אתר מומלץ להכרויות

דמיון רחוק מאוד...

בכל מקרה, אתה לא בכיוון של טראבולטה, ואתה אמנם איכשהו בכיוון של למל, אבל צריך להודות שגם הוא נראה הרבה יותר טוב ממך ...

T u l l a

New member
ואני חשבתי לתומי שזאב בודד

זה מישהו שמשוטט בקומונות שלנו....
אבל ברצינות, עם גישה כמו שלך איך אתה רוצה להיות זאב במערכת יחסים? אתה לא חושב שהדרישות שלך מבת זוגתך שתהיה הן קצת מוגזמות? זה לא שאתה מצהיר על עצמך כמלך היופי, האיש הכי חכם בעולם ומצליחן ללא דופי, אתה יודע לכל אחד יש את הפאקים שלו. אני חושבת שאתה צריך לרדת מהעץ שהתיישבת עליו ולהתחיל לבחון את הדברים בגובה העיניים. אבל שוב, זאת רק דעתי

smartblonda

New member
יקירי הייתי מציעה לך לחדול מלצחוק

ןלהתחיל במשימת חייך להכנס ולהיות חבר באתר שאתה מייחצן,באתר לו אתה סוגד. ודארלינג יש הרבה עבודה.

סוגד?מייחצן?יקירי?../images/Emo4.gif

בפעם האלף כמו שהסברתי לבבילישוס סכ"ה אני מחפש בחורה אינטליגנטית,מושכת,נשית,כפית ועוד שאר מיני תכונות,האם זה פשע,האם יש בחור שלא מחפש תכונות כאלה?מה כולם מחפשים מכוערות עם אישיות כובשת? האתר הוא רק דוגמא שכן זה מקום טוב למצוא בחורה שנראית טוב אבל גם בקופידון,שלאגר וכפיות יש,אז די הנושא מוצה וחמישה ימים אני טחוחן מים כדי להסביר את זה.

ufffnick

New member
נראה לי

ש- copy-paste מהודעה להודעה, זה לא נקרא להסביר. כך שאם נצמצם את כל ההודעות שהועתקו מאחת לשנייה, נשאר כולנו עם שני הסברים לכל היותר. תבין, שכדי להסביר, כדאי לפחות לשנות את התבנית הלשונית בין התצהיר הראשוני, להסבר. לחזור על אותם הדברים שוב ושוב, ללא ניסיון לשנות את התבנית הלשונית וללא שינוי בסדר הלוגי, כדי לנסות ולהעביר רעיון, לא תשיג שום דבר. חוץ מזה, שהשיטה שלך גורמת לקורא לאבד סבלנות מאוד מהר. אגב, אתה יכול לקצר תהליך בליצור קישור להודעה הראשונה, זה מאוד יקל על כמה קוראים משקיענים במיוחד שממש עוברים על הדברים שאתה כותב.

מה זה משנה,עניתי בתשובה מלאה

"השיטה" שאתה מדבר או copy paste נעשתה פעם אחת וכם אותה ערכתי,סימן שלא קראת את כל תוכן ההודעה אז אני אשמח אם תגיב לתוכן ההודעה,עכשיו תחזור מסך אחורה תפתח את ההודעה ותראה שבס"כ הדרישה שלי היא נורמטיבית וממוצעת לחלוטין אז שוב אם להתענין בבחורה מושכת,אנטליגנטית,נשית ומענינת זה חטא אז נראה לי שאין טעם להמשיך להסביר.

ufffnick

New member
אתה ממש מעייף...

אקצר תהליך. הבנתי כבר שאתה מנסה להציג עצמך כאדם חייכן שמח ונורמטיבי, ביחד עם מיוחד, משעשע, שנראה טוב, ועם תואר. הבנתי שאתה מנסה לפזר חיוביות לכל עבר ובסך הכל דורש מזוגתך לעתיד (שתחייה), דברים שכל גבר ממוצע (לדעתך) ייחל לעצמו בבת זוגתו. יופי, כל הכבוד, עכשיו איך כל זה מתיישב עם האתר שהמלצת עליו? (ולא, מה שענית לבת עולם, זה copy-paste שלא ממש עונה לשאלתה). עכשיו אשים בצד את כל הקריאות הצדקניות (שגם אני לוקח חלק מלא בהן), על כך שזה מאוד אליטיסטי בצורה צורמת במיוחד, להקים אתר שעל דיגלו חרוט יופי של המשתתפים (ואך ורק יופי!!!). ברור לשנינו שאף אחד לא מחפש בת זוג מכוערת, ומאחר והסכמת עם לא מעט שיופי זה בהחלט בעיני המתבונן, למה שקבוצה קטנה של אנשים (שלא נדבר שסביר שזה אחד בודד), יקבע לי מיהם האנשים היפים ומי הם לא, במאגר האנשים שבאתר. אולי דווקא זו שהיא מלכת תבל, בעיני, לא תתקבל לשם. אולי דווקא הטעם האישי שלי הוא נחשב למכוער בעיני המסנן? אם מסנני האתר הם על פי אמות מידה של בחירת מלכת יופי (ארצית ועולמית), אני (לדוגמא) לא אמצא אישה יפה אחת לרפואה... הבנתי כבר את מסע הפירסום שאתה עושה לעצמך (אנחש שאתה עושסק בתחום הפירסום או קווצ'ינג), אחלה דרך למשוך תשומת לב. אפילו יש סיכוי יותר מסביר שכל שהעדת על עצמך הוא אפילו אמת לאמיתה. עם זאת, ידידי, הצנע לכת, זה רק יקנה לך עוד כמה נקודות בדייט הבא. בהצלחה. באמת.

