את מי הייתם לוקחים כמורה לגיטרה?

ותחשוב מה זה

שציף רוצה שהוא יזיז את הטוסיק שלו ולרקוד! תגידו תודה שהוא מסכים להזיז את העיניים שלו מהגיטרה. כנ"ל ווטרס שמבלי לזוז סנטימטר הוא מתקשה בלנגן. אני חושב שהיה הסכם בינים לבין עצמם, או שמתעסקים בלתת הצגה לקהל מה שנקרא פוזות או בנגינה זהירה מחושבת ומדוייקת ביצירת המוסיקה שלהם. בגלל זה ווטרס לא אהב את אותו אוהד ממונטריאול וההמשך ידוע, כי הוא הוציא אותו מריכוז(ומדעתו גם). ווטרס רוצה קהל שיבין את הלהקה, שיהיה בשקט ורק יקשיב למוסיקה . ותחשבו מה היה קורה שבמקום לשרוף את החזייה שלה, הייתה נימרודל זורקת את זה על גילמור מה היה קורה! יא ואראדי!

Machu Picchu

New member
גיטריסט שמנגן מהר הוא לא בהכרח

גיטריסט טוב. יש גם גיטריסטים בארץ שמנגנים מאוד מהר כמו סאטריאני וחבריו. הבעיה שאין שום קשר בין הנגינה הזו למוזיקה. דיוד גילמור מיוחד ברמה המלודית שלו. כל תו שלו במקום, לכל ריפ יש משמעות. טכנית הוא גם גיטריסט מצויין, זה שהסגנון שלו יותר איטי לא מוריד מהרמה. גיטריסט הרבה יותר גדול מכל טכנאי המהירות למינהם.

אתה צודק

"מלך" זה סתם ביטוי ילדותי, שלא אומר הרבה. והפורום שלנו לא מקדם תפישה לפיה הפלויד הם מושלמים או הכי טובים. מצד שני, דייויד גילמור הוא גיטריסט מצויין. טכניקה היא לא הדבר החשוב בנגינת רוק. במוסיקה קלאסית, כן. ברוק - לא. אישית, אולי לא הייתי שמה את דייויד גילמור בראש רשימת הגיטריסטים האהובים עלי, אולי לא אפילו בעשיריה הפותחת, אבל זה רק מעיד כמה גיטריסטים טובים *כן* יש.

Machu Picchu

New member
אם את מבינה שרוק זה לא טכניקה.

איזה גיטריסט יותר מרגש מגילמור? איזה גיטריסט יותר ייחודי מגילמור? מי יותר מלודי ממנו? מי אוהב אותו יותר מ. סתם. לא באמת. שמעתי הרבה מאוד דברים. אולי תחדשי לי משהו מעניין. :)

Mr cave

New member
טוב...

אחרי התלבטות קשה מאוד מאוד, או סטיב ואי או פאקו דה לוצ'יה, שילוב של טכניקה וFEEL בסגנונות שונים כמובן אבל כל אחד מהנ"ל עושה מוזיקה בדרך שרק הוא יכול, לדעתי כמובן, כשסטיב ואי, חוץ מהיותו גיטריסט עצום הוא טכנאי (סאונד) בלתי יאומן ופאקו, מנגן ללא מפרט, איש שכולו FEEL, פשוט מדהים. אבל עדיין אני בטוח שהתשובה עלולה להשתנות

Itai8

New member
אממ אני חושב שאת אריק קלפטון

הוא פשוט גיטריסט ענק!!! והוא נראה אחד שיודע ללמד את הידע שלו...

Absolut3sbk

New member
תראו...

זה שהגיטריסט טוב, לא אומר שהוא יודע ללמד טוב. והנדריקס הוא הגיטריסט שאני הכי מעריך, ורק מלצפות בו מנגן, אני לומד המון, אז כנראה אותו.

רוב הנגנים

הכי טובים הם לא מורים הכי טובים חוץ מלנגן אתה צריך לדעת עוד דברים כדי ללמד מישהו לנגן (גם הרבה מורים הם לא בהכרך הנגנים הכי טובים)

למעלה