אתן מדהימות .

alona37

New member
תודה...

אם כך צריך להגיד לטליטל לעדכן את לוח ההופעות...

livi4

New member
היא תעדכן אל תדאגי!!!

לפי דעתי היא מחכה לעדכון נוסף....

alona37

New member
צודקת.

אממ אמרתי לה לנעוץ , אבל בכל מקרה אם היא תשכח או משהו , מחר בואיי בעשר ספיישל סיכום 2006 , ג'קו בוודאות יהיה באחת הקטגוריות.

moon line

New member
ג'קו תודה, נבוא תמיד להופעות

רק תגיד מתי קיסריה מתי ? לא נורא , עברנו את פרעה , נעבור גם את זה...
(ממי שהיתה בהופעה אתמול)

אני מאוהבבבתתתת

בכן...בכולכן... בחיי, ועכשיו אם אני אהיה רצינית לרגע וזה לא קורה לי הרבה, אתן יודעות... ובהמשך למה שכתבתי ב4:06 בבוקר, הגענו אני ובעלי למועדון וגם אני כמו כפית רציתי לעשות אחורה פנה...אמאל'ה, זו הייתה ההרגשה. למזלנו אור שלף אותנו מהילדודס (כמה ג'ל היה שם אתן קלטתן את זה? איך הם עושים את זה ואיך זה מחזיק מעמד בלחות?) ואחרי שאור ליווה אותנו עד לכניסה חיפשתי וחיפשתי (וכן דידה, הרגשתי כמו קופה בגן חיות) ועד שסוף סוף הגעתי אליכן...ממש עוגן הצלה... ופתאום דידה אחותי המאומצת זינקה עליי בחיבוקים וכפית עם העיניים המאירות שלה מציגה את עצמה כ...כפית!!! ויאנה שהיא פשוט אישיות שתדעו לכם...ותותה (וואלה זה מה זה נשמע רע..תותה??) וטליטל ודורית וקארין ושוב אחותי המאומצת (יום בלעדייך ואני חצי בנאדם) ופתאום משום מקום מופיע ג'קו בכל הדרו... אתן לא מבינות כמה הזוי היה בשבילי כל זה. וההופעה עצמה, ג'קו ג'קו ... המקום הזה לא ראוי לך... אז היה לי קצת עצוב וקיויתי שהילדים האלו מבינים במה הם חוזים... ונכון שמכאן הדרך היא רק ללמעלה, עדיין, היתה לי צביטה בלב וג'קו עצמו פשוט קסם מהלך... ושוב בנות מדהימות אחת, אחת...ג'קו אתה צריך להיות גאה בפורום הזה שלך... אין מילים..לא יצא לי עם כולכן לדבר ממש, טוב זה היה בלתי אפשרי... אבל לפעמים אין צורך במילים... אוהבת אתכן...

rifkin1

New member
תמונות נחמדות...מקווה שורד

לעולם לעולם לא תרשה לו לחזור למקום הזה כי רק מהתמונות הוא נראה מזעזע...אז קלו ח"ח בנות וגם אתה ג'קו...

reviital

New member
ג'קו, אתה ממכר!

גם אם תשאר עם אותם 4 שירים, אבוא לראות אותך מופיע! כל תוספת מבורכת תהיה מעל ה- 100% שכבר יש... יש בך קסם שאי אפשר לעמוד בו, הקול, הגשת השיר, החיוך, העיניים... הכל! איזה כייף שקפצת לבקר אותנו! תבוא כל יום

livi4

New member
נכון מאד!!!

רויטל איזה מדהימה את - יש לך את הראש שלי ... כל מילה
ביי ויום טוב!

a d i d a s 2 1

New member
טוב באיחור עצבני כרגיל..

