אתן מדהימות .

hela19

New member
אני לא חסרתי?../images/Emo122.gifאוהבת אתכם...

אתן חסרתן לי, חמודות, ובמיוחד האחד והיחיד ג'קוש..גם ורד..

livi4

New member
הלו בובה - אני ואת מחוברות../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כמו תאומות. לא???

hela19

New member
טלפטיית נשמה אמיתית../images/Emo14.gif...

הכל תוא, ההתקררות, השברון לב..העיקר האהבה לג'קו..
מתכוננת...יש רעיונות כבר.
ה י ל ה

kapit5

New member
../images/Emo2.gif הילה איך את יכולה להגיד דבר כזה

בטח שחסרת.ברוח האופטימית אין עלייך.אמרתי לך פעם את כולך
אחד ע-נ-ק. מקווה שבבית הכל מיסתדר.

hela19

New member
ממש לא, ../images/Emo10.gifאבל צריך תקווה../images/Emo99.gif

יפה מצידכן, שאתן דואגות ומתעניינות,,,אני באמת זקוקה לפירגון, ולעזרה, רק שאני לא יודעת מי יכול לסייע... העיקר, שלג'קו טוב וכיף לי לשמוע את החוויות שלכן, וכמובן את דבריו של הג'קו, בכבודו ובעצמו, שטרח בשעה מאוד מוקדמת להיכנס ולהודות
...איזה גדלות רוח, ולב ענק יש לבחור שאנחנו כל כך אוהבים, מעריכים ומעריצים.. ביי בינתיים, ותמשיכו להיות מקסימות.. ה י ל ה

Nova5

New member
איך שכחנו להכתיר אותך../images/Emo47.gif

על ההשקעה ורצון טוב לתמוך בג'קוש בכל ההופעות. ותודה על התאור המרגש

reviital

New member
אני כל כך שמחה שנהנת, והחויות

נשמעות כרגיל מדהימות, חבל שלא יכולתי להיות, לפחות נהנתן גם בשבילי. מתי ההופעה הבאה?? אני מקוה שלא יצא שוב שבת!!! אני חייבת הופעה נוספת לוורידים!!!

לג'קו ולבנות :D

אז איך היה לכם? נהנתי מכל רגע!!. ההופעה הייתה קצרה למדיי אבל איזה כיף לי הייתי בשורה ראשונה, ג'קו במהלך ההופעה אף לחץ לי את היד. וגם- כשג'קו כבר ירד מהבמה הצלחתי לקבל ממנו נשיקה :]. היה כיף לצעוק, להתפרע, הייתי צריכה את זה. איזה כיף היה לראות אותכן בנות!!.. חלקכם אפילו זיהו אותי מהפורום. ג'קו- אתה כוכב אדיר והערצתי אותך עוד משלב האודישנם הראשון של כוכב נולד 4. חבל שלא שרת את "נשארתי נורמלי".. אבל "הייתי בגן עדן" היה מדהההים. אני מודה שאיבדתי קצת את השפיות כשראיתי את ג'קו :S, עמכם הסליחה, התרגשתי מדיי. אז, מה אמרתם פה, שיהיה מפגש מעריצים ? או איזו דרך נוספת יש לשוחח איתו ? כי כמה מפה דיברו איתו לפני ואחרי.. איך הצלחתם?! ג'קו אתה יפה וחמוד ומקסים ומוכשר! אוהבת אותך! בנות אתן באמת מדהימות כמו שג'קו אמר. אני זוכרת פרצופים, תתחילו להזדהות מעניין אותי לדעת את מי ממכם ראיתי :] להת'. ש'לוש.

kapit5

New member
../images/Emo9.gifעכשיו ירד לי האסימון מי את

עמדתי לימינך בצד הבמה.

