את מי הייתם לוקחים כמורה לגיטרה?

אריק קלפטון

או ג`ימי פייג`. הייתי הולך גם על אבי סלגולדה, תותח על. למרות שתופים זה מה שאני אוהב (המתופף של לד זפלין).

גם אני מכור לתופים!

והמתופף האהוב עלי- לא אחר מאשר מאט קמרון האגדי מסאונדגארדן! הוא מתופף מוכשר מאוד, ומה שאני מאוד אוהב אצלו זה שבירות הקצב התכופות מאוד שלו במהלך השירים. לפעמים זה נשמע ממש לא הגיוני!

holo

New member
לחשמלית- גילמור או קלפטון

שילמדו אותי עשירית מהנגינה המדהימה שלהם, הנגינה הבלוזית עם כל הרגש שבעולם ויכולת הלחנה לא מהעולם הזה. הם הגיטריטים עם הסגנון נגינה שאני הכי אוהב (בעיקר גילמור) והם בעיקר מוזיקאים מצויינים. אם זה לגיטרה קלאסית, למרות שיש לי מורה מצויין (לי ולאורי), בשביל השאלה הייתי בוחר במלך הגיטרה הקלאסית אנדרס סגוביה.

The Albatross

New member
יש כ"כ הרבה....

אני מניח שקלפטון בשביל הרגש וסטריאני בשביל הטכניקה.

Machu Picchu

New member
דעתי האישית בלבד...

סטריאני זה בכלל לא מוזיקה. הבן אדם חסר כשרון לחלוטין!

Absolut3sbk

New member
על זה אני שונא אותך!!!

אבל אם זאת דעתך האישית... הבנאדם גיטריסט גדול נקודה!

Machu Picchu

New member
בוא פייר פייט!!!!

סתם אחי, יהיה טוב. אני מרשה לכל אחד לאהוב מה שהוא רוצה, בעיקר בענייני מוזיקה. :)

Absolut3sbk

New member
אני בכלל לא אוהב ת'אנשים האלה...

למשל מאלמסטין ואי סאטריאני פטרוצ'י ומרטי פרידמן, הם גיטריסטים שתאמין לי יכולים לעשות מה שהם רוצים כמעט. וחוץ מכל החרבושים האלה שלהם, למשל מאלמסטין- אני לא מתחבר אליו כמעט בכלל. אבל יש לו כמה קטעי בלוז יפים. סאטריאני- מנגן עם המון רגש, ויש לו מלא דברים מגניבים. תראה את הג'י 3. ואי- תשמע את האלבום Passion and Warfare פשוט השקיע בו מכל הלב. ורואים. מרטי פרידמן(מגהדת')- הוא פשוט תותך, אתה חייב להוריד שיעור איתו... ... אם כמה רגש הבנאדם מנגן, למרות שמכל הגיטריסטים הנדריקס הוא האהוב עליי, הוא עולה להופעות אם גיטרה לא מכוונת, ועוד איכשהו זה נשמע טוב.

אומי5

New member
מתי כספי..

מה ?! מתי כספי? ,כן מתי כספי אחד הגאונים הישראלים ,ובניגוד לכל מי שכתבתם הוא מדבר עיברית

אני הייתי בוחר בפראנק זאפה- אם רק

היה בחיים. טכניקן משכמו ומעלה- ואיש חריף מאוד, בלי קשר או עם קשר למוזיקה. היו לו גם כמה קטעים עם הרבה Feel .

One Echoe

New member
אוי אוי..זה קשה..

אני לא מכיר כ"כ הרבה גיטריסטים... אבל אני חושב שאת ג'ימי פייג'

One Echoe

New member
אוקיי, הסבר:

כי לטעמי, הוא הגיטריסט שמשלב את כל הדברים שצריך בגיטרה. טכניקה, רגש, חידוש, ריפים ענקיים, מהלכים מבריקים, פירוקים מעניינים, שילוב מעניין. הכל. הבנאדם פשוט גאון בגיטרה. גאון.

Machu Picchu

New member
David Gilmour

סיבות ? הוא גאון. גיטריסט רוק שיודע לעשות את מה שרוק אמור לעשות - לרגש ולהתפרץ בעוצמה. לא תמצאו אצלו ריפ אחד שהמטרה שלו מהירות ורושם. פשוט, גאוני, מלודי ומרגש. כמה שזה בנאלי להגיד את זה, הסולואים בשיין און יו קרייזי דימונד הם אחד הדברים המרטיטים ביותר את הנשמה ששמעתי. אולי רק כמה קטעים של באך ומוצרט מתקרבים לרמת הרגש שנשמעת שם. כמובן שזו רק דעתי האישית. חוץ מזה יש לי פנדר אמריקאית דומה לשלו :) מישהו אחר? אולי סטיבי ריי והאון, למרות שיש לו הרבה קטעים סתמיים. הייתי שמח ללמוד את הביצוע שלו לליטל ווינג.

melancholy man

New member
משהו מוזר

כמעט כל מי שהוזכר כאן הם גיטריסטים שמצטיינים בסולואים ארוכים (חוץ מפייג' וגם אצלו זה רק בגלל שגירת הקצב והגיטרה המובילה דומיננטית באותה מידה), מעניין למה זה? אגב, אני מעדיף את שמוליק קראוס, לא יודע עד כמה הוא ירצה או יכול ללמד, אבל נראה לי שיהיה מעניין לדבר איתו... ומאחר ואני כבר מזמן לא בן 12, אז גם פיט טאושאנד נראה לי אחלה בחירה.

Elinor BC

New member
יש הרבה../images/Emo13.gif

רוברט פריפ כי הוא גאון! ואני נורא אוהבת אותו. ג'ימי פייג', כי עליו באמת אין. מלך (יותר מגילמור בשבילי) הנדריקס! שאין הרבה מה להוסיף עליו. וגם מן הסתם, גילמור. כי הוא אגדה, ואין סוף לרגש והאמיתיות שלו. יותר מכל אחד.

עילי6

New member
לכל מי שאמר שהוא היה בוחר בגילמור

שמעו אני לא מבין גדול אבל כווולם יודעים שגילמור לא גיטריסט גדול. ג'ימי פייג' הוא גיטריסט גדול, הדריקס הוא גיטריסר מעולה, קלפטון הוא גדול, אבל גילמור (במחינת הטכניקה) הוא לא.לגילמור יש צליל ייחודי ומכאן באים הסולואים היפים (בשאיין און למשל) טכניקה טובה אין לו ממש. את הצליל הייחודי שלו הוא לא יוכל ללמד אותכם ובגלל זה לדעתי זה סתמי להגיד ישר "דייויד גילמור דיוויד גילמור הוא מלך הוא מלך". אני לא מבין מה אסור להגיד פה דברים רעים על הפלוידים? אני מת עליהם באופן אישי אבל אני יודע שהם לא מושלמים והם לא אלים ורובכם מתייחסים אליהם כמו כאלה. לצומת לבכם

למעלה