בת עולם

New member
אני התעייפתי

הכי מצחיק אותי זה שהוא הכיר (?) בזה שהאתר גזעני וכנראה לא רציני אך עדיין ממליץ עליו, או לפחות הוא לא רואה סיבה לחזור בו מהמלצתו איפה, איפה עמוד השדרה של אנשים מסויימים?

ufffnick

New member
אפשר להבין

את הפן הקליל של זה, יש אתרי היכרויות רציניים יותר, ויש השמים את זה בפן קליל יותר ופחות רציני. מה שלי צורם מכל העניין, זה לא רק הרעיון עצמו, כי אם היומרנות של הוגה הרעיון. זה אכן טריק שיווקי מצויין (האתר שהמליץ עליו), אך במחשבה אחת יותר קדימה הוא מאוד לא פרקטי. בעיקר כשיש הסכמה שהיופי הוא בעיני המתבונן. אז זה אחלה אתר לשים תמונה ממש טובה של עצמך ולקוות שתתקבל. איך שאני רואה את זה, זו דרך מצויינת לאסוף את כל האנשים עם אגו מנופח במיוחד, או מכווץ במיוחד, שצריכים אישור מגורם זר לזה שהם יפים. כי זוגיות, מאחורי רעיון שיווקי גרידא, לא כל כך בטוח שתצא מזה. ואם כן, אשריהם.

באז באז

New member
טוב

חלאס לרדת על הבחור. הבן אדם בסה"כ המליץ על אתר בלי לחשוב על ההשלכות המצמררות שלו. החטא היחידי שלו זה שהוא לא יודע לרדת מהעץ שלו. כי די ברור שהוא הבין שזה חרטא. אז חלאס כבר עם הנושא. זה לא שתגרום לו להגיד: "טוב, יצאתי טמבל..."

ufffnick

New member
לא מנסה לגרום לו להרגיש כך.

יותר להבהיר לו איך לא להיכנס לסיטואציה הזו להבא. ממש לא בקטע של התנשאות או לרדת על הבחור. בקריאה שנייה, אני מבין איך לקחת את זה לכיוון ההוא, על רקע של הודעות אחרות שהיו מובהקות במטרה לרדת על הבחור. עם זאת, לא זו היתה הכוונה.

חבוב אתה פונה לבן אדם הלא נכון../images/Emo17.gif../images/Emo17.gif

למה שלא תפנה לאתר ותשאל בעצמך את כל השאלות הללו? מאיפה אני יודע מה הם קובעים ואיך? לא ממש קיצרת. אם אני מנסה להציג את עצמי כאדם חייכן,משעשע שנראה טוב?אולי ואין שום פסול בזה,המלצתי על האתר כי חשבתי שזו עוד נישה למצוא בני זוג בדיוק כמו קופידון או כפיות עם מימד טיפה שונה,זה הכל. אני בכלל לא מתחום של coaching או Publicity אני עובד בחברה לניהול פרויקטים ואני לא מנסה לרכוש שום ניקוד,זה שכבר שבוע דשים ודנים בנושא הזה זה לא בעיה שלי. בהצלחה גם לך ידידי.

belli80

New member
לא, למה?

אני למשל די כונפה. שלא לדבר על איך שהשמנתי לאחרונה.. הבנזוג שלי, לעומתי, אדוניס. מתת האל. להזיל עליו ריר. הוא יפה ב-ע-י-נ-י (וגם בעיני עוד כמה
שיורידו ממנו את הטלפיים!!
) ואני בעיניו. כל יצירה של מתחם מציאות מדומה שנסמך על מראה חיצוני ועל "יופי" הוא חסר כל אחיזה במציאות. ריק מתוכן (אבל זה כבר ברור. מעבר לזה שהוא רדוד, שיטחי וכו'..) מאחר ו, תודה לאל, יש לאנשים שונים הגדרות שונות לחלוטין של אידאל היופי. איזה מזל .

למעלה