אתר מומלץ להכרויות

BABELICIOUS

New member
מעתיקה גם לכאן את תשובותיי

זה כ"כ רדוד וחסר תוכן. אפילו אם הייתי נראית כמו גלית גוטמן לא הייתי רוצה להשתייך לאתר כזה שרק מתרכז ביופי חיצוני ואל תגיד לא רק, עצם השם של האתר אומר הכל. יפים-יפות??? בכלל מי קובע מי יפה ומי לא? על סמך מה? ואם הוא נראה כמו בראד פיט אבל אידיוט ומגעיל, אז מה? העיקר שהוא נראה טוב לז'ורנל? כמה אפשר להסתכל על תמונה יפה ריקה מתוכן? שמתי לב שמראה חיצוני נורא-נורא קובע אצלך והאמת זה צורם. אפילו כלב שלך צריך להיות במראה אצילי ומלכותי. ואם יהיה לך ילד מכוער / פוזל / אוטיסט / נמוך ולא מתאים לפריים הזה, אז מה? תתבייש בו? ואם יהיו לך 2 ילדים: אחד יפהפה ואחד מכוער, אז היפה יהיה הברבור והמכוער יהיה הכבשה השחורה?

ufffnick

New member
לא מבין.

לא מבין את המדדים למושגים הבאים, ולפי אילו פרמטרים הם נמדדים: 1. מצליחנים/ות או מצליחים/ות. 2. נראים/ות מצויין. 3. קרפדות. 4. כפועל יוצא של ההגדרות הקודמות, איפה הדגש שהוא "לא רק על יופי" אם כל התיאורים שמצאת לנכון להשתמש בהם הם חסרי תוכן ורדודים? בנוסף, לא מבין למה מקבץ של אנשים המגדירים את עצמם כ- מצליחנים+יפים+מלאי תוכן, מתקשים כל כך במציאת בן או בת זוג בעולם שמחוץ לרשת, שהם ממש חשים בצורך שירותיו של אתר היכרות. לבסוף, גם אם אני מגדיר את עצמי כאחד כזה, יש כאן סוג של סתירה ביעדים - נרקסיסט שמחפש נרקסיסטית? נשמע לי מתכון מצויין לפיצוץ וגירושים מאוד יקרים... להלן ציטוט מהאתר: "אם אתם נראים מצויין ואינכם מוכנים להתפשר על מראהו של בן הזוג שלכם אז זהו בדיוק האתר בשבילכם. יפים-יפות הינו אתר ההיכרויות היחיד בו קיים תהליך סינון המבטיח שכל החברים בו פשוט נראים מצויין! לא עוד חברים בלי תמונות, תמונות "פרטיות" או מפוברקות ושאר חתולים בשק. אצלנו תדעו בדיוק איך נראה הדייט הבא שלכם, ומה שבטוח - הוא נראה מעולה!, ככה זה אצלנו..." והתוכן איפה? מה קרה לאשת שיח? מה קרה לתחביבים משותפים (אוריגמי? טיולי אופניים/אופנועים/רגליים)? כמו שאמרתי - לא מבין.

ufffnick

New member
דווקא קראתי.

עוד לפני שכתבתי את התגובה, כי באמת שלא הבנתי. בקיצור הקמת אתר, החלטת לפרסם אותו כי אתה מקבל תמלוגים מחברות שמפרסמות בצד על פי מספר כניסות. גם דרך לעשות כסף. וכיאה לימינו, צינית במיוחד.

ufffnick

New member
אז תסביר לבור שכמותי

איך מתיישב במשפט אחד - העדות על עצמך כאדם: "יהירות,התנשאות,קרירות,גמלוניות הם ממש ההפך ממני,בכלל אני לא מסוגל להיות עם בן אדם שמייצג את התכונות הללו הדבר היחיד הנכון שאמרת זה שהיופי הוא בעיניי המתבונן..." ובשאותה שורה אתה מפרגן לאתר שהוא - יהיר, מתנשא, שיופי מבחינתו הוא דבר מוחלט ולא סובייקטיבי, ששם את היופי ככרטיס כניסה ותנאי להשתתפות באתר? אתה פשוט סותר את עצמך.

gititzi

New member
נשמע נחמד אבל----

איך אני יודעת אם זה אתר של איכותיים או לא..אין שום אפשרות מוקדמת (כלומר: ללא הרשמה), לראות מי מצוי באתר...זה נשמע קצת חשוד.

אחותי

גיתית מה ניש? רשום שחור על גבי לבן אתר לאיכותיים,מצליחנים שנראים מצוין ובתור אחת שמחפשת אחד שנראה טוב הייתי הולך על זה,עכשיו כל חברי הפורום יבואו להצית לי את הבית כי הדלקתי פה מדורה. חבר'ה אם אתם מרחמים עליי אל תגיבו הבנתי את המסר.

לאט לאט אני מתחילה להבין את ההגדרה שלך

ל"נראים טוב". והטעם שלנו הוא כל כך שונה.

Jen74

New member
אתה הזוי וזה לא חדש

רק חבל שאתה דואג לעשות אאוטינג לאנשים.

בת עולם

New member
לא טורחת לבדוק את האתר

שמו עושה לי בחילה דע שיופי זה דבר זמני לגמרי ולא ערבות להצלחה או לזה שהבן אדם יהיה איכותי או בעל עומק והכי חשוב: יופי זה דבר לגמרי סובייקטיבי- למזלינו !

BABELICIOUS

New member
יש לי שאלה טובה בשבילך..... ../images/Emo62.gif

אם לבחורה הברבית שלך קורה משהו למראה החיצוני שלה, כוויה, גיבנת או חלילה מחלות יותר גרועות או קטיעת איבר כלשהו בנסיבות טרגיות כמובן. האם תזרוק אותה רק כי היא התכערה או יותר נכון כמילותיך... התקרפדה???

ufffnick

New member
עזבי אותך...

...מסיבוכים אתיים, על שאלות פשוטות יותר הוא לא עונה. אם תשימי לב, הוא לא ענה לאף אחת מהשאלות שהעלתי בשירשור, מעיין התעלמות במפגיע. ובאמת שהן היו שאלותת קלות...

לשאלתך הייתי מטפל בא במסירות אבל אני לא מחפש

ברבי סכ"ה אשה יפה,נשית,אינטליגנטית,מענינת עם יכולת נתינה,בפעם ה 1000 אני מסביר לך ואת לא קולטת אז תכניסי טוב טוב לראש שלך בבילישוס שמה שאני מחפש אלו דרישות ממוצעות של כל בחור,יש כאלה שיופי לא מענין אותם ויש כאלו שאסטטיות כן לא נראה לי שהבנת אותי אבל זב בסדר כבר הסברתי מי אני ואני פשוט מדבר אל הקיר.

למעלה