חוויות מההופעה אתמול
היה מדהים. זה בשתי מילים איך שאני מסכמת את אתמול. ולחשוב שכמעט לא באתי...
מזל שיש את הבנות בפורום הזה, שברגע שקצת היססתי לגביי הגעה הפעם מיד יישרו אותי לכיוון הנכון. הפעם הבאתי איתי גם נספחת מתוקה ונהדרת, חברה טובה שלי שהייתה איתי בגמר ועוקבת אחרי הפורום בסתר. מאז ההופעה היא אפילו כתבה כמה פעמים - Lusha, תגידי שלא היה מדהים?
כפיתוש, יאנה וענבל אספו אותנו בדרך, ומהר מאוד הגענו למקום הנכון. מה שלא היה כל כך מעודד, כי בחוץ היו גדודים אימתניים של ילדודס. להגיד שנראינו לא שייכות לסצינה יהיה האנדרסטייטמנט של השנה. כבר כמעט שחשבנו שנצטרך להפעיל קשרים כדי להיכנס, אבל ברגע שאמרנו "אנחנו מהפורום של ג'קו" כל הדלתות נפתחו בפנינו.
בפנים התבייתנו על שתייה, ועלינו למתחם העליון של המועדון, שם היה סיכוי קצת יותר טוב לשמוע משהו חוץ מהבאסים של המוזיקה הרועמת. למעלה התקשקשנו לנו ובינתיים הגיעו גם עדידס, ללי ובעלה, תות, מוני + חברה, דורית וקארין (מקווה שלא שכחתי אף אחת!). בינתיים עדידס הראתה לנו את החולצה המ-ד-ה-י-מ-ה לג'קו (עדי, יש מצב להעלות את התמונות כדי שגם שאר הבנות ייראו? זה באמת משהו אחר!). כמעט בלי ששמנו לב התגנבה לה הפמלייה של ג'קו, כולל ורד המתוקה, ונכנסו לחדר במתחם בו היינו. נו, נראה לכם שהיינו נשארות בחוץ לאורך זמן? אז נכנסנו אני, כפית, יאנה, עדי, תות, דורית ומוני כולנו בשיירה ארוכה אל החדר. כולנו זכינו לחיבוק ונשיקה מג'קו, והתיישבנו איתו לדסקס קצת עניינים ברומו של עולם...
הוא היה פשוט מתוק, נרגש ומאוד מאוד אמיתי איתנו. אמר לנו שהוא מחכה לראות אותנו כל הופעה, וייתבאס אם לא נגיע, שמע מאיתנו כמה שאנחנו מחכות להופעות עם השירים המקוריים שלו, וגם זכה לצפות במצגת אדירה שיאנה ערכה בשבילו (היא תעלה אותה גם לכאן, לא לדאוג). הוא קיבל את החולצה בצחוק גדול והמון שמחה, והיה כמעט בדרך לעלות להופיע איתה, רק שעצרנו אותו בזמן...
איחלנו לו כולנו בהצלחה בהופעה, חיבוק אחרון והחוצה. ירדנו למטה בציפייה לתחילת ההופעה, ושם פגשנו את שיר ואת שון. בגלל המוזיקה לא ממש הצלחנו לתקשר, אבל בשביל זה יש את הפעמים הבאות, לא?
טיפונת מאוחר יותר ג'קו עשה את דרכו לבמה, ואנחנו פילסנו דרך בין ערימות הילדים לקדמת הרחבה, בפוזיציה שתאפשר לג'קו לראות פרצופים מוכרים בקהל, בדיוק כמו שהוא ביקש מקארינוש... ההופעה הייתה אותם ארבעה שירים באותו סדר, שכבר מוכר לנו בעל פה. ובכל זאת היה נפלא. זאת כבר ההופעה השלישית של ג'קו שאני נמצאת בה (אם לא כוללים את הגמר, ואני לא) וכל פעם מחדש אני מרגישה שהוא יותר בטוח, יותר עוצמתי ומביא את עצמו עד המקסימום עם כל שיר. אין עליו, הבחור פשוט נולד להיות על הבמה. האקוסטיקה הייתה די גרועה, ובמהלך כל השיר הראשון ג'קו הפגין חוסר שביעות רצון מהבאלאנס, אבל זה מה יש, ועם זה הוא עשה המון. הקהל היה כולו עם ג'קו לגמריי, משולהב ועמוק בתוך ההופעה. הפעם גם הייתה תחושה שיותר אנשים הגיעו בידיעה שהוא מופיע ובציפייה לראות אותו. בקיצור, היתה הופעה נהדרת, שרק השאירה טעם של עוד (עם ארבעה שירים, זה די ברור מאליו...
). אחרי ההופעה חלקנו הלכנו לשבת ולשתות בפאב קטן בסביבה. נהניתי מחברתכן, בנות, לא פחות מאשר מההופעה עצמה!
באמת שיש לנו פורום מיוחד במינו, מלא בבנות נהדרות, משקיעניות, מוכשרות ויצירתיות. בכל הופעה מחדש אני מגלה אתכן ונהנית לחלוק איתכן את החוויות. היה מדהים, והידיעה שזוהי רק ההתחלה ודברים הולכים רק לגדול ולהתפתח מכאן היא פשוט אושר צרוף. אוהבת אתכן, בנות!
נ.ב. מצורף קולאז' שעשיתי מהתמונות מההופעה אתמול. פשוט לא יכלתי לעמוד בפיתוי...