באימשלך?!?!?!?!

rigoletto111

New member
כאמור , טוב ויפה

וגם למדרג עדיפויות כזה יש מחיר לדוגמא: במקום לגדל ילד עם אבא הומוסקסואל חמוד שמשלם 2500 בחודש ובא כל יומיים לעזור, אז לגדל ילד עם אבא תפרן, אפרוח שלא יצא מהביצה, שעושה טובה שהוא נותן 1,000 בחודש, כשהוא לא באיזה שאנטי-שאנטי.

Old Girl

New member
צודק, יש מחיר לכן דבר.

אספר לך משהו יותר גרוע: בתור מישהי שמגדלת ילד עם אבא דתי הדוק (חוזר בתשובה) עם דעות פוליטיות הזויות אני לפעמים מקנאת באלה שהאבות נעלמו להן...

rigoletto111

New member
הכי גרוע זה דעות פוליטיות הזויות?

נדמה לי שיש דברים יותר גרועים. בסך הכל אנחנו די מסכימים, לא יודע למה היה דחוף פה לכמה כותבות להפוך אותי לצורר כל הנשים.

אישון36

New member
מה זצאמרת מה היה דחוף.....

התפקיד של הגבר הוא הרי לשלם על כך שהותרם...........לאישה אין כל חובה........ אישון. סקירה חוקית החובה למזונות. לידיעה. החובה היא רק על הגבר. הזכות לאישה היא לגדל אותו. במידה והגבר מגדל את הילד - אין חובת מזונות לאישה.

Old Girl

New member
לא מה פתאום

אולי התנסחתי לא נכון. אני לא חיה אתו, הוא בנזוגי לשעבר (מלפני 14-15 שנים בערך).

אישון36

New member
למעשה מה שכתוב פה

אם קוראת "טעות" שתהה זאת טעות מתוכננת. זו הגדרה מחדש של מושג ה"טעות". אישון. הטעיות ותעויות.

אישון36

New member
את פשוט לא הרבה

ושמשהי מסבירה כאן שאם יש טעות לפחות כדאי שהאיש עם הטעות יהיה בעל יכולת כלכלית - אותי זה מצחיק. אצלך זאת מציאות קיומית של מי שמבינה שהסיכוי היחידי שלה ליורש הוא "טעות" שכזאת. אז שוב אני הסביר - מי שמתכננת טעות לא מבצעת רק גניבה של מזונות (כסף) אלא גונבת למעשה משאב רגשי ממי שהאיש מעוניין שיהיו לו ילדים ממנה. אז חפוז להבנתך זו האחריות של הגבר ואם הוא קיים יחסים הוא אשם - להבנתי - אם הבחורה מתחייבת על זה שהיא "מוגנת" היא צריכה לדאוג גם לפדיחות שלה עצמה. היא אומרת שהיא לא רוצה דבר - אז היא לא חייבת לספר על ההריון ולהמשיך בחייה. את יודעת אני מכיר לא מעט שמגדלות ילד מתרומת זרע. את יודעת מה הכלל בתרומות שם - "אנונימיות". אז למצוא משהו בעל יכולת כלכלילת ולהפוך אותו לספונסר של החלומות על ילד זה נמוך ומגעיל. אישון. שלום אווזים - את יודעת שאני אוהב אותך - למרות מה שאני חושב עליך.

אישון36

New member
קודם כל

א. אני אוהב אותך. אומנם לא במובן הפיזי, אבל אוהב. ב. לא מתעסקים עם שני. ג. תביטי על ב. אישון. תביטי על ב' שוב.

rigoletto111

New member
הוכח מדעית: עדיף ללכת לזונה ../images/Emo124.gif

חישוב משעשע שאני עורך: אם הבחור במקרה דומה משלם 1,800 ש"ח לחודש דמי מזונות, במשך 18 שנים, זה ייצא סכום של 388,800 ש"ח. נכפיל זאת בסיכוי קטן של 3% שאמצעי המניעה לא עובד / הגלולות התגלו כאספירין וכו' קיבלנו 11,664 ש"ח. מסקנה : כיון שביקור אצל זונה עולה הרבה פחות מ 11,664 ש"ח, זה הרבה יותר משתלם כלכלית (אם כי בשבילה זה עולה יותר)... [כמובן שאינני מציע זאת ברצינות]

אז למה באמת, שלא תשכור לך שפחה...

