באילו טופים ובסיסים אנו משתמשות? השרשור הגדול

yaelsn

New member
מסכימה

הוא טיפה יותר מהיר מהמייבש של פושה, ואם קרה שהייתי צריכה לצאת מהבית שנייה אחרי המריחה, השתמשתי בו, אבל ידעתי שהנסיגה בקצוות תגיע תוך שעתיים-שלוש וכך היה:)

סיכוי טוב שזה קרה כי סש ויט לא מסתדר עם הציפורנייםשלי/הלקים שלי/הבסיס שהיה עליי, כי יש המון בנות שמאוהבות במייבש הזה

מוכרים את הקטנים בחנויות כמו נייל סטודיו או רשת מניקורים בשם adi שנמצאת באיזור השרון, וכמובן שאפשר גם באיביי במחיר שפוי יותר

למי שזה משנה לה - סש ויט מכיל רעלים מסויימים שפושה לא מכיל

danra

New member
טופ משובח

ממליצה בחום.
לי אין שום תופעות לוואי איתו.

denush

New member
טופ מאט של אסי - matte about you!

לא מייבש, ולא מיועד לכך, למרות שהוא מתייבש בזמן סביר יחסית.
יוצר אפקט המאט והוא מצוין!!! נמכר בסופר פארם בסביבות ה-50-60 ש"ח.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצוין! ממליצה להזמין מחו"ל לחיסכון במחיר

yaelsn

New member
Revlon quick dry top coat

סיימתי שני בקבוקים שלו והייתי מאוד מרוצה לפני שעברתי לפושה

זמן הייבוש פחות מהיר מפושה וסש ויט אבל הוא בסדר גמור.

הפורמולה פחות סמיכה משניהם, שזה מצויין

ממה שאני זוכרת הברק יפה יותר מסש ויט, ונדמה לי שהוא יפה יותר גם מפושה

חסרונות:
פעם הייתי קונה אותו במבצעים של 1+1 ואז הוא עלה בערך 30 ש"ח, אבל לאחרונה המבצעים האלה חלים רק על הלקים ולא על הבסיסים והטופים אז זה נהיה כבר לא משתלם.

לא חושבת שהוא תרם לעמידות המניקור. הוא ל גרם לצ'יפים או קילופים, אבל לא האריך משמעותית את זמן ה"לבישה" של הלק.

ממליצה עליו למי שמפחדת מהזמנה באינטרנט

כל השאר - ממליצה בחום על פושה שיוצא יותר זול ומייבש יותר מהר:)

yaelsn

New member
Revlon extra ife no chip top coat

קניתי אותו בטעות, כי הבקבוק נראה בדיוק כמו הבקבוק של המייבש שאני אוהבת.
בפועל מסתבר שלא מייבש ולא נעליים

הוא רק מתיימר להוסיף ברק ועמידות למניקור, וגם את זה הוא לא ממש עושה.
לגבי צ'יפים כנראה שאני לא דוגמא טובה כי כמעט אף פעם אין לי צ'יפים בלקים, רק נסיגה אחידה בקצוות. אבל לגבי הextra life - ממש ממש לא.
ואפילו גרוע מכך - בגלל שהוא לא מייבש אלא רק טופ, היו לי "סימני סדין" גם אם מרחתי אותו 5 שעות לפני השינה... ממש מעצבן

מצורפת כאן תמונה להמחשה של השניים, שלא תתבלבלו גם אתן

MyRun

New member
טופ מייבש של שיק

מייבש בזמן סביר, אבל העמידות איתו על הפנים. מתקלף בכיף תוך יום.

מייבש של בוקי סטייל

נתקלתי בו מזמן בסופר פארם במבצע,
ועכשיו אני כבר בבקבוק השלישי.
מתייבש מאוד מהר, לא הרגשתי שהוא תורם לעמידות של הלקים
בצורה מיוחדת... החיסרון היחיד שלו הוא שלקראת השליש האחרון
של הבקבוק הוא מאוד מסמיך (דיללתי אותו כמה פעמים עם מדלל לק
אבל הרגשתי שזה גורם לייבוש להיות ארוך יותר...).

