אתן מדהימות .

Karina85

New member
אני רוצה!!!

אתן לא מבינות איך התבאסתי כשלא נכנסתי עם כולכן!!! אבל למזלי לפחות נכנסתי לפגוש אותו, תודה יאנושקה אני חולה עליך!!!

Karina85

New member
מצטרפת...

מאמי בהצלחה!!! תשתדלי להתרכז... אני יודעת שזה קשה... ובהזדמנות זו - עוד שבוע למנאייק!!!

שירנרן17

New member
היי ג'קו...

לא הייתי אתמול בהופעה כי לא הייתה לי אף חברה לבוא איתה ולא התאפשר לי לבוא.. אבל אני שמחה שנהנית עם בנות הפורום המקסימות שבאו לתמוך בך! אני מקווה שאני אוכל לבוא להופעה הבאה בתנאי שהיא תהיה במועדון גם לקטינים כי אני בת 17.. בהצלחה בהמשך!!!

kapit5

New member
כהרגלו בקודש -המחשב של דורית

לא עומד בעומס הריגשי של דורית ,ואחרי כל הופעה של ג'קו הוא פשוט קורס ולא עומד בלחץ . אם ירצה השם מחר הכל יתוקן ודורית תוכל לחזור אלינו ולחלוק איתנו את חוויותיה מהמיפגש המ-ר-ג-ש עם ג'קו ומההופעה. אז ניצטרך להיתאפק עד מחר.

דורית41

New member
שדרתי למחשב שלי המון אנרגיות חיוביו

ועובדה-שזה עובד.....(כלומר שידור אנרגיות חיוביות..עושה פלאים גם למחשבים סוררים). איזו הקלה-העיק לי על הלב חוסר היכולת לשתף אתכן בחוויות אתמול ולקרוא את שלכן). אז היפ היפ הורי....אני כאן.
כמו שכפית כתבה,ומי כמוה יודע...אני הגעתי אתמול ,מתוך החלטה של הרגע האחרון ובאמת כנגד כל הסכויים- הגעתי בידיעה ברורה שלא אצטער על כך לרגע בסופו של דבר, וזאת למרות כל הקשיים הפיזיים והלא פיזיים, ואכן כך היה.האמינו לי-שווה כל רגע,וכל חלקיק שניה. הקדימון של שלב הכניסה למועדון היה בדיוק כמו שתיארו יתר הבנות שכתבו לפני.המונים של ילדים בגילאי 15-16 ואולי מעטים בני 17.... דלגנו לחלוטין על ההתערות באוכלוסיה שהיתה במועדון ומיד התנחלנו בקומה העליונה ליד המשרד, מתוך הבנה ואינטואיציה טובה ש1+1=4.....