שלא תיכנס להריון כי אתה מראש תדאג לכך שלא יהיו לה האיברים הדרושים לכך, ותשלם שכרה כראוי, כי אתה כל כך נדיב! למה באמת שלא.

riki23

New member
נו באמת

כפי שהיה לך שכל לקיים יחסי מין ולגרום לאותה בחורה אומללה להיריון, שיהיה לך שכל לגדל את הילד, לתמוך בו, ושהילג המסכן הזה לא יהיה מקופח.

../images/Emo26.gif מסכמת בשם עצמי.

לפי דעתי, מילאגרו היקר, אתה הפגנת כאן גם כעס וחוסר סיפוק מהמצב שנוצר, וגם אורך רוח וקבלת אחריות רוב הזמן- מנגד. אני מאד מבינה איך שני הדברים האלו יכולים לקנן בך במקביל לאור הנסיבות, ואיך אתה עשוי להרגיש שנכפתה עליך סיטואציה שלא תכננת- אבל כך הם החיים. מתרחשים מאחורי גבינו לפעמים. גם שמחתי לגלות שאתה מבין שגם לגבי האישה שבתמונה אתה מבין שזו סיטואציה שנכפתה עליה ולא שהיא יזמה במטרה להפילך בפח, ויחד עם כל זאת אני משתתפת בצערך ומבינה מאד איך אתה יכול להרגיש רע מאד עם הסיטואציה, ומי כמוני יודע שלעיתים בא לך פשוט לפרוק זעמך ולא להיות בוגר והגיוני. יחד עם כל זאת, אני מציעה לך לקחת את הזמן שלך למחשבה, להחליט מה אתה מתכוון לעשות עם סיטואציה, ואיך אתה מרגיש שנכון לנהוג. אחרי שתבדוק את זה עם עצמך (ולאור התגובות שקיבלת יש לך מן הסתם יותר מושג לגבי מה מצופה ממך ומה כדאי לך לעשות) אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד במקרה שזה נחוץ (כלומר, כל מקרה כמעט...) ואולי אפילו לחתום חוזה עם האם, גם אם חלקים ממנו לא יהיו חוקיים- יתכן לפחות שלאורך זמן מה הם יחזיקו מעמד בלי להבדק - עד שתתבע (מה שאני בעצם אומרת, זה שאם במקום לתת מזונות עכשיו אתה תיתן מזונות בדיעבד, זה אומר שהכסף ישאר אצלך לעוד זמן מה, ואם תהיה נבון מספיק כדי לחסוך אותו ואולי גם לדאוג לניפוחו בכל מיני דרכים- בבוא היום שבו תצטרך אולי לשלם רטרואקטיבית- הפסדך יהא קטן יותר, או לחילופין יהיה לך יותר כסף לתת לצאצאך האהוב. זו כמובן רק דוגמא אחת, איך לחשוב פרקטית ולגשת לעניין מנקודת מבט ריאלית ורציונאלית). אולי אתה צריך לבחון 2 אספקטים בנפרד: האספקט הרגשי והאספקט הפרקטי. מהאספקט הפרקטי הייתי מציעה לך לנסות לחשוב על כל מיני דרכים שבהם הסיטואציה עשויה להתפתח- ולהחליט איך תנקוט בכל אחת מהאפשרויות. (למשל, במקרה שתחליט להשמע בקולה ולא לשלם לה מזונות בתחילה- תאלץ לקחת בחשבון את הרעיון שמתישהו בעתיד אתה תתבע לכך- וגם לכל הסכום רטרואקטיבית). מהאספקט הרגשי הייתי מציעה לך לשאול רק את עצמך איך אתה מרגיש כלפי הסיטואציה, כלפי האם לעתיד, כלפי העובר והילד שיבוא, ולנהוג בהתאם לכך. אינך צריך להתחתן איתה, אבל גם אינך צריך להעלם כליל מחייה- יש מצבי ביניים שבהם תוכל לבחור בהתאם לתחושותיך כלפיה וכלפי הילד. בקיצור, קודם כל לפרוק את הזעם, ואח"כ לשבת לזמן חשיבה ובדיקה עם עצמך. בהצלחה שיהיה לך, והלוואי שהילד הזה יביא עמו המון אושר ושמחה לך ולאם, ושתהיה גאה ושמח בו מאד בדיעבד.

m i l a g r o

New member
אני גם אסכם..

