באימשלך?!?!?!?!

Old Girl

New member
לפחד צריך מאסון טבע

או מתקיפה אלימה ולא צפויה. מה יש לפחד מאירוע שלחלוטין בשליטתך?

rigoletto111

New member
לא, אינני מפחד

יש לי יסוד סביר מאד להניח שהגברת תכננה את העניין מראש. העובדה הברורה ברגע זה, כלומר עם הוודע דבר ההריון, היא שהגברת בהחלט מעוניינת בהריון הזה. ולכן סביר מאד להניח שהיא סידרה את זה מראש, ואם היא רוצה בעובר חודש אחרי, כנראה היא רצתה בו גם חודש לפני. הקטש הוא כידוע שכמעט בלתי ניתן להוכיח בבית משפט שהיא שיקרה בכך שאמרה שנטלה גלולות וכו'. לכן צריך להיות זהירים. אם להיות ישירים: מותר לה לשקר ולהגיד שנטלה גלולות (איפה כתוב שאסור? לך תוכיח) מותר לו לרשום את דירתו והמכונית על שם האמא (איפה כתוב שאסור? לכי תוכיחי) אני, אישית, מעולם לא הנחתי לעצמי להתקרב לסיטואציה מעין זו (לא, אני לא בתול, תודה ששאלתם)

תתפלא לשמוע שאני בימים טרופים אלו..

לא מתכננת הריון, וגם לא רוצה אותו כרגע- אבל בלי שום ספק, אם הוא יתרחש עלי חס וחלילה- אני לא אדחה אותו ולא אפיל. האם לא יתכן שיהיה מצב ביניים: היא לא רצתה בהריון,אבל מאחר שזה קרה, היא בוחנת את העניין?! האם לא יתכן שבחודשיים האלו שעד לרגע הודעתה לו היא בעצמה היתה טרודה בקושיות?! אה, לא, כמובן, כי אנחנו גנבות זרע מטבענו, וכולנו רק מתכננות על הזרע שלכם, ואיך סוף סוף "נשתה" לכם אותו, ערפדיות זרע שכמותינו. סליחה, שאלוהים יעזור לי, אבל ההאשמה המיידית ונטולת המחשבה הזו שלך מזכירה לי עלילות דם של שנים חשוכות הרבה יותר. למה שלא תעלו אותה על המוקד כי היא נכנסה להריון מהשטן בכבודו ובעצמו (כי הרי אף אחד אחר לא רצה לעשות לה את הטובה הזו...)?!

rigoletto111

New member
איך זה שאם אני אומר משהו על אישה

ספציפית זה הופך להכללה כלפי כלל הנשים?

אתה אומר משהו על אישה שאתה לא מכיר.

ולא על אישה ספציפית. סביר להניח שאם אתה חושב שזה נכון לגבי אישה כלשהי, שאתה לא מכיר- כנראה שזה נכון בעיניך לגבי כל הנשים. לוגיקה פשוטה, יקירי.

rigoletto111

New member
אם אני אומר על אישה שאינני מכיר

שהיא בעצם כפתה אבהות על אדם אחר שלא מעוניין בכך, זה אומר שכל הנשים כופות אבהות? יופי של לוגיקה

קודם כל המונח הזה "כפתה אבהות"...

כמו שהבנת מהשרשור, שום אבהות לא נכפתה- ואולי אפשר לומר שאמהות נכפתה בדיוק כמו שאבהות נכפתה, כך שאני לא יכולה להגיב לדבריך בהקשרם הנוכחי. אם אתה אומר על אישה שאתה לא יודע עליה כלום, שהיא כפתה אבהות על גבר שאתה לא יודע עליו כלום- אז אתה מכליל בעליל. וזה לוגי. אם אתה אומר, על סמך הבנתך האישית סיטואציה מסוימת- שנכפתה אבהות על מאן דהוא, והוא בא אח"כ ומכחיש בעצמו שקרה דבר כזה- יש להניח שאתה מה שנקרא "קופץ למסקנות", האישה היתה יכולה להיות כל אישה שהיא, מעוניינת או שלא בהריון, במצב שאני תיארתי שבו אני נמצאת- או בכל מצב אחר, ולבסוף, המסקנה מכל זה, היא, שאין זה משנה כלל מי היא האישה או מהם רצונותיה- מבחינתך כשלון במניעת הריון הוא אשמה מוחצת של האישה. וזו אכן לוגיקה פשוטה ביותר. אני יכולה להסביר לך בסימנים, אם עוד לא הבנת.

m i l a g r o

New member
מרגיז קצת..

שכל הפמניסטיות פתאום קמות על 2 הרגליים האחוריות שלהם, אבל עצם החור בקונדום או מה שלא היה גרם למצב מסויים שנכפה על שנינו. אז כן עם כל ההבנה שיש לי לגבי רצונה הנפלא להיות אמא פה דעתי לא נחשבה בכלל..מצטער אבל זה סוג של כפיה, אולי של האמא אולי של המצב אבל בעיקר של החוק המטופש בארץ ואפליית הגברים בסוגיה הזאת. אני לא איזה שונא נשים, אבל זה מרגיז שהמטרה הפמיניסטית היא לייצור שיוויון(שזאת גם דעתי) אבל במקרה הזה..פתאום יש שוויון מסוג אחר, שיוויון נפש

תראה, לא דיברת בבבוניות עד לרגע זה.

