באימשלך?!?!?!?!

magenta73

New member
בדיוק עכשיו עלה לי משהו...

לפני הכל - מזונות או לא, גידול או לא - תבקש לעשות בדיקת אבהות.

m i l a g r o

New member
לא יודע אם זה חכם..

עכשיו כשהיא אומרת וטוענת שאין לה שום דרישה ממני ואני בסטטוס של תורם זרע..אולי זה איזה הדחקה מצידי אבל אני מכיר את הבחורה, היא לא אחת ששוכבת עם כל מה שזז(לא מתכוון לפגוע באלו שכן-רק מבהיר נקודה).מהכרות של 10 שנים עם הבחורה לא נראה לי שהיא תרצה לרכב על גבי בגלל גחמות אלו או לפגוע בי. בכל מקרה דאגתי לשאול אם היא שכבה אם מישהו אחר במהלך אותו חודש והתשובה הייתה שלילית. בכל מקרה שלא יקרה..יש בכלל אפשרות לבצע בדיקה כזאת במהלך ההריון עצמו?

magenta73

New member
לא.

בדיקת רקמות - אחרי שהתינוק נולד. והיא לא צריכה לשכב עם כל מה שזז, היא צריכה לשכב רק עם עוד בחור אחד אחר... אתה רוצה לקחת אחריות על הילד, ועל גידולו, ממה שהבנתי - ועל כך תבורך - ולכן, לדעתי, זה חשוב לעשות את הבדיקה.

m i l a g r o

New member
ביום שההבנות ביננו יפסקו..

אעשה זאת, עד אז יש לי לפחות 5 חודשים לחיות עם זה.

smartblonda

New member
מגנטה צודקת

למרות שאתה מאמין לכל מילה שיוצאת מפי אותה בחורה,לעולם אי אפשר לדעת. שנית כרגע היא אומרת שהיא לא רוצה ממך כלום ,אבל אני משוכנעת כי המצב ישתנה ברגע שהתינוק יוולד ואז היא תצטרך הרבה כסף בכדי לדאוג לרווחתו. וכפי שאתה בטח יודע ככל שהילד מתבגר כך גם ההוצאות עולות ואני לא מאמי נה כי היא תצליח לכלכל את שניהם לבד ללא עזרתך. כך שקח את דבריה היפים והאמיצים בעירבון מוגבל מאוד!

rigoletto111

New member
אני הייתי מחכה לרגע שבו

היא תבקש כסף ורק אז דורש את בדיקת האבהות. אם תרוויח שנתיים בלי דמי מזונות, כבר אז הרווחת. איך אומרים הערבים? "שִערה מן טיז אלח'נזיר ברכה". בעצם, עדיף שלא אתרגם.

m i l a g r o

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי קודם לכן אני נוטה להאמין שהיא רוצה להיות אמא של המציאות העכשוית ולגדל באמת לבד את הילד, אבל כמו שאתה יודע המציאות הזאת הביאה גם לא מעט אימהות "שגונבות זרע". עיניי פקוחות..

rigoletto111

New member
כן, אם תבקש בדיקת אבהות

עם הלידה זה יתפרש כרצון לקחת אחריות. ואני הרי מניח שבאיזה שלב מאחר יותר תרצה גם להנשא למישהי שתאהב ולגדל איתה ילדים משותפים, ואולי באמת מינימום מעורבות שלך זה הכי טוב (וזה מה שהבחורה החליטה עבור הילד שלה, כשבחרה ללדת)

lior 30 rg

New member
סתם נקודה למחשבה....

שמתה לב שהפנצ'ר קרה בדיוק שהסדרה אמא'לה שודרה? תמהני...

למעלה