באיזה חברות תעופה טסתם עד היום?

nzkiwi

New member
אני טסתי ב...

Olimpic Singapour Airlins Air New Zealand ו... ELAL :) הכי טובה היתה כמובן Singapour Airlins!!!

harelb2

New member
הטובה בעיני עד היום

שנשארה בזכרוני היא THAI-AIRLINES ,גם TRANSBRASIL זכורה לטוב לעומת זאת LUFTHANSA לא הרשימו ואפילו די איכזבו אותי(טסתי איתם השנה כמה פעמים לדרום אמריקה). TAROM היו הגרועים ביותר...

MOR THE 1ST

New member
פעם ראשונה שלי בפורום הזה!

שמחה שמצאתי אותו, כי הוא באמת משקף אהבה גדולה שלי... מטוסים וכל מה שקשור לזה... החברות שטסתי בהן: אלעל (המוווווון, 70% מהפעמים) אמריקן איירליינס (פנימית בתוך ארה"ב) ארקיע לוט csa הצ'כית saga חברת שכר טורקית אחלה פורום!!!

immortal soul

New member
שלי...

אל על British Airways Air France Sas KLM Lufthansa American Eagle American Airlines Delta Continental חברת התעופה של קפריסין ששכחתי את שמה (Cyprus airwyas?) South African Airways (לא בטוחה שזה השם) AlItalia Iberia Austrian Airlines ואולי עוד כמה שאני לא זוכרת... :)

jaymaya

New member
My Flights

El Al Lufhansa Israir San Dor Virgin Atlantic Spirit Airline SouthWest America West Alitalia(SUCK, NEVER AGAIN) American airlines

Aviation Addict

New member
סיפור ישן וכאוב

Swissair בזמנו יצרה שותפות עם Sabena הבלגית, ואחרי שSabena התפרקה אחרי ה11 בספטמבר גם Swissair הלכה לעולמה. ורק בהתערבות ממשלת שווייץ הוקם חברה חדשה בשם Swiss שחלקו מורכב משלדי החברה הקודמת.

Aviation Addict

New member
הרבה גורמים ביחד:

ניהול כושל, ביזבוזי כסף על הזמנות מטוסים שלא לצורך, משכורתות גבוהות, והשיתוף הכושל בין שתי החברות. וה11 בספטמבר הביא להפחתה בזמנו בכמות הנוסעים, וזה מה שהביא לחברות ללא בסיס טוב לקריסה.

ny22

New member
מנהל
פה זה כבר צורת חשיבה שונה

אני אישית חושב שגם אם זה עולה קצת יותר, תמיד כדאי לחזק את חברת הבית הרישמית שלנו. עכשיו אני מודה, לא תמיד צריך לטוס איתה (ומה גם שיש יעדים שהיא לא מגיעה אליהם), אבל שווה מדי פעם!

egozi123

New member
הנה הרשימה שלי!!!!

EL AL TOER AIR HEMUS AIR FRANCE ARKIA ISRAAIR AMERICA WEST UNTIED AIRLINES SUN DOR CONTINENTAL DELTA

easysam

New member
קבלו עוד רשימה - לא סופית

ELAL ALITALIA AIR FRANCE BRITISH AIRWAYS IBERIA TAP SPANAIR ז"ל SWISSAIR SWISS LUFTHANSA KLM SAS LOT MALEV ADRIA ARKIA FINAIR BLUE1 BRAATENS CONTINENTAL AMERICAN UNITED ז"ל EASTERN ז"ל TWA DELTA SOUTHWEST NORTHWEST USAIR PANAMז"ל AIR CHINA CHINA AIRLINES THAI CATHAI PACIFIC SINGAPORE AIRLINES KOREAN ASIANA ANA SUN D'OR MEXICANA QUANTAS DRAGON AIR CHINA SOUTHERN SHANGHAI AIRLINES AEROFLOT או יותר מדויק אחת החברות שהתצלו מאירופלוט ח"א - כנוסע וגם חברה אוקראינית שאיני זוכר את שמה, כמה חברות איזוריות בארה"ב כמה צ'רטרים לא מזוהים ואם שכחתי מיהו - לא נורא

g86

New member
רשימה קצרצרה

AIR FRANCE AMERICAN AIRLINES EL AL TWA AIR CANADA KLM MARTINAIR

למעלה