וחבל שתעשה אחרת
סתם, ולכן אני מוצאת צורך להסביר לך את העניין. הייתי רוצה להבין, למה, כשעומדים על הכף גם עניינים מאד גופניים של הנערה, מעבר להריון עצמו, למה הדיעה שלך צריכה להחשב יותר מדעתה שלה? כן, שיקולים של מוסר ושל כלכלה ושל אורח חיים- יכולים להיות משותפים לשני הצדדים. אבל בסופו של יום מדובר בגוף שלה בלבד, ואתה לא יכול לצפות שלדעתך תהיה יותר משקל מלדעתה... כאבך והקושי שלך מאד ברורים לי. אבל ברור לי שיתכן מאד (ואני לא מכירה אותה, אתה מכיר...) שמנגד עומדת אישה שגם לה יש קושי רב לעבור לפני שהיא לוקחת החלטה. והיא לקחה אותה. ואתה ניסית לקחת החלטה משלך. אין מה לעשות- הסיבה שהיא זו שמחליטה היא העובדה שמבחינה רפואית זה עשוי להיות מסוכן עבורה להפיל, ובכל זאת מדובר בפעילות כירורגית על הגוף שלה (או פעילות כימית). עם כל הרצון- איש לא יכול לקחת ממנה את האחריות לגוף שלה, מה גם שלחלוטין לא ברור מתי יש לעשות זאת ומתי לא. פמיניסטיות לא מחפשות שיוויון שמוחק את השוני- הן מחפשות שיוויון שיקח בחשבון את השוני. לפחות אני ככה. הרבה דברים בעולם הם "לא הוגנים" ו"לא שיוויוניים", ורוב הזמן לכם אין מה להתלונן (לכם- כוונתי לגברים). גם מרגיז מאד שבכל מה שנוגע לשיוויון בהכנסה- יש שיוויון מהסוג שאתה הזכרת- שיוויון נפש. גם מרגיז מאד שבעוד עשרות תחומים השיוויון הוא רק בכאילו, או בכלל לא קיים. פה אין קשר לשיוויון- כי אי אפשר להשוות בשום עניין בין הגוף שלך לגוף שלה. וכמו שאי אפשר לכפות על גבר לעבור עיקור גם אם הוא מעבר עשרות נשים בשנה (פעם ראיתי את התוכנית "ריקי לייק"
) כך גם אי אפשר לכפות על אישה להפיל. הזכות על הגוף שלה.

Old Girl

New member
עכשיו לכלכת

אף פמיניסטית לא מאשימה אותך בחור בקונדום. אף אחת לא אמרה שדעתך לא נחשבת, אלא שאתה לא יכול *לכפות* הפלה. אתה יודע את זה בעצמך - לא מבינה על מה יצא קצפך ולמה אתה מנסה להשניא את עצמך על אנשים שגילו כלפיך אמפתיה.

magenta73

New member
מותק...

בגלל הפמניסטיות האלה, אתם שניכם עכשיו גם יכולים לבחור שלא לחיות את חייכם יחד, ולא להתחתן. ועדיין לגדל את הילד בצורה זו או אחרת. תחשוב על זה. פעם - לא היו לך או לה ברירות. ואיפה כאן ההפליה? מדובר בגוף שלה. זאת הרבה יותר בחירה שלה משלך, כי עם כל הכבוד, הפלה יכולה גם להוות סיכון בריאותי, במיוחד אם היא כבר לא צעירה. ושוב - לפחות במקרה החוק בישראל - זו לא האישה שאותה שמו בראש ובראשונה - אלא טובת הילד - היא הדבר שנמצא בראש הרשימה, של כל החוקים הללו. ולהזכירך - זה גם ילד שלך.

וואלה! עלית על הנקודה האופטימית...

לפחות אתם לא חייבים להתחתן... עד לא מזמן היו מכריחים אותך לעשות את זה... שנאמר: "הוא נתן לו הצעה שאי אפשר לסרב לה..."

אתה מתכוון עד לא מזמן הוא היה...

"נאלצ" להיעלם בלי להשאיר אחריו עקבות, והיא, מחשש כבוד המשפחה וכבוד החברה, היתה נאלצת ללכת לאיזה מישהו שהיה תוקע לה שיפוד ברחם, והיא כנראה היתה מדממת למוות, או לפחות, בטוח לא היתה יכולה ללדת יותר לעולם.

טל קר

New member
עשו את זה עם קולבים ממתכת

בגלל זה בהפגנות הפמיניסטיות הראשונות קולב היה סמל

יש לך מקור מהימן למה שאת כותבת?

ועשו את זה מתייחס לתקופה מעורפלת בהיסטוריה או למשהו עדכני? אה ונ.ב נא לקשור לנושא הפורום :)

:) איזו טענה מגוכחת

אני יכול להגיד מה שארצה (כמוך) ולהפנות לגוגל - מאות מיליארדי אתרים מעטים מעניינים או מספקי עובדות.

למעלה