Nova5

New member
היי, שלי, נעים להכיר

אני, דידה ותותה שחררנו לך את המקום ליד הבמה... ביקשתי מבנות כי ראיתי שאת ב"מצב נוזלי" מכל המתרחש... כייף לראות אותך מתרגשת כל כך מולו... לחבר שלך החמוד לא נתנו לעבור, סורי, שירשם קודם כל לפורום...
בקשר להזדהות - תבואי פעם הבאה, ואז נתחיל להזדהות

חח דידה :]

תודה רבה על המקום שפיניתם לי! מצב נוזלי..בלשון המעטה :S לחיפה.. אני לא יוכל להגיע זה קצת רחוק ממני. אבל כשג'קו יופיע במרכז אני הראשונה שתתייצב מילה שלי :D !! חח אני שמחה שנתתם רק לי לעבור!.. פרוטקציות מחברות הפורום, הא? אוהבת אותכן!! היה כיף לראות אותכן שם... מאוד מאוד מאוד..! מקווה לראותך גם פעם הבאה איך אפשר ליצור איתו קשר?

livi4

New member
בקשר לשאלתך...

כיצד אפשר ליצור עמו קשר - בטלפתיית נשמה אחותי זה עובד!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

talytal

New member
חוויות מההופעה אתמול

היה מדהים. זה בשתי מילים איך שאני מסכמת את אתמול. ולחשוב שכמעט לא באתי...
מזל שיש את הבנות בפורום הזה, שברגע שקצת היססתי לגביי הגעה הפעם מיד יישרו אותי לכיוון הנכון. הפעם הבאתי איתי גם נספחת מתוקה ונהדרת, חברה טובה שלי שהייתה איתי בגמר ועוקבת אחרי הפורום בסתר. מאז ההופעה היא אפילו כתבה כמה פעמים - Lusha, תגידי שלא היה מדהים?
כפיתוש, יאנה וענבל אספו אותנו בדרך, ומהר מאוד הגענו למקום הנכון. מה שלא היה כל כך מעודד, כי בחוץ היו גדודים אימתניים של ילדודס. להגיד שנראינו לא שייכות לסצינה יהיה האנדרסטייטמנט של השנה. כבר כמעט שחשבנו שנצטרך להפעיל קשרים כדי להיכנס, אבל ברגע שאמרנו "אנחנו מהפורום של ג'קו" כל הדלתות נפתחו בפנינו.
בפנים התבייתנו על שתייה, ועלינו למתחם העליון של המועדון, שם היה סיכוי קצת יותר טוב לשמוע משהו חוץ מהבאסים של המוזיקה הרועמת. למעלה התקשקשנו לנו ובינתיים הגיעו גם עדידס, ללי ובעלה, תות, מוני + חברה, דורית וקארין (מקווה שלא שכחתי אף אחת!). בינתיים עדידס הראתה לנו את החולצה המ-ד-ה-י-מ-ה לג'קו (עדי, יש מצב להעלות את התמונות כדי שגם שאר הבנות ייראו? זה באמת משהו אחר!). כמעט בלי ששמנו לב התגנבה לה הפמלייה של ג'קו, כולל ורד המתוקה, ונכנסו לחדר במתחם בו היינו. נו, נראה לכם שהיינו נשארות בחוץ לאורך זמן? אז נכנסנו אני, כפית, יאנה, עדי, תות, דורית ומוני כולנו בשיירה ארוכה אל החדר. כולנו זכינו לחיבוק ונשיקה מג'קו, והתיישבנו איתו לדסקס קצת עניינים ברומו של עולם...
הוא היה פשוט מתוק, נרגש ומאוד מאוד אמיתי איתנו. אמר לנו שהוא מחכה לראות אותנו כל הופעה, וייתבאס אם לא נגיע, שמע מאיתנו כמה שאנחנו מחכות להופעות עם השירים המקוריים שלו, וגם זכה לצפות במצגת אדירה שיאנה ערכה בשבילו (היא תעלה אותה גם לכאן, לא לדאוג). הוא קיבל את החולצה בצחוק גדול והמון שמחה, והיה כמעט בדרך לעלות להופיע איתה, רק שעצרנו אותו בזמן...
איחלנו לו כולנו בהצלחה בהופעה, חיבוק אחרון והחוצה. ירדנו למטה בציפייה לתחילת ההופעה, ושם פגשנו את שיר ואת שון. בגלל המוזיקה לא ממש הצלחנו לתקשר, אבל בשביל זה יש את הפעמים הבאות, לא?
טיפונת מאוחר יותר ג'קו עשה את דרכו לבמה, ואנחנו פילסנו דרך בין ערימות הילדים לקדמת הרחבה, בפוזיציה שתאפשר לג'קו לראות פרצופים מוכרים בקהל, בדיוק כמו שהוא ביקש מקארינוש... ההופעה הייתה אותם ארבעה שירים באותו סדר, שכבר מוכר לנו בעל פה. ובכל זאת היה נפלא. זאת כבר ההופעה השלישית של ג'קו שאני נמצאת בה (אם לא כוללים את הגמר, ואני לא) וכל פעם מחדש אני מרגישה שהוא יותר בטוח, יותר עוצמתי ומביא את עצמו עד המקסימום עם כל שיר. אין עליו, הבחור פשוט נולד להיות על הבמה. האקוסטיקה הייתה די גרועה, ובמהלך כל השיר הראשון ג'קו הפגין חוסר שביעות רצון מהבאלאנס, אבל זה מה יש, ועם זה הוא עשה המון. הקהל היה כולו עם ג'קו לגמריי, משולהב ועמוק בתוך ההופעה. הפעם גם הייתה תחושה שיותר אנשים הגיעו בידיעה שהוא מופיע ובציפייה לראות אותו. בקיצור, היתה הופעה נהדרת, שרק השאירה טעם של עוד (עם ארבעה שירים, זה די ברור מאליו...
). אחרי ההופעה חלקנו הלכנו לשבת ולשתות בפאב קטן בסביבה. נהניתי מחברתכן, בנות, לא פחות מאשר מההופעה עצמה!
באמת שיש לנו פורום מיוחד במינו, מלא בבנות נהדרות, משקיעניות, מוכשרות ויצירתיות. בכל הופעה מחדש אני מגלה אתכן ונהנית לחלוק איתכן את החוויות. היה מדהים, והידיעה שזוהי רק ההתחלה ודברים הולכים רק לגדול ולהתפתח מכאן היא פשוט אושר צרוף. אוהבת אתכן, בנות!
נ.ב. מצורף קולאז' שעשיתי מהתמונות מההופעה אתמול. פשוט לא יכלתי לעמוד בפיתוי...

