באיזה חברות תעופה טסתם עד היום?

the red king

New member
עכשיו נזכרתי, גם אני טסתי בדיוק...

החברה הזאת, נכון זה נורא יפה איך שכל הדיילים והדיילות לבושים אדום? זאת באמת חברה מצוינת. the red king

אני

אוסטריאן (שאחראית על כ 75% מהטיסות שטסתי) אל על BEA (ז"ל) סוויסאייר (ז"ל) רויאל ג'ורדניאן חברה סינית ששכחתי את שמה (1) חברה סינית כנ"ל (2) חברה סינית כנ"ל (3) איבריה ספאנאייר (החברה הכי גרועה שטסתי מימיי) ארקיע איר אינטר טירוליאן בריטיש מידלנד מאלב החברה הצ'כית סאן דור ישראייר

harelb2

New member
וזו שלי...

EL-AL THAI AIRLINES ROYAL NEPAL INDIAN AIRLINES OLYMPIC AIR-INDIA TAROM TOWER-AIR TWA TRANSBRASIL VARIG AEROPERU EQUATORIANA CONTINENTAL ALITALIA IBERIA TURKISH-AIRLINES AMERICAN-AIRLINES TAME AEROGAL TACA ארקיע...

mem99

New member
בלי לספור צ'רטרים

אי אפשר בלי הישראלים: - אל על (הטיסה הבאה: מחרתיים בבוקר) - ישראייר - ארקיע הכי הרבה טיסות: - לופטנזה (הטובים ביותר!) - סוויסאייר - סוויס (חוזר איתם יום רביעי) החברות המצ'קמקות ביותר: - אלאיטליה (ז"ל בקרוב, הלוואי!) - החברה של פורטוגל (TAP?) - CSA - קונטיננטל - יונייטד - בלקן אייר (הטיסה הכי מטורפת ומפחידה) והטיסה הכי מיוחדת: - מטוס פרטי, ישר לחתונה בקפריסין!!!

המממממ אתה היית בכל מקום

אני טס בעיקר באלעל. לוט החברה הפולנית ואולימפיק אירוויס ארקיע ישראייר סארן דור

הטיסות שלי בעיקר לדרום אמריקה

בעיקר עם LUFTHANSA וVARIG אבל גם כל חברה אחרת שבמסגרת לSTAR ALIANCE המסגרת MILES AND MORE שלהם היא הכי משתלמת לדעתי אז אני מקפיד לנסוע איתם ובואו נגיד שכבר כמה כרטיסים-מתנה כבר קיבלתי ככה......

efi2000

New member
היי אני חדש פה והגעתי דרך הומור.

שמי אפי. טסתי ב: Alitalia Luftansa San Dor Iberia עם אותם המטוסים טסתי כמה פעמים לאירופה.

אלמרה

New member
טסתי כנוסע בהמון מידי טיסות וחברות

מכדי שאזכור את כולן אך הביזאריות ביותר שלעולם לא שאשכח הן שתיים: ROYAL AIR MAROC מקזבלנקה לאגדיר במהלך הריצה לקראת המראה החלו שני נוסעים סעודיים שיכורים לצעוק ולריב עם שכנם המרוקאי וההמראה הופסקה, והם הורדו בכח מהמטוס... טיסת פנים בניגריה (לגוס - אבודג'ה) עם חברה מקומית על מטוס (חכור כנראה מחברה צ'כית) שההדחקה היא מילת המפתח מדוע איני זוכר הרבה פרטים אלא שהישיבה במטוס היתה כמו פעם באוטובוסים ישנים של אגד, בו המושבים פונים זה מול זה (פנים אל פנים) ולהתרגל להמראה ללא צורך בחגירת חגורת הבטיחות כי היא לא ממש נמצאת בסביבה.... רכישת כרטיס הטיסה היא אקט בפני עצמו, אתה נעזר בשליח המצטופף בתור ומשיג לך את הכרטיס תמורת טיפ (הוא לא יברח עם הכסף מפחד שפשוט תהרוג אותו) היא רק המבוא למה שמתרחש לאחר מכן. אתה עובר שער כמו של כניסה למגרשי הכדורגל ומוצא את עצמך על משטח חנית המטוסים חלקם עם מנועים פועלים ופונה למטוס אחד אחרי השני בשאלה האם זה המטוס ל"אבודג'ה" ואם כן אתה מספיק לעלות לפני שמנתקים את המדרגות מהמטוס, מחפש לך מקום ליד הילידים חלקם עם מטען היד שלהם הכולל תרנגולות בסל פלסטי של קניות בשוק של פעם... מזלי שגם טסתי לא פעם גם בחברה כמו Thai , Cathai Pacific

אלמרה

New member
לא זכורים לי פרטים רבים...

כל הזכור לי הוא מטוס נוסעים דו מנועי... כל שבדקתי לאחר הנחיתה היה שאמנם כנפיים יש, וגם מייצב כוון ואפילו גלגלי כני הנסע לא היו מפונצ'רים. חוויה אנטרופולוגית-תעופתית מסוג נדיר.

חוץ מהחגורה

כל הפרטים נראים סבירים. בשדה תעופה קטן בעולם השלישי כל זה סביר שיתרחש. הכסאות לשני הכיוונים חוסכים מעט מקום ומאד מקובלים בדו-מנועיים קטנים. אבל ללא חגורת בטיחות נשמע מאד מוזר: א. המטוסים הם בדר"כ אמריקאים (או "מערביים") וגם אם לא - עומדים בתקן. ב. כל מושב חייב חגורה בלי יוצאים מהכלל. ג. החגורה היא אחד הדברים היותר קריטים בסופו של דבר (בחירום) ד. כל עוד הכסא היה בערך "שלם" סביר שהיתה חגורה. כמו כן, המדינה אמורה להיות בהסכם בינלאומי עם אירופה/ארה"ב - אחרת לא יכנסו שום טיסות בינלאומיות לשם - ולכן הם חייבים איזה שהיא רמה מינימאלית של הקפדה בטיחותית (לפחות למראית עין של הבדיקות שאירופה/ארה"ב עורכים - גם בישראל) כך שאני מניח שבל זאת ברוב המטוסים יש חגורות. יכול גם להיות שהחגורה "לנוחות" קופלה כל כך טוב שלא מצאת אותה.

*DOR*

New member
מישהו טס בחברה הצ'כית??

נראה לי שקוראים לה Czechian Airlines... מישהו טס איתם ויכול לתת התרשמות קלה?

grants

New member
cubana

איליושין 62 ממקסיקו להוואנה יאק 42 מהוואנה לגוואטמלה סיטי חוויות: מטוס שהתמלא אדים מהמזגן עד כדי שלא רואים כלום. החלפת מטוס לאחר שהנוסעים כבר יושבים ועיכוב של שעתיים וחצי. 2 גישות מכשירים לא מוצלחות בגוואטמלה והליכה סביב, נחיתה מוצלחת בפעם השלישית. מה לעשות... זאת קובה.

למעלה