באימשלך?!?!?!?!

"זהירות בדרכים זה חשוב לי ולך..."

עניין כבד אבל נראה שאתה לוקח את זה בסדר יחסית לתורם זרע שלא ידע שהוא כזה... מצד שני, מה כבר אתה יכול לעשות? שיהיה ב...

טל קר

New member
אתה והיא מכירים? או שאתה פותח

השרשור בניק אחר? אחרת אני לא רואה איפה ראית שהיא אמרה את זה

טל קר

New member
בקיצור זו עוד המצאה מראשך

שהיא 'שיחקה אותה'. ואחרי זה *אתה* עוד קורא *לה* מנוולת. טול קורה.

טל קר

New member
קראתי מספר פעמים וטרם ראיתי זאת

תוכל לצטט היכן זה מופיע?

magenta73

New member
לא ברורים לי כמה דברים

כמה זמן היה הקשר הנפלא הזה שהיה לך? חודשיים, שלושה?... כי אם יותר - אז מאיפה ואיך הפכת להיות תרומת זרע?.... באמצע של הקשר הנפלא?... ובכל מקרה - חודשיים/שלוש + להריון, זה לא הזמן לעשות הפלה... כבר מסוכן מידי... ואם יש לך עקרונות לגבי זה שילד צריך להביא מאהבה או לא להביא אותו בכלל - היית צריך לחשוב על זה לפני... בכל מקרה, אתה עדיין יכול להיות אחראי לילד, שיהיה לך זמן איתו וכו' גם בלי להיות בזוגיות איתה, לא תאמין מה אפשר לעשות במאה ה21...

m i l a g r o

New member
אז הנה..

לא אכנס לזה יותר מידי מג'נטה אבל זה קשר ישן שחודש לפני 4 חודשים(ולא אני לא אחד שמזיין מהצד) וקשרים נפלאים יכולים להיווצר גם ב-4 חודשים. וכן אנחנו מנסים להגיע להבנות מסוימות בנוגע לעתיד של הילד..

smartblonda

New member
אבא פעם הבאה תחשוב

עם הראש ולא עם ה

rigoletto111

New member
בלי קשר להיבט המשפטי

צר לי על הצטרפותך לפורום "הורות וגניבת זרע". להבא תשתמשו בקונדומים, כי כמו שראית יש מנוולות בעולם. מקווה בשבילך שלא תיפול עליך תביעה לדמי מזונות. אם אתה תפרן, מהר לרשום את האוטו+דירה וכו' על שם האמא, כי בתי המשפט לפעמים לא מתחשבים ביכולתו הכלכלית של האבא.

טל קר

New member
הוא אמר תרומת זרע, אתה אמרת

גניבת זרע. הוא מין הסתם התבדח (הוא לא באמת תרם זרע, כנראה משהו התפקשש עם המניעה) אבל אתה רץ לדבר על 'מנוולות בעולם' ולתת לו עצות איך לא לתמוך בילד שהוא לקח חלק בהבאתו לעולם. כמו שאני רואה יש מנוולים בעולם.

rigoletto111

New member
היא כופה אבהות על אדם שלא מעוניין

ולכן היא מנוולת. ברור שזה "חוקי" והחוק לא יכול לעזור לבחור (כי מה האופציה? חוק שיחייב אותה לעבור הפלה בניגוד לרצונה?) וכשמשהו "מתפקשש" עם המניעה, יש בנאדם מאחוריו שמפקשש אותו.

טל קר

New member
הוא קיים יחסים מרצונו

ואחת ההשלכות האפשריות ליחסי מין, אני מקווה שאתה יושב ורגוע, היא הריון! כשמשהו מתפקשש עם המניעה זה לא אומר שזה בזדון (לכן בינך לבינה לא היא המנוולת). אין אמצעי מניעה של 100%.

טל, אני חושבת שריגולטו התכוון שאם..

הצד הגברי לא מעוניין בילד הצד הנשי חייב לבצע הפלה, בלי קשר למצב בריאותה, בלי קשר לגילה, ויותר מכל- בלי קשר למידת רצונה בעובר. כי הרי ברור וידוע שגופה של אישה הופך להיות רכושו של הגבר- ברגע שזה בועל אותה, ואם הוא החליט שעליה להפיל- ודאי שזה הדבר שעליה לעשות! אז באיזו חוצפה היא מעיזה להחזיק דיעה שונה משלו בנוגע לעתיד העובר, ובאיזו חוצפה היא מעיזה לדמיין שהיא תעשה בגופה כרצונה. אני אומרת שצריך לאשפז אותה אשפוז כפוי ולהפיל את העובר כי זה רצונו של הגבר. הגבר גבר. הערה: כל מה שנכתב פה לא נכתב כנגד פותח השרשור, שלא הביע (לפחות עד כה) את כל הדברים האלו שהביעו רבים אחרים וטובים במקומו. אגב, אני חושבת שאנדר וריגולטו מדברים רק מתוך החרדה המתמדת שלהם מארוע כזה שיתרחש בחייהם.

למעלה