אתר מומלץ להכרויות

בת עולם

New member
הקלה?

אתה קולט בכלל האתר כזה מעודד גזענות? ואני לא בטוחה אם הבינו אותך לא נכון הרי לך חשוב מאוד היופי וההצלחה עדיין בהצלחה לך

הקלה מבחינתי לא מבחינת האתר

האתר אכן גזעני וגם בטח לא רציני,בכל מקרה מי לא היה רוצה להיות עם בן זוג מצליחן,יפה ואיכותי אני לא מכיר אנשים שלא היו רוצים הענין שרובנו רואים איכות גם ללא המרכיבים הללו שתמיד יכולים להוסיף. תודה

בת עולם

New member
לא מבינה

אתה סותר את עצמך? אז אתה ממליץ על אתר שלדעתך גזעני ולא רציני? או שרק כי אני אמרתי לך את זה, אתה שינית את דעתך? אני מציעה לך להפסיק להכליל, זה שאתה רוצה אשה יפה ומצליחה לא אומר כלום על אנשים אחרים יש כאלה שרוצים דברים אחרים בחיים

מה סתירה?מה לא מבינה?../images/Emo178.gif

בפעם האלף סכ"ה אני מחפש בחורה אינטליגנטית,מושכת,נשית,כפית ועוד שאר מיני תכונות,האם זה פשע?האם זה להכליל?האם יש בחור שלא מחפש תכונות כאלה?מה כולם מחפשים מכוערות עם אישיות כובשת? האתר הוא רק דוגמא שכן זה מקום טוב למצוא בחורה שנראית טוב למי שמחפש,אבל גם בקופידון,החצי השני וכפיות יש,אז די הנושא הזה מוצה את לא חושבת? יש שרשורים הרבה יותר מענינים מזה, וחמישה ימים אני טוחן מים כדי להסביר את זה.

זכוכיות

New member
חכי שאני אוציא תמונות שלך כשהיית קטנה

ואראה כאן לחברה! (מה שמצחיק בכל הסיפור הזה, זה שבאמת יש לי כזאת
)

belli80

New member
יופי

אבל הבעייה מתחילה כשבכניסה לאתר כתוב משהו כזה: "יפים-יפות הוא אתר היכרויות בו מושם דגש מירבי על מראם של החברים בו. ישנם אנשים שמראהו של בן הזוג חשוב להם מאד ויש כאלה שהדבר משחק אצלם תפקיד משני יותר. אם אתם שייכים לקבוצה הראשונה, וגם נראים טוב אז יפים-יפות הוא בדיוק האתר בשבילכם." ומי לעזאזל יחליט מיהו מי???

BABELICIOUS

New member
שאני אבין......../images/Emo62.gif

אתה באמת לא שם לב שאתה בודד במערכה הזו? אף אחד בפורום לא רק לא מסכים איתך אלא ניהל ויכוח צורני ונוקב נגד הקונספט כולו ואתה עדיין לא חושב שיש דברים בגו??? שאתה אולי מתעקש על משהו כה רדוד ושטחי ואולי בגלל זה תמצא את עצמך גם בעוד 10 שנים מחפש וקרוב לודאי שלא תזוז מילימטר מהדרישות הפנטזיונריות שלך כי מודעות כנראה זה לא הצד החזק שלך.

הבנת נכון-אני זאב בודד ../images/Emo107.gif

תמיד הייתי כך,אני שונה מאד משאר חברי הפורום,גם בקומונה שאת הקמת עם בעלך,לא מוצא חיבור ומשיכה עם אף אחת שם,גם ההשקפה שלי על החיים מלבד חיי האהבה שונה,יש לי דמיון מאד יצירתי לכן גם אני מפליג בו רבות לכן גם אני כותב שירים בלי סוף ומופיע עם ההרכב שלי מידי פעם,אני מאד מחובר לבע"ח וגידלתי עד לא מזמן ווימראנר מדהים . אני אנדרדוג,אאוטסיידר תקראי לזה לא מדבר "בשפה" שונה עם כל אחד ומפתיע בכניסות שלי,אני שט לי בעולם שלי ומשתף אותו עם אחרים לכן אני גם זוכה לביקורת ולפעמים אהדה משום מה הולך לי לא רע בתחום הרומנטי אבל או שאני הורס או שאני מאבד ענין או שאני כל כך משקיע אבל הבחורה עיוורת אני מסוגל לעצור בבית קפה הומה אדם ולראות בחורה שנראית מקסים ופשוט לפתוח בשיחה איתה,אין לי חוקים והתקשורת הבין אישית שלי לא מושתתת על עקרונות סטנדרטים,למה להיות סטנדרט,נכון אולי אני גורם להרמת גבה אבל מסתבר שהרבה אנשים אוהבים את הגישה הישרה שלי והמבט שלי ע"פ החיים בכלל ואהבה בפרט. אני פנטזיונר,ניתוח מדויק, אני מפליג למחוזות שלא חשבת עליהם,יש לי פלשבקים מהעבר וזיכרון צילומי,הייתי גר שנים בחו"ל מה שגם הוסיף לדימיון הפורה. אני טיפוס חם מאד ותמיד בעל אנרגיות חיוביות,לא נוטה לכעס,רגוע ומאד אהוב בעבודה,יש לי עשרות חברים להבדיל את יודעת איפה ותמיד הגעתי איתם למפגשי קומונה (8 חברים בד"כ). ולסיכום תעשי 1+1 אולי קיבלת תמונה יותר ברורה ואם לא אז לא:):)

