באיזה חברות תעופה טסתם עד היום?

Aviation Addict

New member
באיזה חברות תעופה טסתם עד היום?

הנה הרשימה שלי: Sobelair ז"ל Pan Am ז"ל Swissair ז"ל Sabena ז"ל Swissair ז"ל TWA ז"ל Tower Air ז"ל Turkish Airways Malev Virgin Atlantic British Airways British Midland VLM Jet Blue American Airlines American Eagle United Delta Lufthansa Iberia KLM Swiss Crossair Air Canada Air France Olympic Easy Jet Continental מה איתכם?

Aviation Addict

New member
ואני חייב לציין לטובה

את Jet Blue האמריקאית (בין החברות שלא פשטו רגל בינתיים) שהשירות שלהם היה הכי טוב שיש.

vitamin P

New member
../images/Emo4.gif

כל כך מעטטטט אל על: 4 המראות קונטיננטל: 2 המראות ארקיע: 1 המראות כל כך מעטטטטט אני רוצה עודדדד

אין כמו אל על

אז ככה .. 4 פעמים אל על 3 בריטיש( שזה פשוט תענוג לטוס עם החברה הזאת)2. טורקיש גם לא רע. 2 מלב ככה. KLM,ג€2 גם בסדר גמור .. ופעם אחת עם ישראייר .. וזה פעם אחרונה

נוב 00

New member
הנה שלי...

El Al Iberia Sabena KLM American Airlines United Airlines TWA Thai Airlines Tower Air Lufthansa Aerolineas Argentinas Varig-Brasil Pluna-Uruuguay Air France Alitalia זה מה שאני זוכר כרגע...

MaceWindu

New member
VITAMIN P אתה רוצה עוד?..

אני בחיים שלא לא הייתי על מטוס שאפילו רק עמד להמריא! בחיים לא טסתי..

נוב 00

New member
אהה שכחתי...

טסתי גם עם חברת חיל האוויר :) המראתי פעמיים עם הרקולס אבל לא נחתתי איתו אף פעם, תנחשו כבר בשביל מה זה היה....

mike300L

New member
מה קרה לצניחה השלישית?

כזכור לי בקורס צניחה (לא לחי"ר)יש שלוש צניחות! אלא אם כן גם משם קיצצו בתקציב.

נוב 00

New member
קורס...

צ'ופר הוא שתי צניחות.. ככה היה מאז שאני זוכר קורסים כאלה...

תוכון1

New member
מי שאמר לך את זה...

צודק
חברה מגעילה!!! ברצינות, טסתי בהם והיה פשוט מגעיל. אוכל גרוע, ומה שעוד יותר גרוע, זה שהדיילים נראה לי הם אנטישמים בטירוף כי היחס שלהם הוא מגעיל, מתחת לכל ביקורת. ואפילו המטוס היה מלוכלך שהגעתי אליו. והשיא היה, שהמזוודות לא הגיעו, כאשר אני והמשפחה שלי הגענו לאיטליה. החברה הכי גרועה שטסתי בה

תוכון1

New member
היא החברה הבינלאומית של איטליה..

לא יודע מהי-אבל היא חברה גרועה ביותר.

the red king

New member
זה שהמזוודות לא הגיעו זה לא...

בהכרח בגלל חברת-התעופה, זה יכול להיות גם בגלל בעיות בשדה-התעופה (בארץ), למשל אני טסתי בחברה אוסטרית (שהם לא היו אנטישמים בכלל והתייחסו אלינו מאוד טוב) מצוינת (אני לא זוכר את שמה) והמזוודות לא הגיעו בגלל הסיבה שהזכרתי קודם, גם לקרובי משפחה שלי זה קרה באחד הטיסות שלהם (עם חברה אחרת משלי). the red king

למעלה