לפני שמלחמת העולם השלישית תהיה מלחמת המינים.. חולמת תודה על התובנות האחרונות למרות שהיו לך ולאישון תגובות שנראו לפעמים כאישיות משהו(מקווה שאני טועה), כנראה שכמו שנאמר כבר המצב הוא מצב קיים שאני אצטרך להיות בו חכם יותר מבעבר. בסופו של דבר ילד לא מזניחים גם אם נכפה או לא, ואת זה חינכו אותי בבית(למזלי וגם למזלו של הילד העתידי). סופ"ש באיזה פסטיבל שאנטי כלשהוא יעזור לי להבין את דרכיי בעתיד. מקווה שאנשים פה יתפייסו.
רבה לכולם

rigoletto111

New member
שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה

תצטרך לחשוב על הצד הכספי - אם היא אומרת שאיננה מעוניינת בסיוע, שיישאר כך. (אם בעוד 10 שנים היא תבקש סיוע, בית המשפט תמיד יחייב אותך לשלם רטרואקטיבית? אני בכלל לא בטוח. תשאל מומחים ממני). מה שכן, תתכונן להתמקחות עיקשת במקרה הרע, כוללת הבהרה מצידך שבמידה ולא תגיעו לסיכום , אתה לא תהסס לרשום את רכושך על שם בני משפחה, וכדומה. כך שהגברת תבין שעדיף לה אלף שקל לחודש בהסכמה , מאשר לשלוח חוקרים פרטיים שיחפשו אותך בקליפורניה , ושיוכיחו שה 300K בחשבון הבנק של אמא מילגרו שייכים בעצם למילגרו. ותזכור שאין "מלחמת מינים" - יש מצב שרק אתה והיא הגעתם אליו. לא כל הגברים, לא כל הנשים.

אולי תזכור גם אתה את השורה התחתונה.

ואולי תפסיק לשים אותה במקום של מוצצת כסף?! לא הבנת לאורך השרשור שמדובר בבחורה שהתפקשש לה בדיוק כמו שלו התפקשש?!!

rigoletto111

New member
בואו נסכם את חוקי הפמיניזם הקיצוני

להתמקח עם אישה - אסור (היא הרי תמיד קרבן). הוא פשוט צריך לתת לה , מיידית, על קערה מזהב כל סכום שבו היא תבחר. דולרים עדיף. להתבדח על עלות גידול הילדים - ודאי אסור (זה כמו עבדות) להגיד שלהחלטה של אישה יש מחיר כלשהו (איסור חמור. תמיד דופקים את הנשים והן מקבלות שכר נמוך) להגיד משהו רע על אישה כלשהי בעולם, החל מחווה אימנו ומטה - בוודאי שאסור (זוהי ראייה לשנאת נשים ממארת) להגיד שאי פעם היתה אישה שסחטה משהו - זו ראייה מובהקת לחשיבה בבונית ופרימיטיבית. שכחתי משהו?

Old Girl

New member
כן, שכחת

במקום להוציא כאן רעל ולכתוב שטויות (סליחה על המילה אבל זה באמת שטויות) היית יכול לעשות כמה בירורים מינוריים לפני שאתה נותן עצות שגויות לבחור שאם הבנתי נכון אכפת לך ממנו. 1. מצב הנכסים של האב לא רלוונטי (אבל ממש לא רלוונטי) לקביעת גובה המזונות. הוא אולי יהיה רלוונטי אחרי שהאב ימות, אם הילד ירצה חלק בירושה - אבל אנחנו רחוקים משם. 2. האם לא יכולה להגיש תביעת מזונות רטרואקטיבית (את זה לפחות סייגת בכך שאינך יודע).

למעלה