באילו טופים ובסיסים אנו משתמשות? השרשור הגדול

yaelsn

New member
טופ מאט של שיק

יתרונות:
מחיר טוב (15-25 ש"ח)
זמינות כמעט בכל החנויות בארץ
למי שמצליחה לעבוד איתו - נותן אחלה גימור מאט, לא "מת" אלא ממש יפה ועדין, בלי סימני מברשת
מתייבש מהר

חסרונות:
קשה לעבוד איתו... צריך לעשות ציפורן אחת בכל פעם ולסגור את הבקבוק בין ציפורן לציפורן, אחרת משום מה מתקבל גימור פלסטיקי במקום גימור מאט. גם גימור פלסטיק זה קטע מגניב, אבל זו ממש לא המטרה שלשמה התכנסנו חחח

לא יצא לי לבדוק עמידות כי הוא חדש אצלי, וגם כי מרחתי מתחתיו טופ של פושה בתקווה שזה יעזור קצת:)

denush

New member
בסיסים\מחזקים

כל מה שקשור לבסיסים ומחזקי ציפורניים - נא לשרשר כאן!

denush

New member
מחזק ציפורניים של תפוח

בתור מחזק, ייתכן שעזר במקצת, לא ראיתי שינוי כלל למען האמת.
אבל מה שהפריע לי בו זה שהוא ממש גרע מהעמידות של הלקים, לקים איתו החזיקו לי איתו יומיים במקרה הטוב, ולרוב פשוט התקלפו לי כחתיכה אחת מהציפורן.

youngG

New member
בעיני הוא דווקא לא רע

השתמשתי בו לפני שנים ולא הביא לשום תוצאה, אבל לפני חודש קניתי שוב ואני דווקא מרוצה. הציפורניים באמת חזקות יותר, המחיר היה נוח (29 ש"ח במבצע בס"פ). סה"כ vfm סביר

Name Of a User

New member
ניסיתי אותו פעם אחת

הרגשתי כאילו אני מורחת זפת על הציפורניים. שמתי כמה שפחות ועדיין השכבה הייתה עבה בטירוף ולא נעימה על הציפורניים.

denush

New member
בסיס של Nailtek

אני משתמשת בו כבר כמה חודשים, ואין לי משהו רע לומר עליו. עמידות של הלקים סבירה, אני האמת בעצמי מחכה לשמוע המלצות על בסיסים האחרים.
כמחזק הוא אחלה, לא ראיתי הצהבה של הציפורן כלל. אבל אני חושבת שלגבי העמידות הוא גם לא משהו. היא סבירה, מחזיקים יומיים שלוש, לא יותר.

משתמשת בו שנים

כמחזק....יש מצב שהוא מחזק, עכשיו כשאני מתמידה, אבל הציפורנים שלי בעיקרון די חזקות גם ככה. כן שמתי לב לשיפור קליל, שיותר קשה "לקפל" אותן.

כבסיס ללק הוא מעולה! אני שמה שכבה די עבה והוא גם ממלא סדקים וגם הלק נשמר יחסית הרבה.

trilliane

Well-known member
מנהל
גרם לי לקילופים של כל הלק תוך יום-יומיים...

ולא משנה איזה לק. השתמשתי בו כחודש ואז נטשתי, מסיבות מובנות. חשוב לי לציין שאני מתייחסת למחזק שנמכר (גם) בנפרד ולא לזה שנקרא סותם סדקים (ונמכר בישראל רק בזוג עם השני). הוא נחשב לטוב מאוד כמחזק (לא יודעת, הציפורניים שלי לא חלשות ואני לא מגדלת) אבל כבסיס הוא מאוד לא מוצלח בעיניי, כאמור. עוד אציין שגם להתפצלויות הוא לא עוזר (אבל שום דבר לא עזר, כולל מוצרים שמתיימרים לעזור מפורשות, והוא אפילו לא מתיימר).

ChaoticShelly

New member
אני
ומוסיפה

אני משתמשת בקומבו של הבסיס + הטופ. לאחרונה לא מקפידה כי מאז שעברתי לחו"ל ועוד לא סידרתי לעצמי פינת איפור/מניקור טובה אני די מזניחה את השגרה.

