באימשלך?!?!?!?!

אישון36

New member
אני לא בתחום

אבל לפי מה שאני יודע. המצב לא רלוונטי אבל מושפע כל הזמן מהמצב של האב..........נכון בגבולות - אבל הגבולות הם 1200 ש"ח באזור הצפון כמינימום, 1800 באזור תל אביב ויש גם המון מקרים באזור כאן של 3500 ועוד. זה שהמזונות צריכים להיות על פי הצרכים זה ברור - בפועל הצרכים של ילד לאב עשיר, איך להגיד את זה הם יותר יקרים. ואם ספר עוד אז אני מכיר כאילו שמשלמים 500 ש"ח - מי שאני מכיר נתבע שעה שהיה חייל, מאז האישה לא תבעה שוב. אישון. לשם שינוי יעוץ שלא בתחום (בערבון מוגבל).

rigoletto111

New member
אני לא אהפוך לעורך דין בשעה

והבהרתי שהידע שלי בנושא רחוק משלמות. קבלו להנאתכם עוד רעל ירוק: מצב הנכסים של האב מאד רלוונטי כשהמעקל דופק בדלת או בודק את חשבון הבנק . כשהאוטו על שם סבתא צילה אז גם קשה לעקל. והבהרתי שזה צעד שנועד למנוע בעיות וכדי לשפר עמדות במיקוח עתידי, למקרה שיידרדר לכדי דיון משפטי עתידי.

smartblonda

New member
אתה באמת כותב שטויותעל גבי שטויות

אתה לא חושב שנייה לפני שאתה מקליד? אני לא מתכוונת להתייחס לכל סעיף אפילו כי בחרת ללכת לקיצוניות צינית מטופשת.

bvb6

New member
אפילו האפיפיור לא מדבר נגד נשים

הוא יודע מה הוא עושה

בוא לזורבה!

ממליצה בחום!
פסטיבל שאנטי זה תמיד כיף! (ואם אתה בא אז תחפש את האישה עם הנפש המכוערת שרק גופה מכוער יותר מנפשה, ושפניה הפ פסיפס של כל הפצעים בעולם, ורק הם מכוערים יותר מגופה, אח, אישון אישון, איזה ממתק הבאת לי!)

m i l a g r o

New member
ממש לא לזה הכוונה אישון

התכוונתי לשאול איפה זה כי באתר של אשרם לא בדיוק מצויין.. "ומתי?" זה לא למתי אנחנו נפגשים.. הובהר לך?

m i l a g r o

New member
אה..

חשבתי יותר בכיוון של הסופ"ש הקרוב.. שמעת על משהו דומה לזה במקרה?

m i l a g r o

New member
כנראה שאתפוס מדבר גם בלי פסטיבל

לא יאמן אבל אין כלום בסופ"ש הקרוב. חן חן לך על המאמץ אווזה.

אגב, מציעה לך בחום רב מאד....

לחפש אקשן במקום הזה: חאן בארותיים היינו שם שבוע שעבר במסגרת פסטיבל רגאיי (שכשלעצמו היה די מבאס, יש לציין), וגילינו שהמקום מקסים וחינני להחריד. החלטנו שנקפוץ לשם פעם לבד, בשביל השקט דווקא...

אישון36

New member
את רואה.

הצלחתי בחריזה נפלאה ליצור לך נקודת ציון. אישון. הוא בקלות ימצא אותך.

למעלה