רשמי מהופעת יום האתמול/הנוכחי..
אי אפשר להתעלם אז תודה לך ג'קו על דבריך היפים, לא ציפיתי 'לקרוא' אותך בבואי לבת לוויתי בחודשים האחרונים – המקלדת! ואכן אתה בדרך הנכונה, אתמול היית במקום הכי נמוך ..בתל- אביב, וודאי לי שזו הייתה ירידה לצורך עליה. אחרי התלבטויות קשות כאשר אני נעה כמטוטלת באשר לבואי או אי בואי להופעה, באחת החלטתי שאכן אלך כי חייבת אנוכי להוכיח את תמיכתי מעבר למילים...וזה היה קשה, כל כך קשה הרבה מעבר לכל ציפייה שהייתה לי. הגעתי עם בתי היקרה לי מכל, אחרי שגררתיה עמי בל..כורחה, שכן גם היא איננה חובבת מועדונים וזאת בלשון המעטה. ומכאן אבקש את סליחתה שאין לי ספק וגם לה...שזו הפעם האחרונה שהיא מתלווה אלי למקומות מסוג זה שחווינו אתמול. הגענו. המקום היה הומה מאדם מעשרות ויותר בני נוער בחתך גילאים הנמוך מ 17, רעש המולה דוחק עשן טרם כניסתנו למועדון. אלמלא קבעתי עם שיר ומלוויה..באחת הייתי 'חותכת' ..פרסה וחזרה הביתה. הממ..קבעתי והבטחתי לעצמי שאני עומדת במריי..ושיר הגיעה והרגשנו לא לבד..חומד את מקסימה מעבר למילים, כל שחשבתי וחשתי היה מדוייק, והמשפחה הנפלאה שלך בעלך החביב ובנך המקסים, כן המילה מקסים מתיישבת טוב בסביבה שלך. ובנך שפלס לנו דרך בעזרתה האדיבה של וורד, והרגשנו לפחות בתחילת הדרך..כאח"מים, אח"כ זה הסתבך.. עוצמת הרעש...כן הרעש מכנים זאת מוסיקה..?! נסקה כל כך גבוה, שחשבתי שאי אפשר להגבירו מעבר..המזל ..שלי שאני אוהבת להתנועע, וכך לקול הלמות ..התופים ועל פי המקצב זרמתי וזה היה טוב, להרגיש משהו את גופי שלי מתחמם וזע באווירה הזויה מסוייטת. בהמשך חווינו גם את שירו של אריאל זילבר "הייתה לי סימפטיה לנשים מבוגרות משיכה..." נוער נוער נוער. אבל נוער במנעד..נמוך! והיה לי הכבוד והעונג להכיר כמה מבנות הפורום הנפלא הזה פנים מול פנים עם ניק ..שמתחבר לשם אמיתי. ואהבתי. עם כמה הצלחתי אפילו לצעוק ..כמה מילים ואפילו להבין מילה או שתיים. עם אחרות הנהון של הכרה ולפעמים גם חיבוק ונשיקה. וג'קו הגיע לבסוף ולא היה קץ לשמחתה של בתי בידעה שמדובר על ארבעה שירים, וחלילה לא בעטייך חביבי, רק בגלל המקום. וזזנו לכיוון הבמה, ועמדנו במקום, ונמלטנו לכיוון צידי בו התחושה הוטבה, ובזווית העין ראיתיך לראשונה בלייב..מעט רחוק אבל ראיתי ושמעתי ..בערך שמעתי האקוסטיקה ברמת ים המלח. ושרת את השירים המוכרים כל כך וזה היה טוב או לפחות כך אני חושבת ...ופתאום נשמעת נפלא ופתאום פחות ..כי נבלעת. אבל התנועה את התנועה אי אפשר לטשטש והתנועה טובה ...פרפומר נהדר הינך וזה לא היה חדש, אבל לראות בקו ישיר ולא דרך מרקע זה מעט שונה. וחשבתי לי שאני חייבת להיכנס לאווירת התמיכה כי לשם כך הרי התכנסנו..וזה עזר, ואפילו לא לשמה, זה מגיע בכוח האחדות. והשתמשתי בסופרנו בווליום צרחני, ומימשתי את שאמרה פעם זואי על ילדות שנות השישים שהיו מלוות את אליליהן במנעד שלא היה מבייש משרוקית לתפארת. בתוספת קריאות חיזוק עם שם נשוא הפורום.. ועוד חשבתי שלמרות המקום ההזוי והאנשים המככבים ברקע שהם לא קהל היעד שלך ג'קו חשבתי שהצלחת להתחבב עליהם. הם נכנסו לקצב..ואליך וזרמו עם מה שזמרת. ובכל זאת עבורך זה נכון להשתפשף ולחוות ולהגיע ולהצליח, למרות התנאים הבלתי האפשריים. ואולי זו הדרך, או לפחות חלקה כדי להגיע לקהל הרחב בכל רחבי המדינה. מצטרפת לבקשה להרחבת הרפרטואר וגם על שינוי משהו, והכי רוצה לשמוע השרים מפרי עטך. עד כאן, אוהבת ומעריכה אותך ג'קו על מה שהינך.