ufffnick

New member
תן לי להשתמש בתיאורים שלך

כדי להסביר לך איך זה נראה אצל הצופה מהצד: אתה חצוף, אגרסיבי ונודניק. אתה נטפל לנשים ברחוב וחושב שאתה מתת האל בשבילן. אתה נרקסיסט באופן מחריד, אתה שטנץ טחון ושחוק של אופנת הבגדים והמיין סטרים. אתה הדוגמא השלילית לישראלי הממוצע שחושב שהוא הצלחה היסטרית (כי אמא אמרה כך), אבל הוא ממוצע במקרה הטוב. אתה חי במגדל שן דימיוני של עצמך, כשבעצם אתה עוד דמות בקהל. יופי, אתה כותב שירים, לך לאתר ה-stage ותראה כמה יש כמוך (בשקל כמה אלפים - מוכר לך מאיפשהו?) אם רק תשים לב כמה משפטים פתחת במילה "אני" בשירשור הזה, תבין למה אתה מושך כל כך הרבה תגובות שליליות. אולי ניסית בסך הכל לומר את מה שנהוג ונורמטיבי בחברה שלנו היום שרבים כבר אומרים אותם בפה מלא: אנשים יפים שווים יותר. אבל מצטער לבשר לך שיש עוד כמה שחושבים טיפה אחרת, שיסכימו איתך באופן חלקי ביותר, יגידו לך שאנשים יפים באמת שווים שעליהם יקום דבר, אבל לא על זה תיפול החלטת ה-"לנצח באושר ועושר". בקיצור, פיטר פן, בין אם אתה באמת בן 34 או לא, הגיע הזמן לזנוח את הסטריאוטיפים והמיין סטרים ולחיות.

זכוכיות

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ממש פלאשבק לגיל 15 הוא עשה לי, רובינו היינו שם לא?

נכנסת לכרטיס של הבחור?

זה היה חוסך לך "פיקסלים"
, הוא כתב שם: "אדם יושב כציר והעולם סובב סביבו." נו, כל מילה מיותרת...

BABELICIOUS

New member
למען הדיוק ../images/Emo88.gif

בעלי ואני לא הקמנו את הקומונה. אלא הוא הקים אותה וכך הכרתי אותו והצטרפתי לניהול.

BABELICIOUS

New member
ג'ייייז אני קולטת המון המון המון יהירות

קודם כל להגיד על עצמך שאתה דומה לג'ון טרבולטה???? פליייייז. אתה כזה פוזאיסט שחבל על הזמן. אתה גם בטח הטיפוס של מותגים בלבד ומנויים לתאטרון ואופרה כי זה נראה טוב בברנז'ה. אתה גם בטח לא מנגב חומוס כי זה עממי מדי בשבילך. אתה נורא אוהב להכריז על עצמך איזה שונה אתה מכולם, מה שכביכול (בדגש על כביכול) שם אותך מעל כולם. מעל העממיות. מעל העמחה. מעל כולנו. מנסה להציג את עצמך כנורא אינטלקטואל. טוב, כבר קיבצתי את זה למילה אחת: פוזאיסט.

belli80

New member
מעניין

אם זה מה שגרם לו להוריד את התמונה בכרטיס..

מה הטעם בכבישים ללא מוצא........./images/Emo112.gif

יקירתי את יכולה לפרש זאת כרצונך,מה שכן נכון הוא שאולי אני בחור שנוי במחלוקת אבל אוהב מאוד חומוס.

למעלה