מסיבה נורא פשוטה..והיא שכמו מה שכתבתי לואקו...גם החיים שלי הם כמו סרט מצויר רק לא על גבי נייר אבל מילא.. יש כמה דברים שרציתי להגיד לשתף ולספר... קודם כל, תודה לג'קו היקר על ההופעה, היחס, והתגובה בפורום... שנכתבה בחמש וחצי לפנות בוקר (!??!?! מזכיר לי מישהו..לא חשוב..) דבר שני... הכל התחיל ככה, יאנה נתנה לי רעיון, מדליק לאללה... חשבתי לעצמי... והלכתי עליו עד הסוף... עשיתי את שני ההדפסים ואצתי רצתי להדפיס את זה על חולצה שחורה במידה מדיום שלמרות שחיבוקים לא היו לי עם הואקו, החלטתי שזו המידה... :) תותה הודיעה לי בשמחה שהיא מצטרפת אליי להופעה, אזרתי אומץ וספרתי לה על החולצה, תוך לקיחת סיכון שהבחורה היפה הזו הולכת לצחוק עליי... היא הפתיעה אותי ממש... נסענו למועדון... חשכו עיני פחות או יותר.. למרות!! שידעתי לאן הולכים... ראינו את שיר ושון, ואני נורא רוצה להתנצל בפני שון, בהתחלה לא הבנתי שזו את, ואחר כך, במועדון בפנים, לא היה ממש מצב לשוחח.... בכל אופן, היה כל כך קר, שרצנו לתוך ההמון (המפחיד! יש לציין!!!) קנינו כרטיסים, צעקתי לכמה בנות ליד כל הילדים, "שלום לפורום של ג'קו" (כן, תותה רצתה להוריד לי סטירה...אבל גם היא ידעה עם מי היא הולכת, עם עדידס עושה בושות...) עמד לפניי ילד ממש חמוד, רציתי לראות לקראת מה הלכתי, שאלתי בן כמה ותרצתי את זה בכך שהוא ילד נורא יפה, אמר שהוא בן 16... נו לא חשוב חשבתי, אנחנו כבר פה, וכל אירוע הוא חוויה בפני עצמה... נכנסנו, פגשתי את יאנה!!! איזו אישה!! ואחר כך את כל השאר.. אני לא אתחיל לפרט, תמיד אני שוכחת מישהו, ומישהו חשוב אפילו... עם הזמן, אחרי שנתקלנו בעוז, בחור לא נחמד ... נכנסנו לחדר להביא לג'קו את המתנה... נוצר מצב של רכבת ההפתעות, יאנה מושכת אותי ואני את תותה... ורק ורד באמצע, מנסה להגיד לי שלא יהיה אפשר לנשום. אין בעיה אמרתי אני אצא, אבל יאנה תפסה אותי חזק, וכשיאנה תופסת, היא תופסת... בקיצור, אסור להתיאש, תותה נמשכה איתי וורד התיאשה!! נכנסנו פגשנו את משה, והילדים שלו... את ג'קו ורד, ויגאל...החבר שלו שהרבה חשבו שזה גזורי... שאלתי אותו איך קוראים לו כדי להיות בטוחה. אז רבותי זה שמקלע הידוע... בקיצור ישבנו, הודעתי למשה שאני לוקחת את הבן שלו להיות לי לבעל... כולם ראו את המצגת של יאנה, אני כבר ראיתי אותה אז החלטתי לעשות צעד בדרך לחופה עם בעלי, הילד המתוק הקטן מבין השניים, אדם. ורד ומשה טענו שאני נוטה יותר לכיוון הילדים שעומדים שם בחוץ (נו מה לא הרבה יודעים שאני מסוגלת להיות בוגרת לפעמים...) ... אבל מילא, מחמאה גדולה לבחורה היפר אקטיבית בת 21... בכל אופן, הבאנו לו את החולצה, היה מגניב, היה מצחיק.... רק היום אני מרגישה שהייתי קצת סנובית אבל נו מה... עוד בקשת אמרתי שאני מתנהגת ככה כשהבן אדם עומד מולי... הוא דיבר על כל מיני דברים.... אני חייבת להגיד אנשים... הבן אדם הזה פשוט מתוק! הפכו אותו מפלצת בלי לדעת במי ובמה מדובר... הוא לא ביישן אלא נוגה הוא לא סקס מניאק אלא כובש... המציאות שיצרו רחוקה כל כך מלהיות אמיתית, עד כדי כך שבא להחטיף סטירה לכל המשמיצים... כל מה שיש לי להוסיף, שהיתה הופעה פצצה... גיליתי שזו שדחפה אותי כדי ללחוץ לו את היד היא שלי שלך,... אגב אני הייתי זו עם הכובע..נעים מאוד ילדה, אני עדידס... פיניתי גם לחבר שלה את הדרך לואקו... ויש לי להגיד לכם תודה שבזכותכם נשמטתי אני ותותה מן המצלמות... מעבר לזה, כל הפורום הזה עמוס בנשים מדהימות! אין לי הרבה מה להגיד! מיוחדות אחת אחת... בהמון בחורות שאישית, נרקם לי איתם קשר שקשה לי להסביר משהו פנימי וקוסמי לחלוטין! ובלי לציין שמות, כי לב מרגיש לב, וכולם הרי יודעות את זה מבלי שאני אגיד... היה לי כיף! לחוות את הרגעים האלו איתכן, יותר מאשר אפילו עם הואקו... ובכל זאת, בלעדיו זה לא היה קורה... זה הזוי בדיוק ברמה שזה מדהים! ועכשיו אני חייבת ללכת, אבל תברכו אותי יש לי חבר חדש קוראים לו אדם, הוא ילד מהמם, הוא בן 8... ונראה לי שיש לו גנים טובים מה שבטוח מבחינה שכלית, אנחנו מאוד מתאימים... :) המשך יום נעים...