הוא מצוין!
לי הוא דווקא משמש גם כטופ לא רע בכלל.
את צודקת בעניין ההסמכה, אבל הוא עולה עשרים ומשהו שקל, אז לא כואב לי להיפרד ממנו ולקנות חדש.

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא בסדר גמור, אבל יש טובים וזולים ממנו

יתרונו בזמינותו (בפארמים) ובסה"כ הוא לא יקר (כ-20 ש"ח).

Koala Girl

New member
מייבש לק Buki Style

עד לא מזמן לא השתמשתי במייבשים,אז אין לי כ"כ למה להשוות אבל בשבילי הוא עושה את העבודה,תוך 2 דקות בערך אני יכולה להמשיך בחיי :)
מה שכן לפעמים מורח קצת את הnail art אז אם יש כדאי לחכות קצת לפני שמורחים אותו...

bluestvixen

New member
טופ מייבש של La Chat

קניתי אותו בקניון גבעתיים אחרי שהתייאשתי מ Seche Vite. עלה לי 30 שקלים והוא לא רע בכלל. הוא מתייבש ומייבש מאוד מהר. מה שכן, העמידות לא מדהימה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי הוא מעולה! קניתי ב-WOW ועלה 16 ש"ח

אני חושבת שהוא טוב כמעט כמו אסי או פושה, ולדעתי נותן תמורה מעולה למחיר (כשקונים אותו בזול). עברתי לאחרים כי רציתי להתנסות בהם, אבל חיסלתי את הבקבוק שלו כמעט עד תום והייתי צריכה לדלל אותו רק פעם-פעמיים בסה"כ. הפסקתי להשתמש בו כי נשארה שכבה למטה שאני צריכה להיאבק בה כדי להצליח להוציא כמות מספקת עם המברשת ונשברתי.

bluestvixen

New member
Sally Hansen - Insta-Dry

כשמו כן הוא, טופ מייבש. אחד הטובים שיצא לי להשתמש בהם, למרות שגם הוא נהיה מאוד סמיך לקראת הסוף.

trilliane

Well-known member
מנהל
Orly Polishield 3-in-1 Topcoat

יש איזו אמירה שמוצר שאמור לעשות הרבה דברים יחד לא יהיה טוב באף אחד מהם... ולצערי זה נכון במקרה הזה.
הוא לא מייבש מהר במיוחד, הוא עשה לי בועות (קיוויתי שזה חד פעמי, אבל לא), הברק לא מהחזקים שפגשתי... והוא גם לא זול (ולא נמכר בארץ למיטב ידיעתי).

הוא אכן נדבק חזק ללק שתחתיו, מה שעלול לגרום לו להימרח ולהיהרס אם הוא לא אחיד, אבל לא הבחנתי שזה מאריך את הזמן שהלק שורד עליי, אז מה זה משנה...

יתרונו היחיד הוא שהוא מגיע בבקבוק הנאה של אורלי עם זכוכית חלבית ופקק סגול.

trilliane

Well-known member
מנהל
!essie good to go מייבש

אחלה מייבש, לדעתי עומד בשורה אחת עם המייבשים הנחשבים כמו פושה וסש ויט (את האחרון לא ניסיתי בעצמי). ייבוש טוב, ברק משביע רצון, מתחיל די דליל ונוטה להסמיך בהמשך כמו כולם... (אגב, פושה סמיך יותר כבר על ההתחלה). אין לו יתרונות מיוחדים לעומת האחרים אז זו בעיקר שאלה של זמינות ומחיר (ואולי נוחות המברשת, כל אחת והעדפותיה). קניתי אותו עם גימור המאט המצוין (matte about you) בעסקת חבילה משתלמת שמצאתי בזמנו באיביי; אלמלא כן סביר להניח שלא הייתי טורחת לקנות אותו במיוחד.

למעלה