אתמול סיימתי את מחזור הזיתים ......

עיניים

New member
רוצה את כתובת האי-מייל

של שרון? של סילבאן שלום? של לימור ליבנת? של עוזי לנדאו? רק תגידי !! אחרי הלוויה הם ישר רצים לפתוח את האי-מייל כדי לבדוק שאין שם פירורי אבקה לבנה, ובאותה הזדמנות גם יבחינו בהודעה שלך. רק אל תתפלאי אם פתאום תשמעי דפיקות בדלת... פאניקה, את יודעת...

תשאלי בהנהלת הפורומים

בוודאי יש להם הצעה לאן לפנות במקרה של שליחת איומים דרך הרשת יש בוודאי למי לפנות

../images/Emo3.gif מגי הזיתים של עכו ממממממממממ

וואללה הולכת לבדוק אם נשארו עוד כמה ?

MADAM BI

New member
שקדי מספיק עם זה!!! אתה הורס אותי!!

או שתבוא מיד לאגם הברבורים שלנו בגליל העליון עם שקדיך צימוקיך וזיתיך הכבושים או שתפסיק כבר לגרות אותי די זה לא פייר!!!

yaronski

New member
שאלה שמטרידה אותי כבר המון זמן!

איך, איך, איך, אבל איך מגלענים אותם? זאת אומרת, איך יש קופסאות שימורים של זיתים בלי חרצנים? איך עושים את זה, לעזאזל?

עיניים

New member
לא עושים את זה

לעזאזל. עושים את זה לזיתים. לוקחים זית זית, עושים לו שני חורים - (חור בצפון וחור בדרום), משחילים את האצבע ודוחפים את הגלעין החוצה. לא ככה שקדי???

מהפיתום עינים, עושים שני חורים

שמים את הפה ומוצצים חזק יוצא הגלעין ויורקים אותו החוצה לא כה שקדי?

magy

New member
הפלת אותי מהרצפה לכסא......

לא מוצצים.....נושפים............. מציצה חזקה מדי....מביאה את הגלעין לגרון.........עמוק....

magy

New member
יום חמישי.....בלי חגים..

אנשים נורמאלים נמצאים כעת בקניות לשבת... או בניחום אבלים.... ולא פה......מתמצצים עם גלעיני זית....... שבגלל הגמד יצא גדול.......

שקדי

New member
תגידו................... ../images/Emo98.gif

זה עוד אקטואלי כל הענין הזה עם הדבר הזה שאסור לי אפילו לבטא את שמו נוווו אתם מבינים......לינדה וכאלה...........

magy

New member
אני מתוסכלת כבר מאתמול

מהרמזים......שאני לא שותפה להם.... אם אפשר לכתוב, כתוב,,,,,,,אם זה כל כך נורא..........שלח לתיבה של כל המבקשים........... גם אני לא רוצה למות מבלי לדעת....על מה אתה מדבר........
)))))) לינדה לינדה .....של חיים משה?????????.

חייבת להודות שלא ירדתי

לסוף (הו)דעתך זה לא הפורום המתאים וכשלי בא לכתוב אני לא עושה חישובי צנזורה אבל זה לא לפה, לפחות לפי דעתי עכשיו כבר בילבלתם אותי

שקדי

New member
אם בירידות עסקינן.................. ../images/Emo9.gif

המממממממממ........נו טופפפפפפ כמעט נפלט לי משהו.... אבל התאפקתי.. ככ´´ז בנות מכובדות וכותב קשיש נעזוב זה לא???????????

שקדי

New member
זה תלוי...............

בטיב הבילוי......והעילוי........והמילוי...............

למעלה