כלומר אם יש כמעט עוד שעה עד ההופעה,אז מן הסתם יהיו לנו ולג'קו כמה דקות למפגש קטן של תמיכה הדדית . על המפגש: ג'קו מצדו אמר כמה הוא מעריך שאנחנו מגיעות להופעות,וכמה חשוב לו לראות אותנו בשורות הראשונות,סיפר על המפגש המתוכנן בקרוב עם חברות/חברי הפורום,כולנו הגענו למסקנה משותפת שאנחנו מתים כבר לראות אותו בקיסריה ומהר. לשאלתי איך הוא מרגיש לגבי נושא המעריצות ,הוא ענה שהוא רואה בכך התרחבות המשפחה שלו,וזה בדיוק כך! עם הזמן וכל התהפוכות הפכנו למשפחה אחת חמה ואוהבת,כשלדעתי הצטרפות נוספת של בני זוג,חברים,בנים/בנות,היא רק ענין של זמן. יש חיבור מצויין בינינו לבין ג'קו,בין היתר בהיבט חוש ההומור-אנחנו אמנם מסורות,רציניות,דואגות להפציץ במכתבים כל מערכת עיתון,כל ליהיא לפיד ודומיה,מגיבות לכל טוקבק מטופש,אבל יש עוד משהו שמאפיין את הפורום הזה,והוא הרוח הספורטיבית וחוש הומור ממש לא רע. צחקנו יחד מהמצגת של יאנה,והתלהבנו יחד מהחולצה המדהימה מדידה ויאנה, וזהו בגדול לגבי המפגש,שהיה מאוד לבבי,ומאוד חשוב לי אישית,כדי שהוא יכיר טיפה יותר מי הפנים שמאחורי כל המושג שנקרא פורום.(לא כל הפורום כי יש המון שעדיין לא יכולת להגיע להופעות מסיבות שונות-והן מדהימות כשלעצמן תאמין לי !!! ). ההופעה עצמה- פשוט לא נמאס לי!זו הופעה שלישית,וזה עדיין זה!ובגדול!האיש שר מרגש וסוחף אתו את כולם. הקהל היה אוהד בלשון המעטה -לשמחתי הרבה,ולמרות אי אלו חששות שהיו לי. חשוב לציין בין לבין,שעוד סיבה מצויינת להגיע היה המפגש הנוסף עם הבנות שכבר הגעתי וכבר הפכו לחברות טובות שלי, והבנות שהכרתי לראשונה פנים אל פנים (שון-את הווית לגבי הפתעה כי כששמעתי ששון הגיעה ציפיתי למצוא מישהי בת 64,שהגיעה עם הנכד ונתמכת במקל....וזה לא בדיוק המצב!וזה בלשון המעטה....). כשהסתיימה ההופעה החלטתי שעכשיו אני קצת מוותרת לעצמי,אז בלי מפגש על קפה לדאבוני,טסתי הביתה . ולהגיד לכן שממש הצלחתי להרדם עד הבוקר יהיה הגזמה פראית...עם כאלה אנרגיות אפשר מקסימום לנמנם! לא רוצה להשמע שחוקה,כי אתן יודעות שאני מתה על כולכן,וגם על ורד המקסימה שמלווה את ג'קו בצורה הכי תומכת שניתן ,וגם(מן הסתם) על ג'קו ,לכן בכך אני מסיימת!!

