אבל למה אתה שם לעצמך מקל בגלגלים?
"מבפנים" הרבה שם שונאים הרבה.. כולם שם צבועים תראה את שי איך הוא מדבר עם רנין ואח"כ עם כל השאר משנה את דעתו על ימין ועל שמאל רק כדי למצוא חן בעיני כולם אז בסדר לא כל אחד עם כיפה צריך להיות גאון בענייני דת ואם לא תדבר על דברים כאלה שאתה לא יודע, גם לא תלמד לעולם. ככה הוא חשב, טעה. וזה שרנין אמרה שאי אפשר לבוא ולהגיד דברים סתם.. זה אולי מתוך פחד שהמשפחה שלה תעשה לה משהו או לא יודע, יש בה את הפחד הזה מההתחלה והוא לא קשור לאף אחד בבית. זה לא אומר שמה שהיא אומרת זה נכון. אין לו שום התבטאויות נגד רנין ולאון אז הוא אמר שליאון הולך ככה ומדבר ככה ושהוא לא ראה אנשים כאלה בטבריה.. הוא בסך הכל אמר את האמת והוא גם אמר ללאון שהוא חמוד ושאין לו בעיה איתו.. אז איזה התבטאויות? ונגד רנין מה אמר? שצריך לא לתת לירדנים מים? שצריך לקחת לעצמנו קודם כל ואחרי זה להם? זה נגדה בכלל? היא ישראלית, היא חיה אצלנו במדינה. אתה בתור אוהב ערבים, שמעדיף אותם על פני יהודים, עושה בעצמך את השיוך הזה של ערבי ישראלי לפלסטין. אז מה תגיד עכשיו? אין לו שום טענות נגדה, לה יהיה רווח מזה בדיוק כמו לכל אזרח ישראלי. ומה? כי היא עובדת עם פליטים ודואגת להם? זו בעיה שלה, זה לא אומר שהיא פלסטינאית ולא שהם ישראלים. רוצה לדבר איתי על אנשים ששונאים רק כי הם שונים? ראית את הפרומו למחר? הערביה הזאת חושבת שהיא כזאת נאורה רק כי היא הלכה ללמוד באנגליה, ארץ של שונאי ישראל עם סינדרום האישה המוכה שמחרימים אותנו ומעדיפים את הפלסטינים שתומכים בטרור שמפוצץ להם אוטובוסים ורכבות. אז היא אומרת את אותו הדבר שהפלסטינים אומרים רק באנגלית, זה לא משנה את המצב. היא אמרה "הם כל כך צרי אופקים" מי זה הם? אנחנו, כל אחד מאיתנו. היא התייחסה אליהם כקבוצה של יהודים. ועוד הוסיפה ואמרה "ואני לא" על סמך מה? את ראית את עצמך בכלל? היא כל כך אחוזת פחד, היא באה מראש לייצג עם מסויים <שהוא לא אנחנו>. ועכשיו היא מפחדת מה יגידו על ה"הסברה" שלה כשהיא תצא משם. כולם קיבלו אותה בכיף ובסבבה והיא התעקשה להבדיל את עצמה מהם, זה למה כל כך קשה לה, זה למה היא מתעצבנת כל כך. אז אתה אומר לי שאשר אחראי על זה? אני אומר שאתה מזיין את השכל. אתה כל כך עסוק בלאהוב את האחר ולנסות להיות איכפתי ו"פעיל זכויות אדם", ששכחת כבר מאיפה באת ואתה מעדיף לשנוא את האחים שלך, רק כדי שתראה איכפתי. וזה האבסורד, שהשגת בדיוק את המטרה ההפוכה.