kapit5

New member
../images/Emo24.gifטליטל- איזה תאור יפה

נורא מעניין לראות איך כל אחת ראתה את הדברים מהזווית שלה.היה באמת עוצמתי.בהצלחה עם הבוחן מחר.

talytal

New member
תודה, מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

לגביי הבוחן - ג'קו אולי עושה לי טוב בהרבה תחומים, אבל ללימודים שלי הוא לא תורם יותר מדי...
והמון המון תודה לך - כי האמת היא שהייתי בהופעה אתמול בעיקר בזכותך. התנדנדתי קשות בין להגיע ללא, עד שדיברתי איתך...
אוף, כמה שנהניתי אתמול. לחזור לחיים הנורמליים זה לא פשוט בכלל.

Nova5

New member
טליטל, יש בעיה לעלות מצגת

דרך ההודעה, אבל אני יכולה לשלוח למי שירצה דרך מסר

talytal

New member
אז אני אגיד לך מה

קארין בכל מקרה אמורה להעביר אליי את התמונות והוידאו שהיא צילמה אתמול (קארינוש - איזה מתוקה את!
), ואעביר את הקבצים בצורה מרוכזת למי שהייתה אתמול. את יכולה לשלוח לי את המצגת במסר ואני אעביר אותה יחד עם הדברים מקארין. והפנייה הזו, דרך אגב, הולכת לכל מי שצילמה אתמול תמונות או וידאו - במקום שתעבירו לכל אחת בנפרד, אני הולכת להעביר לכולם ביחד בצורה הרבה יותר נוחה ופשוטה, אז בבקשה לפנות אליי בנושא.

למעלה