היי אחותי המפוצלת...

את רואה?! פיצול יש עוד כמה משוגעים שכותבים בשעות האלה... איזה יופי של תיאור נששששמה... מבאס עוד יותר לקרוא את מה שכתבת ולא להיות שם אתכן סמרטוטות קרועות שלי... תשמרי על עצמך טוב טוב... יש עוד כמה בני 8 בעקבותייך... עוד 10 שנים הבדלי הגילאים לא יהיו גדולים במיוחד... שנה טובה ונשיקות...

עדי אחלה תאור נתת פה !! ועוד משו

החולצה שעשית משהו משהו, איזהכשרון יש לך , יש לכן רק מזל שג'קו לא הופיע בה, מה רציתן את ויאנה יא גזורות לסבך אותו .. ועוד עם המון בני נוער שנראו מפחידים וערסים? (לפחות לפי התמונות) חחח אבל בכל זאת, שמחה שנהנתן וגם זה שהיית במצב צבירה הרבה פחות נוזלי מהפעם הקודמת לקלוט מה קורה סביבך זה כנראה עשה את שלו .. בייי

a d i d a s 2 1

New member
היי שמיים מה נשמע?

תודה על המחמאה... לי יש מזל שג'קו לא הופיע בה? להפך, אני ויאנה לא רצינו שיופיע בה משוגעת... אמרתי, הוא אמר לגמרי בצחוק שהוא עולה להופיע איתה.. ואיכשהו מניסיון לדבר בעדינות זה הפך למשהו הזוי בצרחות שאני לא אקח על המצפון שלי עוד חרם.. :)

נ ט ל ע

New member
לא ל אל אל אל א אתה מדהים!!!

מתי כבר תחזור להופיע וכשתופיע במרכז אני אהיה הראשונה שתבוא אני אוהבת אותך!!! אתה כל כך חמווווווווד!!!!! תופיע ותוציא שירים חדשים ותצפצף על התקשורת אתה הכי טוב בעולם ואם הליקון לא מעוניינים בכך אז הד ארצי יקפצו על המציאה!! {אתה} !!!!!! בהצלחה אוהבת תמיד!!

נ ט ל ע

New member
לא אתה פשוט מדהים!!! 333333333333>

אוהבים אותך אל תשים על התקשורת אתה מקסים ותמשיך להתקמבק ותוציא אלבום ושירים ואף אחד לא נטש אותך אחרי הכתבה כולם עוד אוהבים אותך ואתה לא יודע איך!!! אז תמשיך להופיע [בעיקר במרכז] ואני אהיה הראשונה שתבוא !!! מואה!!!!!!!!!!!! 33333>

למעלה