מגושקה

New member
או מיי גאד ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אז אני נכנסת לפורום ישר כשיוצא שבת ואז
-
אנלאמאמינה, חחח איזה מתוק
ואיזה כיף שהוא מרחיב את הרפרטואר, היי אני מקווה שרק במקורי. העולם לא צריך עוד קאברים אלא זקוק למוזיקה המקורית שלך
שתאמין לי היא הדבר הכי טוב שנשמע פה כבר כמה שנים
בכל אופן נשמע שכל הבנות נהנו, אז אני שמחה בשבילכם, אני עדיין לא התאוששתי מההופעה הקודמת (פיזית ומנטלית
). וסליחה, אבל איזה מפגש אנחנו מתכננים

Nova5

New member
לג'קו

תודה שנכנסת לפורום! (לקח לך זמן, האמת...) עשינו "דרך ערוכה אליך", ולא נראה לי שמישהו מתכנן "וחזרה"... כן, המועדון היה תת-רמה...כן, הדקות של שהיה על יד "הדלת המובטחת", שנסגרה אחריך על יד בריון המועדון ,לא היו דקות הכי נעימות בחיי...כן, לחכות ארוכות עד שיתפנה שולחן בבית קפה בקור כזה לא אושר גדול... אבל אני אישית מסתובבת היום עם הרגשת סיפוק, שקשה לבלבל אותה עם משהו אחר. ולמה ? - רק אתמול יצאה לי להכיר את קארין, דידה, תותה, ללי, שון, ענבל ולושה - אחסוך במילים, זאת פשוט חוויה נהדרת. קידה קטנה לבעלה של ללי - אם בשלב "שאחרי" בתור לבית קפה, משוו לקראת שלוששש בלילה, הינו מסוגלים להרביץ איתו שיחה על חשיבות חינוך טכנולוגי בארץ ונושאים האחרים לא פחות חשובים, אז...שתיקה באמת יפה ממילים. - שמחתי מאוד לראות את מי שהכרתי קודם - טליטל, מוני, שיר עם בעלה ובנה (שיר, תמסרי לבעלך עוד נשיקה ממני, הוא פשוט גיבור) וכמובן, את דורית וכפית. - רק אתמול סוף -סוף יצאה לכמה בנות של הפורום לשבת ולקשקש בבית קפה , היה כייף. - ורק אחרי מפגש איתך אתמול, יש לי הרגשה שבאמת הגענו איתך להבנות טובות. כייף לראות אותך מחייך, בטוח בעצמך, והכי חשוב, נותן בנו אימון. היה שווה המאמץ. מאמץ שהופך לתענוג אחד גדול. ואם נחזור למסר שכתבת, אני אישית מסכימה כמעט עם כל מילה: - אנחנו מדהימות, מקסימות, מחממות... - בבקשה על החולצה, על המילים בעל פה ובכתב. אנחנו פה בשבילך... אל דאגה בקשר לרפרטואר "הצנוע" . איך שכפית אמרה, אתה יכול לשיר לנו את "יונתן הקטן". מצידי - תשיר ספר טלפונים... וזה לא בגלל שלא איכפת לנו, אלא בגלל האמונה השלמה בך. נעשה ונשמע. קח את הזמן שלך. בהצלחה עם כל התוכניות, הקשורות ולא קשורות אלינו.... גם אנחנו אותך... תודה מיוחדת למשה, בעל המועדון – והמבין יבין, ולמי שלא היה - מצורפת התמונה

שונית 7

New member
לנובה תודה על התיאוא הריאליסטי

בהחלט הבהיר לי דברים לגבי בעית האימון.נראה לי שב-3 חדשים הבחור איבד אימון בכל העולם מן תחושה שכולם נגדך.זה ניכר גם בתשובות המבודחות אבל ציניות לכתבים .כנראה שגם תמיכה או אהבה היה לו קשה לקבל ווטוב שהצלחתן לפרוץ את החומה הזו.

Karina85

New member
באיחור אופנתי...

