באיזה חברות תעופה טסתם עד היום?

תוכון1

New member
אני טסתי ב:

אני מחשיב כמובן כולל הלוך חזור, ולא בנפרד.. אלעל: 5 פעמים אליטליה: פעם אחת בריטיש אירוויס: פעם אחת TWA: פעם אחת(והייתה תקלה בטיסה!) ישראייר: פעמיים ארקיע: פעם אחת

Hangman Jury 87

New member
אני טסתי ב-

צ'כיה איירליינס שטסתי לפראג שזאת בעצם רק הפעם הראשונה שלי שטסתי
בקיץ אני אטוס לרוטרדם ואמסטרדם שזה כנראה יהיה בחברה הולדנית

efi2000

New member
אני אטוס לפרנקפורט ביוני כנראה...

במטוס סאן דור, אם לא אז LUFTANSA

נוב 00

New member
מה שמפליא...

הוא שהם באים כמעט מלאים כל פעם... ויש להם 2 טיסות יומיות, בנוסף לטיסה של אל על...

כן! אני באמת לא מבין את זה

אין כזאת קהילה יהודית גדולה בפרנקפורט. וגם על קשרים עסקיים באזור שם לא שמעתי. אני מאמין שיש. אולי הרבה עושים משם קונקשין?

ארזS

New member
והסיבה לכך היא...

שחלק גדול מהנוסעים הם כאלה שטסים עם לופטהנזה לארה''ב ולמקומות אחרים דרך פרנקפורט ולכן המטוסים שלהם מלאים כמעט תמיד. בכל מקרה נראה לי שהם לא באים לכאן (ויוצאים מכאן) עם 340 אלא עם 747 בטיסת הצהריים ועם 330 בטיסת הבוקר.

ronga

New member
השלישיה המנצחת שלי

Hawaian airlines Alaska "" Jamaica airlines ועוד בשלישית ע"ח החברה! האטרקציה כמובן היתה היעד.... תהנו מהתמונות רון

the red king

New member
אבל איך אתה זוכר את שמות כולן?

או שאתה פשוט שומר את כל הכרטיסים מכל הטיסות? נ.ב: איך זה שלא טסת אפילו פעם אחת בחברה ישראלית (לפי מה שאני רואה מהרשימה)? the red king

Aviation Addict

New member
כמכור לעולם התעופה

אני די מכיר וזוכר את כל הטיסות שטסתי, ולא את כולם מסתבר כי שכחתי את Alitalia, ולא טסתי עם חברות ישראליות כי משום מה החברות האחרות זולות יותר, ואני אישית לא חושב שיש סיבה מיוחדת לטוס דווקא עם חברה ישראלית.

קובי2003

New member
היי כולם , הנה הרשימה שלי .....

מסוק משטרתי , ותודה למחוז שי על הטיולי . ארקיע לאילת פעמים ע"ח העבודה . לטורקיה , השנה טסנו בצארטר מעפן מטוס שכמעט התפרק בהמראה השם של חברת התעופה SAGA. לפני שלוש שנים גם כן לטורקיה גם כן צארטר אבל היה אחלה מטוס נקי מסודר ולא צפוף . בתור ילד טס,י בטיסה בשמי הארץ, המראתי כמה פעמים עם חבר במטוס שהוא שכר כדי לטוס בשמי הארץ סתם ככה, וחודש הבא ,כשיש לי יום הולדת, אני מקווה להמריא עם צסנה כשאני יושב ליד הטייס כמובן לטיסת הכירות של חצי שעה .

הידעתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

*אל-על מטיסה קופים למטרות ניסויים בבעלי חיים , לחו"ל, לחוות הקופים בישראל. הם עושים זאת בשביל הכסף ומודעים בהחלט לניסויים האכזריים שאורכים בקופים לאחר מכן. * אף חברה אחרת מישראל לא הסכימה לעשות זאת. ~ חומר למחשבה ~

hifly

New member
חשבתי.חשבתי.והבנתי שהם מרויחים מזה

כסף ואני לא, אז זה לא עוזר לי. אנחנו עושים דברים גרועים יותר מאשר להטיס קופים אז באמת לא נורא משהו צריך להטיס,משהו צריך גם להתפרנס מזה.

hifly

New member
טסתי ב....

על על בריטניה JAPAN אירלינס(כולל נחיתות בג'דה-ערב הסעודית,וקארצ'י-פקיסטאן) טאי אייר איגיפט אייר ארקיע ישראיר אולימפיק והרבה טיסות במטוס פרטי-קפריסין,קוס,יוון,איטליה. לא זוכר יותר.

דבש44

New member
טסתי ב....

אל על, לופטהנזה, סוויס, אליטליה, איר פראנס., ואריג, אמריקן אירלינס, דלתא, ואספ, מאלב, פאן אם, חברה פורטוגזית שאת שמה שכחתי , וכנראה שכחתי עוד כמה בדרך.

הממ

בוא נראה מה אני זוכרת: Austrian Airlines אל על Delta United Airlines (שד"א יש להם קטע די חדש של יענו חברת בת שהם קוראים לזה ted וזה כל הטיסות הקטנטנות) American Airlines British Airways Sabena Lufthansa Continental Virgin ארקיע... הממ... זהו נראה לי... יש מצב שעם עוד ואני לא זוכרת...

למעלה