אבל לפחות בחודשים הראשונים לשימוש, שמתי לב לשינוי אדיר. הציפורניים שלי דקיקות, אפשר לקפל אותן לכל כיוון בקלות, והן מתפצלות.

אחרי כמה חודשים כבר שמתי לב שהן מרגישות יותר יציבות, וזה אחרי שימוש יום-יומי קבוע בלי לפספס יום. גם עכשיו, בלי שימוש קבוע הן השתפרו פלאים.

לגבי העמידות, אני מרגישה שעם לקים רגילים הוא עובד מעולה. לעומת זאת עם 3FREE הוא לא עובד כל כך טוב וזאת בגלל שהוא מכיל פורמלין, וזה עוד משהו שיכול להפריע להרבה בנות. לי אישית זה לא ממש מפריע שהוא מכיל את זה. בכל אופן, לקים שהם 3FREE לא עמידים במיוחד וזה בגלל שהם שונים בפורמולה מהבסיס. מומלץ להשתמש איתם בבסיס/טופ שגם הוא 3FREE.

בכל מקרה, יש לו את המלצתי!

youngG

New member
מחזק "רפואי" של לייף

רכשתי מבית המרקחת של הסופר פארם במחיר של 49 ש"ח.
שמתי לב שעם הזמן המרקם הפך צמיגי מעט ומעבר לזה גם לא ממש השפיע על חוזק הציפורניים ופגם בעמידות לקים שמרחתי מעליו

Name Of a User

New member
Essie - Rock Solid

חוץ מזה שהוא לא ממש חיזק לי את הציפורניים, הוא גם הצהיב אותן יותר מהר.

Name Of a User

New member
Opi - Nail Envy Original

מדהים מדהים מדהים!
קודם כל המרקם החלבי שלו נורא כייפי, לא יודעת למה אבל זה יותר נחמד מבסיס שקוף.
שנית כל הוא מחזק! ממש טוב. לא מצהיב את הציפורניים, ולקים מחזיקים עליו מעמד ממש טוב.
ממליצה בחום!

denush

New member
טוב, יאללה, החלטתי סופית...

אני מזמינה אותו! שמעתי עליו כ"כ הרבה המלצות טובות... הגיע הזמן לנסות!
מאיפה הזמנת?

Name Of a User

New member
החלטה נבונה

בזמנו הזמנתי מכאן. אבל נראה לי שהמחיר קצת עלה, אם אני לא טועה כשאני הזמנתי זה היה 8$ והמשלוח היה הרבה פחות.
בכל מקרה אם את רוצה לחפש יותר זול, פשוט תריצי חיפוש באיביי, הבסיס הזה די נפוץ שם.

Name Of a User

New member
אוווו פיקסי דאסט

גם אני רוצה כמה מהם!
אבל ב-SaleNail לא משתלם להזמין רק שניים-שלושה לקים, ואני הולכת שם לאיבוד כשאני מחפשת עוד לקים..

yaelsn

New member
חחחח גם לי זה קורה

אני בדיוק מרכיבה עכשיו הזמנה, וכדי שזה ייצא משתלם צריך להזמין 7-8 לקים, ולגרד מלמטה את המגבלה של 75$
אני כרגע על 6 לקים ($ 62.93) וכבר לא יודעת מה להוסיף חחחחח

yaelsn

New member
זה לא ייצא כל כך משתלם

כי אני צריכה להוסיף לפחות עוד 2 לקים כדי שמחיר המשלוח יתחלק באופן הגיוני מבלי שאני אעבור את ה75$

מה גם שההזמנה שלי עדיין בשלבים מאוד תיאורטיים, עוד לא החלטתי מתי אקנה:)
ממליצה לך להוסיף עוד לק או שניים ולהוזיל לעצמך את המשלוח
על 3 או 4 לקים תשלמי 12.99$, ועל 2 לקים תשלמי 11.99$

shili11

New member
תשימי לב... הוא לא באמת יותר זול...

ברגע שאת לוחצת על המוצר ספציפית את תראי שהוא עולה 10.50... אומנם יש שם דברים שהם בשבע ומשהו, אבל לא מה שחיפשת...
http://www.ebay.com/itm/360533024759
הכי זול שתמצאי זה אצל ביוטיזון

למעלה