אתן מדהימות .

kapit5

New member
../images/Emo2.gif איזה צלם זריז כל הכבוד

איזה כיף להיתעורר ולראות את ההודעה של ג'קו וגם את התמונות מההופעה.

דנדה1

New member
ג'קו

וואי וואי וואי.... איזה מרגש להיכנס לפורום ולראות הודעה מג'קו.. אני ממש שמחה שכל הפורום הזה עושה לך טוב! אני ממש מחכה שכבר יצא האלבום- אני בטוחה שהוא יהיה מעולה!! ואני ממש מקווה שאוכל להגיע להופעה שלך בקרוב, כי עדיין לא הייתי.. :( ולכל הבנות שהיו- כל הכבוד, אני בטוחה שנהניתן. יש תמונות מדהימות.. תודה על הקישור קניה! ג'קו,שיהיה לך שבוע מצויין! וכמובן לכל חברי הפורום הזה!

ג'קו....

תודה שכתבת כאן, אמנם לא הייתי בהופעה אתמול, אבל רוצה להיות בבאה. ואיזה כיף שההופעות עוברות בשלום ושאתה על הגל הנכון!

רנה6

New member
באה בטוח...

שון, את בטוח באה...כלומר, לפני כן עצירה אצלי לקפה קטן ואיזו עוגונת ואחרי כן , הדרך פתוחה לפנינו....אין מצב בעולם שאת לא באה....

shongold

New member
היי בונובניירה ומה שלומות...ל ו ר

ונטענו חזרה באנרגיות...וואהו ואני אעצור בדרך ואראה דרך המשקפים שלך...את עולמך הקסום יקירתי זה כבר משמש זרז, אך לו יכולתי להשפיע על החזק..לעשות יום טיול באויר פסגות שבצפון..והוא הרי כל כך אוהב..אז היה פשוט מושלם..הממ...הרעש והתבערה..במקום שבשורה התחתונה... זאת תחילתה של הבעיה..ומי כמוך יודע..את גודל הצרה...

רנה6

New member
שון

כמעט משוכנעת שתוכלי להשפיע על החזק שלך...מניסיון אישי שלי, אנחנו עם כל החולשות שלנו, יודעות להפעיל קסמינו ולנתב אותם ( את החזקים) לכוונים הרצויים לנו. הם כמו חומר ביד היוצר.

shongold

New member
אהה..התכוונת לחומר הזה שנקרא

פלסטלינה...אבל פלסטלינה שעוברת תהליכים..יכולה גם ..להתקשות..ממ..צריך לעבד את הענין מחדש...

דורית41

New member
ואגב,שיר הבחורה הכי ישרה בעולם..

היא בחורה כנה ואמיתית וישרה! אבל כל עוד לא מדובר באוכל.אם שיר מציעה לך עוגונת קטנטונת בדרך להופעה,...אני ממליצה שכבר מעכשיו תפצחי בדיאטה ותפסיקי לאכול .....כי היא כזכור
ולכן

רנה6

New member
תודה תודה...

דורית, תודה תודה עבור המחמאות...אם היית יכולה לצפות בי עכשיו, היית מגלה שאני סמוקה לחלוטין...לפעמים זה מופלא להיות מוגנת בעולם הוירטואלי המוזר הזה....

רנה6

New member
שון,

אני הפעלתי קסם מסויים ...כנראה כוחות מולדים כאלו והחומר נשאר רך רך רך......

מקסים../images/Emo70.gif

כל זה מגיע לך ואני מאד שמחה שנהנית אני בטוחה שיהיו עוד המון הופעות כאלה ותמיד תדע שאנחנו כאן איתך. כיף לשמוע שהבנות המדהימות פה, גרמו לך להרגיש טוב כי זה מגיע לך.

talytal

New member
ג'קו, היה מדהים אתמול ../images/Emo140.gif

קודם כל - איזה כיף לראות אותך כותב פה! תבוא כל יום!
הייתה אתמול הופעה מחשמלת, ואם אתה מצליח לחשמל, לברווז, ולהמם אותנו עם ארבעה שירים, אז מה יהיה בהופעות המלאות? נצטרך להכין צוות עזרה ראשונה מחוץ למועדון...
היה נפלא לפגוש אותך שוב, היית מקסים איתנו ועל הבמה, ובאמת שכל הופעה כזו רק מעלה ומעלה את הציפייה לשמוע אותך במקום איכותי, עם המוזיקה המקורית שלך. בקרוב.
שיהיה לך ולכל הפורום יום נפלא, וניפגש בהופעה הבאה...

למעלה