כמה נחמד, אתמול נכנסתי לפורום לדקה, ואז הלכתי לישון, ובבוקר החלטתי שאני לא נכנסת לפורום עד הערב כדי ללמוד לפסיכומטרי... ותראו מה יצא מזה!!! קודם כל שוב, ג'קו אין עליך, אנחנו חולות עליךךך!!! טוב אז ככה, דידה ותות המהממות באו לאסוף אותי, הגענו למועדון, עדי הזאת עם הקשרים שלה הכניסה אותנו ישר חחח... נכנסנו פנימה, המומות מעט מממוצע הגילאים אבל בשביל לראות את ג'קו זה באמת לא נורא לסבול... חחח והיה הכי כיף בעולם לפגוש את כולן, את חלקכן פעם שניה וחלקכן פעם שניה... בקיצור עלינו לחדר למעלה, ואני כולי מהרהרת עם עצמי (אני עושה את זה הרבה חחח
), ופתאום אני רואה התרכזות של בנות במקום אחת, אני שואלת מה קרה??? ואומרים לי הנה ג'קו!!! ואני כזה, איפה??? לקח לי כמה דקות עד שראיתי אותו חחח... איזה מעופפת אני זה לא יתואר ! בקיצור איכשהו כולן השתחלו לחדר של ג'קו וכשזה הגיע אליי (ואל ענבל שהכרתי גם באותו היום), אמרו לנו שזה יותר מדי אנשים... ושכשאתן תצאו אנחנו ניכנס... בהתחלה שמרתי על קור רוח, אבל ממש ממש התבאסתי שלא נכנסתי איתכן וראיתי את המצגת ואת התגובה של ג'קו לחולצה יחד עם כולן... בקיצור עובר הזמן, אתן לא יוצאות (מה עשיתן שם?!?!?!), אני הייתי בטוחה שחטפתן את ג'קו הרחק, ואז יצאתן ולא היה ברור אם מכניסים אותנו או לא, אני כבר הייתי על סף דמעות (כמו שאמרתי לטליטל, אני לפעמים קיצונית ברגשות שלי חחח או מרחפת מאושר או ממש מבואסת), ואז הגיעה הישועה!!! אני חשובת שזה בזכות יאנה ו/או בזכות ורד, אז שוב תודה!!! אתן לא מבינות כמה זה חשוב לי!!! נכנסנו שתינו, אני הרגשתי קצת מפודחת, הופתעתי מאוד לשמוע ממנו שהוא זוכר אותי מהמפגש החטוף ועטור הפלאשים ביום חמישי שעבר... חחח אני לא אפרט כל פרט כדי שבכל זאת תישאר בי מידה של שפיות חחח, סוג של, בכל אופן ג'קו אתה פשוט נשמה טובה, כל כך מקסים ולא מתנשא... ממש נתת לי להרגיש הכי בנוח בעולם... ואז אמרתי שמספיק ונניח לו לנפשו לפני ההופעה, הצטלמנו והלכנו, כמובן שהבטחתי להדחף לשורה הראשונה... וקיימתי
כמובן שג'קו היה מדהים, כן היו בעיות עם הסאונד וזה היה קצת מבאס אבל ג'קו זה ג'קו, הבחור מוכשר ברמות על... אחר כך נגמרה ההופעה, אפילו הספקתי לומר לו ביי חטוף, ואני הייתי מאושרת כל הערב (יעידו על כך הבנות שהחיוך היה תקוע לי עם מסמרים על הפרצוף...) היה לי מאוד מאוד חשוב לפגוש אותו אחרי כל כך הרבה זמן של אהבה וירטואלית ושל מלחמות... אני מצטערת שאני חוזרת על עצמי, אבל שוב תודה, ג'קו שאתה כזה מוכשר וכזה מקסים! לא פחות נהניתי לפגוש את כל המתוקות, הותיקות, החדשות, הנספחים והנספחות! אני מתה על הפורום הזה!!! אני אעביר לטלי תמונות ו-2 קטעי וידאו מההופעה, האיכות קצת פחות טובה מפעם שעברה בגלל התאורה והמכונות עשן, אבל עדיים די סבבה, במיוחד הוידאו. והיא תשלח לינק לכולכן... תודה טליטל נשמה את ממש מאמי!!! מתה עליך! שבוע טוב...!

Karina85

New member
תודה מאמי...

אני רוצה להגיד לך שאת משו משו וממש נהניתי איתך!!!

Nova5

New member
קארין, מאמי, איזה תאור!

מה חשבת, שנעזוב אותך בחוץ?! בנות , אתם לא מתארות, איזו סבלנות יש לקארין, כשהיא שלחה אלי תמונות, היא שעות הסבירה לי איך מקבלים תמונות באי סי

ג'קו תודה שכתבת../images/Emo140.gif ואני שמחה

שההופעה הייתה טובה ושנהנת וכולם נהנו יחד איתך (חבל שזה בשישי ולא יכולתי לבוא אבל חשבתי עליכם שם בהופעה ושלחתי אנרגיות חיוביות
,אגב קארין מסרה ד"ש ממני?
) אני מקווה שיהיו עוד הופעות במרכז (ולא רק בשישי
וכמובן עם שירים נוספים וגם מקוריים כמובן.. שבוע מקסים לך!!!

alona37

New member
ג'קו , שמחה שכתבת..!

תבוא לכאן תמיד! -רק לא הבנתי על איזו הופעה הוא מדבר...ומתי היא מתקיימת..?-

למעלה