אתה ממש מעייף...
אקצר תהליך. הבנתי כבר שאתה מנסה להציג עצמך כאדם חייכן שמח ונורמטיבי, ביחד עם מיוחד, משעשע, שנראה טוב, ועם תואר. הבנתי שאתה מנסה לפזר חיוביות לכל עבר ובסך הכל דורש מזוגתך לעתיד (שתחייה), דברים שכל גבר ממוצע (לדעתך) ייחל לעצמו בבת זוגתו. יופי, כל הכבוד, עכשיו איך כל זה מתיישב עם האתר שהמלצת עליו? (ולא, מה שענית לבת עולם, זה copy-paste שלא ממש עונה לשאלתה). עכשיו אשים בצד את כל הקריאות הצדקניות (שגם אני לוקח חלק מלא בהן), על כך שזה מאוד אליטיסטי בצורה צורמת במיוחד, להקים אתר שעל דיגלו חרוט יופי של המשתתפים (ואך ורק יופי!!!). ברור לשנינו שאף אחד לא מחפש בת זוג מכוערת, ומאחר והסכמת עם לא מעט שיופי זה בהחלט בעיני המתבונן, למה שקבוצה קטנה של אנשים (שלא נדבר שסביר שזה אחד בודד), יקבע לי מיהם האנשים היפים ומי הם לא, במאגר האנשים שבאתר. אולי דווקא זו שהיא מלכת תבל, בעיני, לא תתקבל לשם. אולי דווקא הטעם האישי שלי הוא נחשב למכוער בעיני המסנן? אם מסנני האתר הם על פי אמות מידה של בחירת מלכת יופי (ארצית ועולמית), אני (לדוגמא) לא אמצא אישה יפה אחת לרפואה... הבנתי כבר את מסע הפירסום שאתה עושה לעצמך (אנחש שאתה עושסק בתחום הפירסום או קווצ'ינג), אחלה דרך למשוך תשומת לב. אפילו יש סיכוי יותר מסביר שכל שהעדת על עצמך הוא אפילו אמת לאמיתה. עם זאת, ידידי, הצנע לכת, זה רק יקנה לך עוד כמה נקודות בדייט הבא. בהצלחה. באמת.