אתן מדהימות .

jako5

New member
אתן מדהימות .

תודה מקרב לב לכל חברות הפורום המקסימות שהגיעו היום . אתן שם בשבילי תמיד וזה מחמם מאד. תודה על החולצה המהממת ועל המילים היפות ... בעל פה ובכתב ... בקיצור אתן עושות לי להרגיש ממש טוב. ולכן החלטתי להרחיב קצת אוליי את הרפרטואר הצנוע {בלשון המעטה } שלי . בגהה חיפה אני מקווה לשיר קצת שירים אחרים בנוסף לקיימים או במקומם . אההה ולא שכחתי את המפגש שאנחנו מתכננים ... זה יקרה בקרוב מאוד. אז זהו ... תודה לכולם אוהב אתכם ... ביי . ג'קו .

glitter8

New member
../images/Emo24.gifתודה גם לך ! איש יקר

יו..אני ראשונה כיף להכיר אותך תחילתה של ידידות נפלאה! נתראה בחיפה
ענבל

livi4

New member
ג'קו- אתה מדהים../images/Emo23.gif

איזה פספוס שלא הגעתי היום ............. הקטנה שלי חולה, אני שמחה ששאר הבנות הגיעו ועשו לך טוב . עם פורום כזה איך לא? בנות על רמה -אחת אחת . אוהבות ותמיד שם איתך...

glitter8

New member
הופעה בסילבר-מאת ענבל!

הי בנות בוקר טוב למי שעוד על אדרנלין... אני לא אאריך פה כפי שאני עושה בפורומים אחרים כי..מממ..תבינו בהמשך. הערב הזה היה מבחינתי משהו חדש שנכנסתי אליו בצעד מהוסס כי הייתי בטוחה שאני הולכת להתמודד עם חבורת בנות עשר'ה כמו שאני הייתי בימי "אדם" הזוהרים..והנה, בחורות, סליחה, נשים, גם בגילי , וגם בגילאים אחרים, מה שנקרא, "באמצע החיים", שנהנות בדיוק כמוני משואו טוב של זמר צעיר מבטיח ו..נו.. באמת נאמר כבר הכל. מפגש שלעצמו, חוויה כיפית. נסעתי עם כפית ויאנה (ושוב תודה על הטרמפ) ובמועדון פגשתי את כל הבנות שמאחורי הניקים. נפגשתי איתו לפני ההופעה "בגל השני" של בנות הפורום , כי הראשון היה של ה"ותיקות" והמוכרות ע"י ורד..הבאמת מקסימה
כך שיצא שהיה לי ולקרין ממש מפגש אישי איתו , כמו שאני אוהבת, וכך גם הצטלמנו עם הוואקו (נו, רציתי גם להגיד ואקו פעם אחת) הקראתי לו מכתב אישי שכתבתי לו, (ואיתכן הסליחה, אבל הוא אישי) כמובן מחמיא ומפרגן, שוחחנו על נושא המשך היצירה שלו,אבל "דבר ראשון -חיבוק" וככה עוד לפני שהצגתי את עצמי מצאתי עת עצמי בחיבוק עם כוכב נולד4 - תופעה שעד לפני שנה סירבתי להכיר בה ו/או לצפות בה. בהמשך- ירדנו לראות את ההופעה, וגם כאן, אני לא ארחיב, כי חוצמיזה שג'אקו היה במיטבו אין לי הרבה דברים טובים לכתוב.. הסאונד היה גרוע, הקהל היה נוער בני 15-16 (חוץ מהפורום כמובן) הרפרטואר צנוע במיוחד שרובו קאברים , ומה לעשות שמג'קו , היוצר המוכשר מאד בעיניי ציפיתי ליותר חומר מקורי- והנה , לפי הודעתו שלמעלה זה מה שהולך להיות(!) הללויה! ועוד כמה דברים שחסרו לי אבל זה בגלל שהיו לי ציפיות מאד גבוהות.. בסוף ההופעה, עליתי שוב אחרי מישהי שחשבתי שהיא מבנות הפורום, חזרה למשרד היכן שהיינו קודם, והשתחלתי אחרי ג'קו והצוות , אבל פתאום הבנתי שהבחורה שהיתה לפני זוהי ורד (בחושך אני עיוורת) ואני במשרד עם כל הצוות ובלי אף אחת מהבנות... אז חיכיתי קצת שג'קו יתאושש, וגילגלתי איתו שיחה לא קצרה בכלל ,בעיקר על מה העם רוצה לראות בהופעה הבאה..(יותר שירים, להקת ליווי, חומר מקורי..ושיתלבש כמו בן אדם, למען השם..) אז הוא אמר לי שהוא דוקא שמח שסוף סוף אין סביבו מלבישות ומעצבות כל היום והוא יכול לבחור את בגדיו בעצמו...טוב, נו..אפשר להבין אותו הוא היה חביב מאד (ומקרוב ראיתי שגם הוא ג'ינג'י!) ובאמת דיברנו בכיף ואני רואה שהוא קיבל את הארותי בצורה חיובית. היה לי נחמד כי אין לי את הקטע של להתרגש מסלבים, אני מכירה לא מעט מהם אישית, מדרכי בתחום הקולנוע, ועם ז'קו דיברתי כמו עם חבר. ממש הרגשתי ככה. (אייקון של נשיקה) הזמנתי את ורד להופיע בחוות החיות בטבעון, ומסתבר שהיא דוקא מכירה את האזור הזה היטב! אח"כ הלכנו לשתות קפה (בלי ז'קו..) ולקשקש קצת ולהכיר עוד קצת, ויאללה, הביתה... נשיקות ולילה טוב לכולם

rifkin1

New member
איזו תמונה יפה

חבל על הזמן... תודה ששיתפת אותנו בחוויות ממהופעה לג'קו באמת יש מזל שיש לו כאלו...מעריצות זו לא המילה הנכונה...תומכות זו המילה ! חחחח. כל הכבוד

Karina85

New member
בטח שהיא יפה,../images/Emo6.gifזה אני צילמתי!

