לקליט חלומות...........??????????????????

שקדי

New member
ואם גם נמ_ _ _ז אחרת..............

פעם המדריך המוזיקלי של הגבעטרון הביא שיר חדש ללמוד אותו שיר חיילים שהזכירה פה חבירה מנהלת וכשהגיעו לשורה´´ ואם גם נמזמז אחרת´´ העסק נתקע החבירות המבוגרות לא היו מסוגלות להעלות את המילה הבוטה הזאת על דל שפתיהן החסודות.ניסינו כמה שיפורים ואם גם נחבק אחרת.ואם גם נאהב אחרת וכו........ לא עבד.....וכך הפסידה ההיסטוריה ביצוע לשיר חביב זה.........

עיניים

New member
זה טיבו של זית

חלקלק, שמנוני, חמקמק,,, ועל כן הוא מוביל אותנו גם למקומות אחרים,,, נו, מגי, הוא עשה לה או לא עשה לה?????? עין@ שחזרה מסידורי-יום-שישי.

שקדי

New member
אולי................... ../images/Emo9.gif

הוא בכל זאת עשה לה...........כזית..........

magy

New member
לא הספיק......נעלמה לו.....

איזה בת אלף...... אני מצמידה את ההוראות לזיתים.........נא לעקוב......

שקדי עוד לא שמעת ש.... ../images/Emo3.gif

"מי שאוכל לבד - מת לבד?" נכון שאתה לא צריך מלווים לשמה... ובכל זאת מה בדבר טעימות לחברים? ובינינו - מגי כבר סיפרה מנפלאות זיתי עכו.. נו אז לא אלמן ישראל... ויש גם יש !!!! שבת שלום

למעלה