אתמול סיימתי את מחזור הזיתים ......

שקדי

New member
כולי אוזן פנטזיה...............

א-נו נסי אותי מקסימום אני אקבל התקפת לב כמו שגרירנו האזוק מעיר האורות.............. אגב ראיתי תמונה של האצבע המורה שלך במקום אחר משו משו................

magy

New member
מיד ,,,,,,,,אבל מיד.....תמונות

כי אני..........לא מספרים לי שום דבר בבית הזה..... רוצה לראות מי היה הנ"ל......וגם את הפרטים החסויים...... העולם חוגג, ואני אפילו לא יודעת ........ תביא תמונות , תביא כתבה.........תביא ממממממממממששששששהההההההו אם לא זיתים, לפחות תמונות.....

שקדי

New member
אולי בעלת האצבע המיתולוגית.......

תראה לך........................ שם כאן........או בכל מקום אחר..........

מגי, גם ראית וגם הגבת

זו היתה שיחה ששורשרה למשהו שלך
אולי לא חזרת לשם יש לי שם שתי תמונות אצבע

עשר אצבעות לי יש

כל דבר עושות הן תן לי כתובת אליה אשלח לך לינקים לא יכולה שהמנהלת תזרוק אותי מהפורום חוצמזה שלא מתאים לפה הכתובת שלי מופיעה באופן רשמי כשלוחצים על השם שלי חזק

magy

New member
הבנתי גליייייייייייייייייי

סתומה רק למטה........לא למעלה........ אבל פנטזיה תזרוק לתיבה שלי .....בשקט......שלא אראה....... את החומר........ ובלי אבקה........ שימי גם איזה ויברטור ליתר בטחון......שיהיה......שלא יחסר....... בסוף יזרקו אותי מפה..........נשבעת לכם..... לא ההנהלה.......הגולשים פה.............
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) יושבים פה אנשים רציניים...... והמניילת.......נשמע כמו מנייקת......פוי...... אם הדוסים היו רואים.........טפו טפו........ שאני גולשת בלי כיסוי ראש.....או כיסוי אחר.... טפו טפו.......... נשמתי תרקב בגיהינום.......עם יתר המאוננים......... לול יענו...... LOL

יש לי הרגשה

שהם רואים מציצים ככה בין האצבעות ומתפללים כל היום שלא יקבלו עונש על שהם חושבים את מה שאנחנו מעזים לכתוב והבנתי את ההזמנה להכנס לך לתיבה אעשה את זה

אטיוד5

Active member
שכבות שכבות

של מלח וזיתים זה הבנתי לכמה זמן? ולשבור אותם לפני? אני כובש אותם ירוקים. המתכון הרגיל - מלח, לימון, מים, פלפל. השנה אנסה גם את השחורים. יש לי עץ אחד זן סורי שלא השחיר לגמרי עדיין.

שקדי

New member
לאאאאאא.....לא לשבור.............. ../images/Emo46.gif

פשוט לשים במלח שכבות שכבות לערבב פעם ביום אחרי כשלושה שבועות לטעום ואם לא מוכן להשאיר לעוד כמה ימים עד שמגיע למצב שכאשר אתה טועם אתה לא יכול להפסיק

MADAM BI

New member
שקדי נפלת מהמיטה? מה קורה פה?

אפרופו זיתים, מה זה קשור לפורום נוסטלגיה שקדי אחותי קוטפת ומכינה זיתים כל שנה היא דופקת עליהם לפני ההשריה אגב היא טוענת שהיתה שנת אופ בזיתים והיו נורא מעט זיתין ועל עצים מסוימים לא היו בכלל....

עיניים

New member
רק אחד -

רק צילום אחד. זה מה שאני מבקשת. צילום אחד של ערימת זיתים שחורים עטופים בשמנם מבהיקים באור השמש..... כמה דמיון חפון בתוך מראה כזה. כמה דמויות מבצבצות, מציצות מבין אלפי הזיתים, כמה סיפורים על דרכים עקלקלות, על ניקרות ומערות, מקופלים בתוך הרווחים.... רק צילום אחד, שקדי ואחר כך - טעימות....... (איך לא??)

magy

New member
עיניייייייים

יש בעכו זיתים.........ללקק את האצבעות.....בכל הצבעים בכל הטעמים... אם שקדי לא יביא לנו למפגש מאה גרם זיתים לכל אחד......... ניסע לעכו לקנות.......
))))))))))))))))))

יודעת מגי, החורף

מתקרב בקרוב אהיה כאן בין ערמות השלג ולא אוכל לבוא לשום מפגש אז למה אנחנו מחכים? למחר? אנחנו בכלל יודעים מה יהיה מחר? אז מה את אומרת?

magy

New member
מצידי גם היום.....ועזרה דחופה!!!!

גם אני לא דוחה למחר את מה שאני יכולה לעשות היום..... אבל תראו מה קיבלתי ברגע זה באיסי......... אין פרטים על השולח.......... אולי כדאי להודיע לאיזה גורמי ביטחון?????????????????? 135840154: (12:56 PM) i like 2 send this message to any human who wants 2 kill thousands of jewish people and use icq now inside Israel u have to put the blood of dogs rats cats andinsects in the pipes of water at the resturants companies and homes of jewish people תגידו לי מה לעשות.............

שקדי

New member
תגידי לי חבירה מנהלת............. | ../images/Emo66.gif

עם איזה גורמים את משוחחת שמצניחים בחיקך הודעות כאלה?? מזל שהאבקה הלבנבנה עוד לא עוברת באי סי..... בטח בגירסה הבאה ישדרגו גם לכיוון הזה על איגנור ליסט שמעת?????

magy

New member
שמעתי=שמעת

אני אמורה להכיר את כל מי שפונה אליי פתאום באיסי? מכל העולם פונים כל מיני חייזרים..... ואז.......הם נכנסים לאיגנור....... כמו גם הצעירים, מגיל 15 עד 48 הנשואים בכל גיל. ועוד ידי נטוייייייייייה
)))

למעלה