m i l a g r o
New member
באימשלך?!?!?!?!
לפניי מספר ימים הצטרפתי לשורותיכם בצעדי מחאה קלים..בעקבות סיום קשר נפלא. חשבתי שפה המקום לפרוק מכיוון שבהגדרה אני סינגל..ופתאום כמו נפלה עליי לבנה בקסבה של אנטליה, הגיע תיק חדש, ידידה(או שמה צריך לבטות עם ז) טובה שלי ששכבנו לפניי מספר חודשים והחליטה שאני צריך לעזוב את הפורום הנעים והנחמד הזה, וצריך להצטרף לפורום הורות ותרומת זרע (אלוהים!!! שמישהו יחתוך לי את ה-
). אני בשוקקקקקקקק!!! כמובן שדיברנו ודשנו בנושא ההפלה (וסליחה מראש מכל בעלי העקרונות) והיא בעמדה נחושה ביותר של להביא את הילד לעולם מבלי רצון, תמיכה או התערבות כל שהיא ממני בעתיד..וכמובן שלי יש עקרון שונה לחלוטין והוא שילד צריך לגדול עם 2 הורים והוא צריך לבוא מאהבה( מה שלא קורה ולא יקרה במקרה זה) מצד אחד המחשבה שיהיה לי ילד שאני לא אחראי ולו לרגע לגדילתו (בבקשה בלי מזל טובים למינהם) היא מציקה, אבל מצד שני אולי מגניבה. כמובן שזה לא הפורום הנכון לדבר על זה אבל איפושהוא מצאתי את עצמי שוב פורק פה בתוך שבוע את מה שעל ליבי (למזלכם אני עוצר כאן).. האם נגמרו ימי הפאן?! אני לא בנוי לחיתולים
לפניי מספר ימים הצטרפתי לשורותיכם בצעדי מחאה קלים..בעקבות סיום קשר נפלא. חשבתי שפה המקום לפרוק מכיוון שבהגדרה אני סינגל..ופתאום כמו נפלה עליי לבנה בקסבה של אנטליה, הגיע תיק חדש, ידידה(או שמה צריך לבטות עם ז) טובה שלי ששכבנו לפניי מספר חודשים והחליטה שאני צריך לעזוב את הפורום הנעים והנחמד הזה, וצריך להצטרף לפורום הורות ותרומת זרע (אלוהים!!! שמישהו יחתוך לי את ה-