באימשלך?!?!?!?!

m i l a g r o

New member
באימשלך?!?!?!?!

לפניי מספר ימים הצטרפתי לשורותיכם בצעדי מחאה קלים..בעקבות סיום קשר נפלא. חשבתי שפה המקום לפרוק מכיוון שבהגדרה אני סינגל..ופתאום כמו נפלה עליי לבנה בקסבה של אנטליה, הגיע תיק חדש, ידידה(או שמה צריך לבטות עם ז) טובה שלי ששכבנו לפניי מספר חודשים והחליטה שאני צריך לעזוב את הפורום הנעים והנחמד הזה, וצריך להצטרף לפורום הורות ותרומת זרע (אלוהים!!! שמישהו יחתוך לי את ה-
). אני בשוקקקקקקקק!!! כמובן שדיברנו ודשנו בנושא ההפלה (וסליחה מראש מכל בעלי העקרונות) והיא בעמדה נחושה ביותר של להביא את הילד לעולם מבלי רצון, תמיכה או התערבות כל שהיא ממני בעתיד..וכמובן שלי יש עקרון שונה לחלוטין והוא שילד צריך לגדול עם 2 הורים והוא צריך לבוא מאהבה( מה שלא קורה ולא יקרה במקרה זה) מצד אחד המחשבה שיהיה לי ילד שאני לא אחראי ולו לרגע לגדילתו (בבקשה בלי מזל טובים למינהם) היא מציקה, אבל מצד שני אולי מגניבה. כמובן שזה לא הפורום הנכון לדבר על זה אבל איפושהוא מצאתי את עצמי שוב פורק פה בתוך שבוע את מה שעל ליבי (למזלכם אני עוצר כאן).. האם נגמרו ימי הפאן?! אני לא בנוי לחיתולים

טל קר

New member
היא לא יכולה לוותר בשמו של הילד

העתידי על הזכויות שלו למזונות ממך, אז כדאי לחסוך. שיהיה בהצלחה!

טל קר

New member
אתה חש בטוב?

המזונות הן השתתפות בגידול הילדים, ודאי שהיא תצטרך לעבוד כי המזונות לא מכסים לא את ההוצאות שלה ולא את מלוא ההוצאות על הילדים.

bvb6

New member
מזונות מכסות את הוצאות גידול כמו

שאגרת הטלויזיה מכסה את רשות השידור , הידד !

טל קר

New member
אם זה היה ככה לא היתה רשות שידור

כי מזונות מכסים את הוצאות הגידול באופן מאוד חלקי, ולהורה המשמורן יש לא רק המוני הוצאות נוספות אלא גם פגיעה בהכנסה.

טל קר

New member
לא שמעת שהריון זה התפתחות אפשרית

של קיום יחסי מין ואין אמצעי מניעה שבטוחים ב100%??

bvb6

New member
הסכם ממון הוא אמצעי מונע צרות

נסי ותהני ( יותר )

טל קר

New member
אתה חש בטוב?

הסכם ממון לא יכול למנוע מזונות על הילדים. הסכם ממון קשור בחלוקת רכוש בין בני זוג גרושים. מה הקשר לנושא השרשור?

bvb6

New member
אפשר להסכים שמי שמחזיק בילד

אחראי לגידולו ... אני בטוח שזה קשה להבין

טל קר

New member
בטח שזה קשה להבין, כי זה מנוגד לחוק

ולהגיון. הילד הוא לא רכוש, ושני ההורים (אם יש שניים) אחראים להבאתו ומכאן לגידולו ולרווחתו.

bvb6

New member
זה לא מדויק

את המזונות מקבלת תמיד האישה כי ידוע שנשים מתקשות להתפרנס כי יש להן בעיה בסיסית....

Old Girl

New member
טל די להאכיל טרול

אם את רוצה להאכיל מישהו תשלחי לי סנדוויץ..

טל קר

New member
זה בסדר, חזרתי היום להתנדב בקו

לעובד, ומחרתיים מתחילה עבודה חדשה, אז כבר פחות משעמם P:

Old Girl

New member
איזו עבודה מצאת?

מה את עושה בקו לעובד? אחותי מתנדבת בקו לעובד.

טל קר

New member
מצאתי עבודה זמנית לשלושה חודשים

במשמרות כי זה הזמן שמעריכה לסיום התזה + קבלת הרשיון לעיסוק במקצוע. ובנוגע לקו לעובד- היום בעיקר ניסיתי להתאקלם חזרה אחרי שלוש שנים, וגם עזרתי למהא ובקבלת קהל. לפי המשמרות אראה מה אוכל לעשות, אנסה להגיע לקבלות קהל ולקו החם.

למעלה