באילו טופים ובסיסים אנו משתמשות? השרשור הגדול

denush

New member
באילו טופים ובסיסים אנו משתמשות? השרשור הגדול

שלום בנות פורום יקרות!

אחרי שלא מזמן עשינו שרשור גדול עם כל האתרים שאנחנו מזמינות, הייתי רוצה שנמשיך עם הפרוייקט הזה -

פרוייקט עדכון שאלות נפוצות!

כמו שאתן רואות, יש המון שאלות שחוזרות על עצמן בפורום. השרשור עם האתרים למשל מאוד עוזר בכך שאפשר להפנות אליו בנות ששואלות ספציפית לגבי זה.
יש שרשורים שנעשו בעבר בפורום, אבל הם ישנים מאוד ולא עדכניים, ולכן הייתי רוצה שנמשיך עם הפרוייקט הזה, וכל פעם נעדכן משהו אחר!
אני מודה לכן על שיתוף הפעולה!!

אז הפעם, בבקשה בואו כל אחת תשתף בטופים\מייבשים ובבסיסים שהיא משתמשת בהם. גם כאלו שאתן לא ממליצות עליהן וניסיתן בעבר יתקבלו בברכה, תמיד טוב ללמוד מניסיון של אחרות, טוב או רע.

אז קדימה!

denush

New member
טופים\מייבשים

כל מה שקשור להמלצות לטופים ומייבשים נא לשרשר כאן!

youngG

New member
מייבש לק של וואו

גרוע ברמות על! אם נניח הלק מצב "חצי" יבש ועליו אני מורחת את המייבש של וואו, השכבה העליונה תשאר רטובה/לחה למשך המון המון זמן ולצערי אין לי אפשרות לקחת יום חופש מהעבודה כדי למרוח לק.

denush

New member
לפעמים אני משתמשת בו

כשאני נגיד עושה סווצ'ים ומורידה את הלק גם ככה אחרי כמה דקות...
והוא לא כזה נורא בעיני, כאילו אין מה להשוות אותו ל-POSHE אבל הוא תחליף זול ולא רע לדעתי

youngG

New member
אאל"ט יש ל-וואו 2 סוגי מייבשים

אחד "פושטי" והשני "של הביוקר"... לי יש את הפשוט... אולי פה נעוץ ההסבר?

denush

New member
ייתכן :)

למרות שגם הביוקר לא מאוד יקר יחסית למייבשים אחרים.

youngG

New member
וודאי שלא

אאל"ט הזול עולה משהו כמו 9.90 ש"ח והיקר 16.90 ש"ח, או משהו כזה....

MyRun

New member
היקר מייבש ממש מהר, כמעט כמו פושה

ובכמה שימושים הראשונים גם העמידות הייתה מצוינת, אבל אחרי רבע בקבוק בערך הוא התחיל לזייף בעמידות והלקים היו מתקלפים בחתיכות תוך יום יומיים. לא שווה.

youngG

New member

כששאלתי את המוכר-הפרימדונה-המעצבן-שעושה-טובה-שהוא-מתייחס-אליך מה ההבדל ביניהם הוא לא ידע לענות והשיב תשובה ממש מטומטמת (משהו בסגנון "היקר טוב יותר".. לא הסבר אינפורמטיבי במיוחד) אז פשוט לקחתי את הזול יותר

ShirLove13

New member
חחחחחחחחחח נכון

הוא ממש גרוע , לא רק שהעבודה שלו גרועה, הוא נשפך לי על כוס פלסטיק חד פעמית , מיהרתי אז סגרתי אותו והשארתי את הכוס על שולחן המטבח, לאחר שחזרתי (10 דקות) הכוס היתה מומסת באיזור של המייבש !!!
ישר זרקתי אותו תחשבו מה הוא עלול לעשות לציפורניים!!

trilliane

Well-known member
מנהל
הציפורניים שלך לא עשויות מקלקל או מפלסטיק

אלא מעור קרני קשה (קרטין) ואין סיבה להסיק ממקרה אחד למקרה אחר כשאין דמיון בין השניים. נשפך לי מסיר לק אצטוני על המקלדת של הלפטופ והוא אכל את הפלסטיק. אבל את הציפורניים שלי הוא כמובן לא אוכל... פשוט אצטון ופלסטיק זה לא שילוב טוב.

בכל מקרה אין קשר למייבש המסוים של WOW, גם מייבשים אחרים (ולקים בכלל) מכילים חומרים כימיים שיכולים להרוס חומרים מסוימים (אבל לא את הציפורניים שלנו, הידד!).

Name Of a User

New member
Essie - Let It Shine

טופ (לא מייבש) מעולה, אני כבר בבקבוק השני ומאוד מרוצה.
הגימור שלו מבריק מאוד, יותר מהרגיל, ואצלי על הציפורניים לקים מחזיקים שבוע בזכותו.

denush

New member
איך אפשר בלי... Poshe!!!

פשוט מעולה, מייבש ממש מהר! נותן ברק מעולה, לא מכווץ את הלקים, לפעמים יכול למרוח קצת נייל ארט ולכן צריך להיזהר איתו, לחכות קצת אחרי הנייל ארט. לא משהו רציני בכל אופן, רק משהו שצריך לנסות להיזהר קצת.
בגדול - מוצר מדהים !!!

yaelsn

New member

רק להוסיף - כשהוא מגיע לסוף הבקבוק ומתחיל להסמיך, הוא כן מתכווץ קצת, אבל לא בצורה משמעותית כמו שהיה לי עם סש-ויט

הכיווץ הוא רק בצדדים של הציפורן, והרבה פחות נראה לעין.

למי משעוניינת לקנות - אני ממליצה קודם להזמין בקבוק אחד, ואם זה מתאים, להזמין בפעם הבאה זוג או שלישייה (אני קונה בד"כ אצל ביוטיזון) כי זה קצת מוזיל את העסק

Name Of a User

New member
טופ מייבש Seche Vite

אין ספק שהגימור שלו יפה, אבל על הציפורניים שלי תוך כמה שעות מרגע המריחה החלה נסיגה של הלק בקצוות.
אני מניחה שזה משתנה מציפורן לציפורן, כי יש בנות שזה לא קרה להן. אז אני ממליצה למי שמעוניינת לנסות, לרכוש קודם את הבקבוק הקטן (והוא באמת פצפון) ולראות איך זה על הציפורניים שלה.

למעלה