הופעה בסילבר-מאת ענבל!
הי בנות בוקר טוב למי שעוד על אדרנלין... אני לא אאריך פה כפי שאני עושה בפורומים אחרים כי..מממ..תבינו בהמשך. הערב הזה היה מבחינתי משהו חדש שנכנסתי אליו בצעד מהוסס כי הייתי בטוחה שאני הולכת להתמודד עם חבורת בנות עשר'ה כמו שאני הייתי בימי "אדם" הזוהרים..והנה, בחורות, סליחה, נשים, גם בגילי , וגם בגילאים אחרים, מה שנקרא, "באמצע החיים", שנהנות בדיוק כמוני משואו טוב של זמר צעיר מבטיח ו..נו.. באמת נאמר כבר הכל. מפגש שלעצמו, חוויה כיפית. נסעתי עם כפית ויאנה (ושוב תודה על הטרמפ) ובמועדון פגשתי את כל הבנות שמאחורי הניקים. נפגשתי איתו לפני ההופעה "בגל השני" של בנות הפורום , כי הראשון היה של ה"ותיקות" והמוכרות ע"י ורד..הבאמת מקסימה
כך שיצא שהיה לי ולקרין ממש מפגש אישי איתו , כמו שאני אוהבת, וכך גם הצטלמנו עם הוואקו (נו, רציתי גם להגיד ואקו פעם אחת) הקראתי לו מכתב אישי שכתבתי לו, (ואיתכן הסליחה, אבל הוא אישי) כמובן מחמיא ומפרגן, שוחחנו על נושא המשך היצירה שלו,אבל "דבר ראשון -חיבוק" וככה עוד לפני שהצגתי את עצמי מצאתי עת עצמי בחיבוק עם כוכב נולד4 - תופעה שעד לפני שנה סירבתי להכיר בה ו/או לצפות בה. בהמשך- ירדנו לראות את ההופעה, וגם כאן, אני לא ארחיב, כי חוצמיזה שג'אקו היה במיטבו אין לי הרבה דברים טובים לכתוב.. הסאונד היה גרוע, הקהל היה נוער בני 15-16 (חוץ מהפורום כמובן) הרפרטואר צנוע במיוחד שרובו קאברים , ומה לעשות שמג'קו , היוצר המוכשר מאד בעיניי ציפיתי ליותר חומר מקורי- והנה , לפי הודעתו שלמעלה זה מה שהולך להיות(!) הללויה! ועוד כמה דברים שחסרו לי אבל זה בגלל שהיו לי ציפיות מאד גבוהות.. בסוף ההופעה, עליתי שוב אחרי מישהי שחשבתי שהיא מבנות הפורום, חזרה למשרד היכן שהיינו קודם, והשתחלתי אחרי ג'קו והצוות , אבל פתאום הבנתי שהבחורה שהיתה לפני זוהי ורד (בחושך אני עיוורת) ואני במשרד עם כל הצוות ובלי אף אחת מהבנות... אז חיכיתי קצת שג'קו יתאושש, וגילגלתי איתו שיחה לא קצרה בכלל ,בעיקר על מה העם רוצה לראות בהופעה הבאה..(יותר שירים, להקת ליווי, חומר מקורי..ושיתלבש כמו בן אדם, למען השם..) אז הוא אמר לי שהוא דוקא שמח שסוף סוף אין סביבו מלבישות ומעצבות כל היום והוא יכול לבחור את בגדיו בעצמו...טוב, נו..אפשר להבין אותו הוא היה חביב מאד (ומקרוב ראיתי שגם הוא ג'ינג'י!) ובאמת דיברנו בכיף ואני רואה שהוא קיבל את הארותי בצורה חיובית. היה לי נחמד כי אין לי את הקטע של להתרגש מסלבים, אני מכירה לא מעט מהם אישית, מדרכי בתחום הקולנוע, ועם ז'קו דיברתי כמו עם חבר. ממש הרגשתי ככה. (אייקון של נשיקה) הזמנתי את ורד להופיע בחוות החיות בטבעון, ומסתבר שהיא דוקא מכירה את האזור הזה היטב! אח"כ הלכנו לשתות קפה (בלי ז'קו..) ולקשקש קצת ולהכיר עוד קצת, ויאללה, הביתה... נשיקות ולילה טוב לכולם