באילו טופים ובסיסים אנו משתמשות? השרשור הגדול

denush

New member
וואי תודה! חח

האמת שלא מצאתי אצלו כשחיפשתי, כנראה שלא חיפשתי מספיק....
אבל כבר עשיתי לעצמי חשק להזמין גם את הזויה, אז נראה מה אחליט בסוף :)

trilliane

Well-known member
מנהל
בנות רבות דווקא דיווחו שהוא מצהיב מאוד...

בעקבות ההמלצות שקלתי לרכוש ונברתי בארכיון הפורום והקונצנזוס היה שהוא מכיל פורמלהייד ולכן מצהיב, ושגרסת ה-Sensitive לא מכילה רעלים וגם לא מצהיבה את הציפורן אבל לא עמידה ולא טובה בתור בסיס... אז עכשיו אני בהתלבטות.

Name Of a User

New member
אני לא הבחנתי בהחמרה בהצהבה של הציפורניים שלי

אני מניחה שכמו כל לק כלשהו, זה משתנה מציפורן לציפורן.

youngG

New member
מחזק של חב' אקטי

מחזק את הציפורניים בטירוף, בעל ניחוח של שמן עץ התה, מחיר נוח 49 ש"ח ב-ס"פ (בדר"כ ניתן להשיג רק אצל הרוקחים).
עד כה המחזק הכי מוצלח שהיה לי

youngG

New member
ברור

לדעתי הזכרתי אותו פעם אחת, כשרק הכרתי את הפורום... אני ממש ממליצה עליו. בפעם האחרונה שרציתי לקנות הרוקח אמר לי שאין להם ושכבר הרבה זמן לא קיבלו, לא יודעת אם יש חוסר כרגע... וככה מצאתי את עצמי עם מחזק של לייף, וכמו שרשמתי - עליו אני לא ממליצה

yaelsn

New member
Revlon quick dry base coat

לא זוכרת אם סיימתי שני בקבוקים שלו או שלושה
הוא סבבה לגמרי, אבל הייתה לי הרגשה שלאחרונה הציפורניים שלי מצהיבות יותר מהרגיל, אז עברתי לבסיס stickey של CND שעליו אני עדיין לא יכולה להמליץ כי השתמשתי בו רק פעמיים

ונחזור לרבלון -
בסיס דביק שמתייבש מהר מאוד. בהתחלה ממש הגן עליי מפני הצהבה. כאמור, לקראת סוף הבקבוק הנוכחי הוא התחיל קצת לפשל

לא תרם בצורה מיוחדת לעמידות הלקים, אבל גם לא גרם לצ'יפים או שחיקה מוקדמת יותר מהרגיל.

פעם הייתי קונה אותו במבצעים של 1+1 והיום אני כבר לא רואה כאלה. במחיר מלא הוא עולה כ-60 ש"ח

trilliane

Well-known member
מנהל
השתמשתי בו פעמים ספורות ונטשתי, לא התלהבתי

הבקבוק עדיין זנוח אי שם במגירה, אם מישהי רוצה במחיר זול...

MyRun

New member
stickey של CND

מושלם! מתייבש בזמן שיא ותורם לעמידות.
אני לא יודעת אם הוא גם מחזק כי הציפורניים שלי חזקות ולא חיפשתי משהו מחזק. בכל אופן כתוב עליו שהוא תורם גם לזה.
לפני שהתחלתי להשתמש בו הציפורניים התפצלו לי המון, אבל כשהתחלתי גם נהייתי באופן כללי יותר מודעת לפיצולים (שיוף נכון, מסיר ללא אצטון, יום-יומיים "מנוחה" לציפורניים בין מניקור למניקור) אז אני לא בטוחה שזה בזכותו.
בכל אופן מומלץ! אני קניתי אצל ביוטיזון בקבוק גדול (פי 4 מגודל רגיל) ב20 דולר כולל משלוח אאל"ט, שווה. אפשר גם לקנות בקבוק קטן.

MyRun

New member
מחזק של וואו

לחלוטין לא מועיל. הלקים לא מחזיקים עליו דקה. לדלג

bluestvixen

New member
OPI - Natural Nail

תורם לעמידות, מתייבש מהר ואני אוהבת את האפקט הטבעי שהוא נותן לציפורן (גם אם שניה אח"כ אני מניחה עליו לק צבעוני
)

מחזק maximum growth של סאלי הנסן

עובד יופי יופי, אני באמת מרגישה שהציפורניים צומחות יחסית מהר איתו.
לא מחזק יותר מידי אם להודות על האמת.

noash5

New member
מייבש ה"ביוקר" של וואו

אני דווקא ממש מרוצה.. התחיל להסמיך בחצי בקבוק ודיללתי וגם אז הוא ייבש מהר מאוד את הלק ובניגוד למה שבנות כתבו אני לא הרגשתי שינוי בעמידות הלקים.
חיסרון: מורח החתמות ולכן בהחתמות אני משתמשת בטיפות ייבוש

ShirLove13

New member
הבסיסים וטופים

הבסיס שלי הוא המחזק של o.p.i שהזמנתי ב ebay והטופ הוא האקסטרים שיין של סלי הנסן הקטן שקיבלתי בגלוסיבוקס

למעלה