חחח סתם!!! באמת תמונה יפה!

reviital

New member
איזה תמונה טובה!

יש לך גומות חן מדהימות! ואת ג'קו רואים יותר ברור מאיי פעם! כל נמש ונמש...

shongold

New member
היי ענבל מאד התרשמתי...ממך

לא יצא לפגוש בך אתמול למרות שגם אני הייתי...שם, אבל קראתי את דבריך וחשבתי כמה הם טובים, גם נכנסתי..ברשותך לכרטיס האישי שלך אז כמנהלת קומונת - מיומנה שזה אחד הדברים הטובים ביותר שקמו לנו בארץ שוב התרשמי! אבל במיוחד התרשמתי מהציטוט שלך שאליו אני מתחברת יותר מכל "אין לי ארץ אחרת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי - אל נשמתי"

דורית41

New member
חחחח ענבל מצחיקולה...

קודם כל כתבת מקסים,תמיד כיף לשמוע מזוית ראיה נוספת,של מישהי שפוגשת את ג'קו והפורום לראשונה. הסיטואציה מצחיקה-בחושך את עוורת והלכת אחרי ג'קו הצוות...עובר לי בראש משהו משעשע- אסביר בהזדמנות-באחת ההופעות הבאות.

glitter8

New member
../images/Emo24.gifמתעוררת על החולות...

יאפ! שמחה שוב להיפגש איתן ליד המקלדת..(למה התעוררתי כל כך מוקדם.??.) אכן זה היה קטע משעשע למצוא את עצמי שם, וזה מזכיר לי הרבה קטעים של סרטים אילמים (גם צ'אפלין אם אינני טועה) שהבן אדם נמצא מאחורי הקלעים של איזו הצגה, והוא הולך לאיבוד ופתאום מסתובב ומוצא את עצמו על הבמה, וישר צריך לאלתר משהו כי הוא כבר שם...וכל הקהל מסתכל... וגם הדלת היתה נעולה אז לא ממש היה לי איך "להיחלץ" משם...לא שזה כזה סיוט להיקלע לחדר אחד עם ז'קו.. you know.... ו-ואלה, איזה כיף היה להגיע הביתה ולראות ניק אדום שהספיק לכתוב לפני..(מתי הספקתם להאדים אותו?) ולגלות שזה וואקו בעצמו! ועוד תודה ששכחתי- לקרינה (או שמא קרין?) על המשלוחה המהיר של התמונה, שנבהלה ובצדק מהאיומים שלי שאני אשלח לה כל 5 שעות מסר עד שהיא תשלח לי את התמונה, והנה באתי הביתה והתמונה כבר חיכתה לי במייל..
תודה נשמה... חוזרת לנמנם.. נשיוואקות

kapit5

New member
היי מותק- שמחתי להכיר אותך

כיף לגלות עוד צפוניות בפורום.

Nova5

New member
אנחנו כאן, באזור חיוג 04

ופרטים כשיגיעה הזמן במסרים האישיים

היי לכולן..שבוע טוב../images/Emo13.gif איך אני שמחה

בשבילכן שנהנתם...וכמובן בשביל ג'קו,תודה רבה על העידכונים ממש כייף,וכמו שגם ג'קו אמר אתן מדהימות!-אם אפשר להעלות את המצגת ולשתף אותנו(הבנות שלא היו בהופעה..) בחוויה נשמח..לילה טוב

hela19

New member
ג'קו אתה אדם מקסים../images/Emo141.gif

איתך כל הזמן, כי אני מאמינה בך..אדם מדהים ומתוק... ליבי ואני לא יכולנו להגיע..
אבל בליבנו היינו איתך... מחבקות ואוהבות..והמון נשיקות.. נהדר שתשיר עוד שירים..זוכר הבטחת את "האם להיות בך מאוהב"..ואת "נשארתי נורמלי".. כיף לראות אותך מאושר, אדם יקר ..
שתהייה שבת מדהימה.. הילה.

דורית41

New member
בוקר טוב לג'קו ולכל הבנות!

ג'קו--אנחנו אתך באש ובמים.אתה כשרון ענק שאנחנו מאמינים בו מכל הלב,ולא פחות-איש יקר לנו כאדם. ההופעה היתה מדהימה,היתה שווה הגעה שוב בשעות הזויות(אני אישית עם חום גבוה..) ,עמידה מול הסלקטור עם ילדות בנות 15 (שהיו בטוחות שהתבלבלנו במועדון...ולא הבינו מה אנחנו עושות שם....אבל כששמעו שזה כדי לשמוע את ג'קו הסכימו שזה שווה את הבלאגן והבטיחו להצטרף לפורום). שמחתי להכיר עוד בנות לראשונה כמו- תותה,ללי,שון,גליטר.תאמין לי התברכת בפורום משובח. זהו בנות,כזכור עכשיו פני מועדות לפסטיגל,כדי למלא את מלאי ההופעות גם אצל הילדים. מבטיחה אח"כ לכתוב קצת יותר חוויות. נשיקות לכולם.

למעלה